2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

İlk zamnlar da biraz geriden gelebilir sonra bir anda farkı kapatıyor canım bebişler. İçini ferah tut.

Çok sevindim canım.Valla benim son adet tarihime göre hesapladı doktorum.Bugün 5+6 yim bende.Günlerimiz aynı,bnimde 18 ağustos doğum görünüyor.Bende dün devlete gittm kese var yolk sac da var ama suan kalp atışı yok,haftaya tekrar gel dedi.İnşAllah bende haftaya kalp atışını duyarım canım.

Merhaba arkadaşlar burası yeri mi bilemedim ama nasip olursa bende ağustos annesi olucam inşallah bende hamileyim ama hamile olduğuma sevinemedim bile bu yıl şubat ayında 5 aylık erken doğumla ikizlerimi kaybettim mayısta tekrar hamile kaldım ama bebeğim gelişmedi ve düşük yaptım şimdi 13 aralık bta hcgm 154 çıktı ve 4 gün sonra yani bu pazsrtesi 1324 olmuştu doktora gittim ve normalde 5+1 gebeyim ama kesen 4+3 çıktı doktor progeston ve kan sulandırıcı iğne verdi onu kullanıyorum bir haftadır ama içim içimi yiyor hem kesem küçük hemde aşağıda düşük riski varr dedi yat dedi sürekli pazartesi tekrar bir gelişme var mı diye gidicez uzun oldu biraz ama böyle yaşayıp iyi sonuç alan var mı

Bende aldım randevuyu devlete. Ama korkum şu ki bir çok doktor bana iğneye gerek yok pıhtılaşma çok düşük demişti bugün ki özel doktor kullan önlem alalım dedi. Devlette ki doktor gerek yok deyip yazmayabilir mi acaba ya

Sen kendi doktorunun yazdığı reçeteyi de götür .Ben kan sonuçlarımı ve kendi doktorumun yazdığı reçeteyi götrmştüm .Doktor da direk yazdı canım,sorun çıkarmadı.

Günaydın kızlar çok şükür kalp atisini duyduk bugün sizler nasılsınız

masallah sizlere

masallah. devlette doktor yazmadan alamazsin canim.
benim 0.4 claxane igne ama oiyasada yok diye enox verdi. hastaneden rapor cikardilar. tek seferde 9 kutu alabiliyorum. her birinde 10adet var. hic fark odemedim.

Yok kusmak iyi xaten hem rahatlıyorsun kasılmada bişe olmaz ilerleyen zamanlarda hapşurup öksürüdügünde bile kasıklasında agrı hissediyorsun ama normal öyle bi korunuyor ki bebek bi zararı olmuyor yani :)

Benim kese aşağıda imiş o yüzden dedi iki türlüde korkum var hem jüçük hem aşağıda ama kanamam vr ya ağrım yok ama fazla bulantımda yok büyüyor mu kese bilmiyorum ne olacak pazartesiyi bekliyorum umutla

Kızlar bugün tekrar gittim dr 10.3 kesem zamanı için 4 haftalık gibi kesin belli değil dedi durduğu yer güzelmiş o diğer kese gibi oluşum içinde bence o kanama alanıdır ama tabi ikinci kesede olabilir bekliycez dedi kanama alanıysa kanamam mı olacak dedim yok dedi sizce nasıl kese boyutu haftasına göre sata göre 5 haftalık

Allah hepimizin yardımcısı olsun.valla ne zor işler bunlar yaolumsuz düşünmemeye çalışsakta elde değil

Beş haftalığa göre gayet iyi gibi canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…