2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Evli misiniz. Kredi siz öderseniz ayda 200 300 daha iyi olur
Bekarım 700 tl olarak falan ödeyeceğim. Di Ger türlü 5000 tl lik borcu dağ yaptılar ben aldığım asgari ücret ile ne borçlar ödedim o kadar abartmadım ama ıste bu borcu da alicam üstüme ödeyeceğim yeterki evde huzur olsun

Aynen öyle :) yapacak birşey yok artık benim şansım da buymus

Belki de mükâfat in olur bu.
:) canım insan valla para pul değil huzur istiyor evet hedeflerim vardı baya altın yapar koyarım kenara diyordum ama evde huzur olmayınca parayı ne yapayım . Borcum bitince yine yaparım en azindan yine de ipleri bırakmayıp 3 5 demeden dolar alayım . 1 gramda altın almaya çalışayım hiç yoktan iyidir yine de pes etmiycem birikim elimden kurtulamayacak az da olsa :)

kesinlikle huzur olacak canım ınsallah huzurla beraber birikiminde olur

Kumbarama başlayalı 10 15 gün oldu 150 tl falan vardır şu an içinde. Dolunca 1000 tl falan çıkacak şekilde para atmaya calisiyorum genelde bütün olarak. En küçük attigim miktar 1 tl lik bozuklar . Bankadan ihtiyaç kredimi çekip ödeme planımı yapınca oturup giderlerimi hesap edeceğim tekrar dan evin borcu hesabı karıştırdı çünkü bi bakalim ne kadar ne atabilirim aylık kenara bi tekrardan plan oluşturacağım yarın

Kumbarayi her ay açıp altın yapsan ya da vadeliye atsan daha iyi olur düşüncesindeyim
Ben başladığımdan beridir 6 gram falan aldım böylece hem para değer kaybetmez hem de altın yaptıkça daha çok biriktirme isteği gelir, bana öyle oluyor en azindan

Para parayı çeker lafına inanmaya başladım çünkü altın olarak biriktirdikçe miktarı artsın istiyorum daha çok, daha çok
Asıl bizim elimizde imiş birazda parayı kendimize çekmek :))

kesinlikle huzur ve sağlık. Ama şu iki yılda parasızlık da huzuru çok bozduğunu ve hattta paranın huzur getirdiğine de şahit oldum.yani sağlık mevzuu varsa parayla huzur olusuyor

Para parayı çeker lafına inanmaya başladım çünkü altın olarak biriktirdikçe miktarı artsın istiyorum daha çok, daha çok
Asıl bizim elimizde imiş birazda parayı kendimize çekmek :))
Peki büyük hedef ne birikime. Yani ev mi almak arazimi yoksa mevcut kredilerimi kapatmak bacım.

Arkadaşlar beni de yazar mısınız?
Her ayın 15 inde 4000 tl

Bu aslında bi birikim değil
Kredi borcumu erken kapatmak için aylık taksiti fazla yatırıcam

Edit: ay sonu yazacakmışız
O zaman ocak ayı hedefim 4000 tl diyim
Ay sonu bakalım ne kadarını gerçekleştirebileceğim

Merhaba öğrenim ve katkı kredisi borcu kyk a ödenir.Banka sadece aracıdır.Kardeşinizin bankaya dilekçe yazması bişey değiştirmez.Kyk a ödeme olmazsa faiziyle sonra ödeyebilir.Çok şükür ben bitirdim o borcumu baya bir para ödemiştim zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…