2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay damdan düşer gibi geldim ama hayırlı olsun tatlım:) isteyerektir inşallah sağlıkla mutlulukla alın kucağınıza.
2.lere dönülmeye başladı heeee millet vay arkadaş yaaaaa eskidik inan ki
Sağol canm evet isteyerek oldu arayı fazla acmiyim dedim darısı başınıza

İyiyiz canım sen nasılsın? Deniz nasıl?
iyiyiz biz de canım, valla nickler değişince kim kim karıştı ben de Senin eski isim neydi nasıl hatırlayacağız birbirimizi
Biz de değişiklikler var biraz. İstanbul'a taşındık. Artık Bursa'da yaşamıyoruz. Deniz'imin bakıcı teyzesi oldu. Ben bir firmada yönetici olarak işe başladım. Yeni hayatımıza alışma evresindeyiz. Teyzemizden çok memnunuz. Yavaş yavaş konuşmalara başladık.Kolik, uykusuzluk falan geride kaldı sanırım en eğlenceli kısımlara geliyoruz, herşeyden anlıyorlar.
Valla bakımı paylaşınca, ben de 2. çocuğa sıcak bakmaya başladım

Bakkk seeeennnn

Ne var ne yok kızlar? Biz çok çok hareketliyiz. En tehlikeli zamanlar. Masanın üstüne çıkmalar, tv yi sallamalar, WC de sifona basma isteği, yatakta koltukta zıplamalar... Bir an bile yalnız bırakamıyorum. Her gün olmasa da haftada 5 gün mutlaka park ve sahile çıkıyoruz. Scooter sürüyor, kuşlara ekmek verip peşinden koşuyor, salıncak kaydırak keyfi yapıyor. Yerden çomak bulup toprağı eşeliyor. Dışarıda zaman geçirmeyi çok seviyor

Kapıları da açmaya başladı, onu atlamışım. Çelik kapıyı üstten kilitliyoruz. Oda kapılarının anahtarlarını da kaldırdık. Bir de beni geçtiğimiz hafta balkona kilitledi Efe eşim evdeydi neyse ki, kısa bi bağırış çağırış sonrası kurtarıldım Aman dikkat edin siz de, gözümün önündeyken neler neler yapıyor...

Biz hatayı isimle yaptik hahahah efeler efeler Allah korumuş cidden hepsi azman bu çocukların ele avuca gelmiyorlar ya hepimizi mahvettiler

Biz hatayı isimle yaptik hahahah efeler efeler Allah korumuş cidden hepsi azman bu çocukların ele avuca gelmiyorlar ya hepimizi mahvettiler
Valla kimle görüşsem aynı şeyi söylüyor ama ben ısrarla iyi ki Efe koymuşum diyorum çok seviyorum ismini, o tatlı yaramazlıklarını da
Ama mahvetmek hafif kalır tabi gencecik yaşımızda pert olduk daha düzelir miyiz bilmem

Ben şuan yaşayan oluyum gitti gitti hayat sevincim hahahaha düzelir mi kiz o pertlikler

Kesinlikle en hareketli zamanları çocukların. Bizimki koltuğa tam çıkamayınca yere yastığı koyup üstüne basıp çıkıyor. Daha neler yapacaklar bakalım. Birde bir hareketi bir kere görmesi yetiyor anında aynısını yapmak istiyor.
Bizimde kapı üstten kilitli artık. Bende az daha sokakta kalıyordum son anda ayağımla engelledim :))

Son doğuran sendin senden bir önceki ben belki öyle hatirlarsin eski nick sss2000..Hayatında değişiklikler olması çok iyi benim çok monoton bazen çok bunaliyorum evde tüm gün Bakıma yardım eden biri olması iyidir ya tek kişilik bir iş değil zor gerçekten, anayız ama insanızda destek şart yani..Senin adına sevindim canım yeni işin ve yeni bakiciniz hayırlı olsun darısı bana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…