2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

anladim cnm hangi bölümden atama bekliyorsun ıns tez zamanda atanirsin.
Sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum canım. Atama az. Bir de alan sınavımız var. İlk bölümüm iyi ama alanda düşük aldım hep. Çalışıyorum bakalım hayırlısı. Sen çalışıyor musun

Sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum canım. Atama az. Bir de alan sınavımız var. İlk bölümüm iyi ama alanda düşük aldım hep. Çalışıyorum bakalım hayırlısı. Sen çalışıyor musun
inş atanirsin rahat edersin
çalışıyorum sınıf öğretmeniyim.
yıllardır çalıştım çok iyi de yedim şimdi birikim için buradayim

inş atanirsin rahat edersin
çalışıyorum sınıf öğretmeniyim.
yıllardır çalıştım çok iyi de yedim şimdi birikim için buradayim
Téşekkür ederim canım. Olsun iyi yapmışsın. Biz de sürekli birikim yapmıyorduk. Yeni başladım sayılır. İnsanın içinde bir şey kalmadıktan sonra biriktirmek en güzeli. Arada harcamak, kendini ödüllendirmek de lazım. Güzel birikimler diliyorum. Ben çarşıya kaçayım. :KK48:

son bir aydir kardeşimin nişani , kiyafetiydi, takısıydı, erkek arkadaşımın doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi derken battım.Birikmek hak getire.Bu maaşin yarısı kredi kartına gidecek ama sonra toparlayacağim inşallah:/

harikasınız kızlar kendi kullanmadığımız dolapta bekleyen şeyler hem bize iş oluyor doluluk yapıyor. ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak en guzeli

Bende hem esimin hemde kendi kıyafetlerimi ayirdim.
Ama tülbent patik olayına daha girmedim
O kadar emek var..
Hediye mi etsem diye düşünüyorum

M Maleficent2012 Tam altınımı aldım. Tam da altının iyice düştüğü saate denk geldim sanırım. 1058'den aldım. :halay:Birikimlerimiz bereketli olsun. :KK36:

Ekliyorum canim bravo hemen yerine getirdin hedefini . Neden tam altin tercih ediyorsun biriktirirken ?

son bir aydir kardeşimin nişani , kiyafetiydi, takısıydı, erkek arkadaşımın doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi derken battım.Birikmek hak getire.Bu maaşin yarısı kredi kartına gidecek ama sonra toparlayacağim inşallah:/

Olsun en azindan nisan falan olmus gerekli harcama olmuş

M Maleficent2012 Canım şubat ayı hedefim tamamdır bir çeyrek+1 gr altın aldım:KK76:

Not ediyorum canim :)

Bende 161 lira 33 kuruştan iki gram aldim

Not ediyorum kuzu yoktun bu aralar hayırdır iyimisin

Bende hem esimin hemde kendi kıyafetlerimi ayirdim.
Ama tülbent patik olayına daha girmedim
O kadar emek var..
Hediye mi etsem diye düşünüyorum

Satabilirsin , hediye de edebilirsin bazilarini
K kahvemsi mutluluk = aradığı evi bulmak :) + 2500 tl + 1 gr + 25 usd

M Maleficent2012 ev dışında bu ayki hedefim tamam,
ev için de nasılsa daha ay bitmedi diyerek aramaya devam ediyorum:KK55:

Insallah aradigin evi de bulursun :))
Not ediyorum

Kızlar merhaba
Kumbarada biriktirdiğim tlyi vadeli heaaba mı atsam diyorum. İng bank e turuncu hesap aklımı çeliyo bu aralar

Ya o turuncu hesap benimde aklimi celiyor

Ay kızlar ya, ayın 15 i gelmeden param azaldı. Bankada 50 liram, cebimde 70 liram kaldı.
50 liram ile altın mı alsam euro mu alsam?

Ekliyorum canim bravo hemen yerine getirdin hedefini . Neden tam altin tercih ediyorsun biriktirirken ?

Teşekkür ederim canım. Aslında ocak ayında ata altın almıştım. Kulpsuz oluyorlar. Ben tam altını kurdeleye takıp biriktirmeye karar verdim. Daha çok biriktiresim geliyor bu şekilde. Mantıksız olabilir belki ama bilemiyorum. :KK70:Bozduracağım bir durum yok uzun süre. Alamadığım zaman olursa en kötü 2 ayda bir alırım diye düşündüm. Bir sürü çeyrek olacağına tam tam dursun kenarda. :KK70: Altın zarar ettirmez sonuçta.

X