2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

kumbara ve borç odeyecem diyene Alllah yardım eder.yeterki plan dahilinde olsun.tebrikler simdiden

Hepimize uğur getirsin yeni yıl :)

Bunu izninle sloganımız yapabilir miyim çok güzel
tabiki ne güzel olur

Merhaba

Kurban için ne kadar biriktirmeyi planlıyorsun? Ben 1.500 liralık bütçe ayırdım yetrrli olur mu sence
1750 bu yılki hedefim

Evli misiniz. Kredi siz öderseniz ayda 200 300 daha iyi olur

:) ne yapalim ki .. bide evlen diyorlar şimdi böyle sıkıntıları gördükçe evlenesim gelmiyor baba evinde çek koca evinde cek
Olumsuz düşünme.guzel ve eksiksiz dua et. Çok iyi aile kurup bilinçle yonetebilirsin. Daha gençsin. Ben evlendigimde değil bu topicler bir birikim nedir bilgim yoktu.zaman ve tecrübe sen beş adım daha önde başlıyorsun hayata. Olumlu düşün tüm ailede ki olumsuzluklari

2018 birikim hedefim
Ayda 10gr altin ve 25 dolar
2018 sonu 120 gr altin 300 dolar
Bacım benimde eskiden iş yolumun üstünde kuyumcu döviz vardı ozaman 20 40 dolar euro alırdım şimdi almaz oldum.senin bu dolarlar banka hesabından mi alıyorsun acaba.

Birde kızlar dolar olarak aldık diyelim bankaya gidip onları dolar Euro olarak cekebiliyor muyuz?

Canim altin ve dolar hesabim var isbankta ordan aliyorum.
Dolar olark cekebiliyosun isbankta . Açtirirken özellikle sordum çunku

ne güzel dediniz öyle. inşallah yapabilirim öğrenciyken mecbur aldım şimdi ödemesi zor geliyor
Ödenir canım sağlık olsun ödenir.cidden geçen bir yerde okudum sen borçlarını ödeyeceğim niyetiyle başla Alllah yardım edecektir. Vallla herkes alarak okuyor işini alabildi ki ödeyeceksiniz. Bir erkek kardeşim var onunda ödemesi gelmiş diyor abla bankaya yazacağım dilekçe işte çalışmıyorum ertelesinler diye. Acaba olur mu bilemedim .yani ne işi var ne parası.eee bizleri de borç sağlık çoluk çocuk nasıl odeyelim 15 20 bini. Onun için KPSS çalışıp yüksek puan alıp atanmak hedef.sonra ödemesi kolay

Canim altin ve dolar hesabim var isbankta ordan aliyorum.
Dolar olark cekebiliyosun isbankta . Açtirirken özellikle sordum çunku
Tamam bende öyle yapayım aynen isbankasi. Bir taraftan diyom dolar biriktiryim umre ye gıdım bir taraftan yok ayol en çok açığım umreye gitsem ne olur diyom.ama zaten son durumlar Araplarda ortada kızgınım. Ama yurtdışını gezip tozmus biri olarak Mısır ve hac son kalan hedeflerim. Bunun içinde dolar birikimi sart

Merhaba

Kurban için ne kadar biriktirmeyi planlıyorsun? Ben 1.500 liralık bütçe ayırdım yetrrli olur mu sence
merhabaa burdan bi arkadastan duymustum bu fikri belki de sizdiniz kumbaramiz hazir baslamisken kurban icin olsun diye dusundum.gecen yil 1500 e kesmistik olabildigince biriktirip ustune katarim Allah izin verirse diye dusunuyorum yine o civarda olur bnce

bugunden itibaren 100 tl alti kart kullanmamaya karar verdim gecen ay ufak ufak alistirdm kendimi ama sonlara dgru yine kullandm mecburen. ivir zivira bile kart kullaniyorum.cok sukur cok borcum yok ama karta gidiyo hep maas.bugun 15 tl lik market alisverisi yaptim nakit.
1.gun tamam insAllah

Merhaba kizlar sizin topige de katilayim, benim hedefim her ay 2-3 gram altin almak, yillik hedefimde 24-36 grama tekabül ediyor. Bunun haricinde eşimle arabamizin borcunu bitirmek hedefimiz.

Bizim evde de tek ben calisiyorum kardeşim de var ama hem çalışmaz hem hep masraf açar

başlığı gordum hemen atladım . benim 208 hedefim 132 gr altın ve 360euro
bunuda 12 aya eşit bölerek almak. ayın 15 i net olarak bildirim yaparim
bol birikimler
birazdan sayfayı baştan okuyacagim
Tamamdir canım net aylık birikimi çıkarınca yaz buraya bende not edeyim yıllık hedefini yazıyorum simdi

Benim kartım yok:) hiç kullanmadım düşünmüyorum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…