- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.161
bi avm ye gitmek güzel oluyor bazen. Yarın gitmek istiyorum. Bir iki makyaj malzemesi almam lazım.harcamalı bir gunden sonra şu an kv geçiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi avm ye gitmek güzel oluyor bazen. Yarın gitmek istiyorum. Bir iki makyaj malzemesi almam lazım.harcamalı bir gunden sonra şu an kv geçiyoruz
Bende pek yapmıyorum. Bayağı oldu fondetenimin tarihi geçti. Özel günlerde lazım oluyor. Almam lazım.watsons da indirim vardır gratiste de vardır indirim alacağın şeye bağlı. ben pek makyaj yapmıyorum artık
hoşgeldin canım.sakın üyelik falan iptal etme.bu platformu da bu kadar ciddiye alma bence.ağzı olan konuşuyor. asla ve asla kafaya takıp üyelik iptal edecek bi durum yok.sen birikim yapmaya kanalize ol. uzak dur bdv den olsun, bitsin.Arkadaşlar buyrun banlanma sebebime bakın. Konu sahibinin derdi ev arkadaşları ile bende kendi ev arkadaşlarım hakkında yorum yaptım ve alakasız bir üye gelip bana sen pasaklı olanlardan misin hatta ileri giderek hani şu klozette b*k parcasi olanlar konu sahibinin bahsettiği dedi . Yoruma bakarmısınız bende onun üslubuyla ona cevap verdim ve sonradan hatta yanlış anladığımi düşünerek özür diledim ve yorumumu duzelttim ama banlanan ben oldum bu nasıl bir şey? Gayette doğru anlamışım üye bildiginiz durup dururken bana sataşmış banlanması gereken kim di acaba ? Üyeliğimin iptalini istiyorum . Böyle adaletsizliğe hayatımın hiç bi yerinde katlanmadigim gibi burada da katlanmam . Sevdiğim , özel mesajlastigim ve paylaşım yaptığım arkadaşlarim sizler hakkınızı helal edin .
Canım bak ben haklıyım demiyorum onun seviyesine düşmemeliydim ama eger ortada bi ban varsa ona da verilmeliydi yaptığı yorum sataşmak durduk yer e laf atmak değil de nedir?hoşgeldin canım.sakın üyelik falan iptal etme.bu platformu da bu kadar ciddiye alma bence.ağzı olan konuşuyor. asla ve asla kafaya takıp üyelik iptal edecek bi durum yok.sen birikim yapmaya kanalize ol. uzak dur bdv den olsun, bitsin.
yönetimin konuyu detaylı okuduğunu sanmıyorum canım. baştan sona okumuyorlardır. senin mesajını şikayet edenler olmuştur, konuyu değil direkt senin mesajı okuyunca dik,sert ve sataşma var gibi duruyor o sebeple ban yemişsindir. bdv ve oradaki sataşmalar asla kafaya takılmamalı...Canım bak ben haklıyım demiyorum onun seviyesine düşmemeliydim ama eger ortada bi ban varsa ona da verilmeliydi yaptığı yorum sataşmak durduk yer e laf atmak değil de nedir?
Bu şekilde oldugu sürece uye herkese satasacak nasılsa ban yemiyor sinirlendirip insanları verilen cevabı şikayet edecek ne guzelyönetimin konuyu detaylı okuduğunu sanmıyorum canım. baştan sona okumuyorlardır. senin mesajını şikayet edenler olmuştur, konuyu değil direkt senin mesajı okuyunca dik,sert ve sataşma var gibi duruyor o sebeple ban yemişsindir. bdv ve oradaki sataşmalar asla kafaya takılmamalı...
eh biraz da öyle belki... yönetim de tek tek okuyamazki tüm mesajşları, konuları..boşver takılma bence..Bu şekilde oldugu sürece uye herkese satasacak nasılsa ban yemiyor sinirlendirip insanları verilen cevabı şikayet edecek ne guzel
Teşekkür ederim çok tatlısın başını şişirdim :)eh biraz da öyle belki... yönetim de tek tek okuyamazki tüm mesajşları, konuları..boşver takılma bence..
yok be canım ne baş şişirmesi... hiç takılma gerçekten, tüm samimiyetimle söylüyorm. üzülüp kırılıp üyelik iptaline de hiç gerek yok..herkes aklına geleni yazıyor, sonra dönüp takılmaya devam ediyor. böyle nicklerle girilen sanal ortamlar maalesef bu şekilde. sen kadınlar kulübünü seviyorsun, birikim topiklerini de. neden sevdiğin bir şeyi bırakıp gidesin ki? hiiiiiç takılma, devam yola.daha ne paralar biriktirecez Allahın izni ile.Teşekkür ederim çok tatlısın başını şişirdim :)
Ahaha :) yeni , yeniden , sıfırdan , 2018 de birikim ... :)) sesli güldüm ya :)) aynen öyle ağırıma gitti bi anM Maleficent2012 sen gidersen yeni, yeniden, sifirdan kim gaza getirecek bu kızları
Konuyu açtığında gözüm üstünde demedim mi ben sana
Otur topiginin başında bakiyim
tasarrufuna, birikimine bak sen
Hep diyorum ekonominin kızları uzak durun bdv'den. En fazla okuyup çıkın.
Oradaki hanımların hayata bakışı biraz farkli
Takıl buralarda öteye gitme
Doğru söylüyorsun birikim de durayım en iyisi birikim de daha güzel oluyor muhabbet herkesin akli basindayok be canım ne baş şişirmesi... hiç takılma gerçekten, tüm samimiyetimle söylüyorm. üzülüp kırılıp üyelik iptaline de hiç gerek yok..herkes aklına geleni yazıyor, sonra dönüp takılmaya devam ediyor. böyle nicklerle girilen sanal ortamlar maalesef bu şekilde. sen kadınlar kulübünü seviyorsun, birikim topiklerini de. neden sevdiğin bir şeyi bırakıp gidesin ki? hiiiiiç takılma, devam yola.daha ne paralar biriktirecez Allahın izni ile.
tabi canım, sen ne diye gidip yorum yapıyorsun oralarda.. kal yamacımızda, kıpraşma bi yereDoğru söylüyorsun birikim de durayım en iyisi birikim de daha güzel oluyor muhabbet herkesin akli basinda
Kurabiye çok güzel özetlemiş aslında herşeyi, sen takma kafanaAhaha :) yeni , yeniden , sıfırdan , 2018 de birikim ... :)) sesli güldüm ya :)) aynen öyle ağırıma gitti bi an
Dersimi aldım ben :))tabi canım, sen ne diye gidip yorum yapıyorsun oralarda.. kal yamacımızda, kıpraşma bi yere
M Maleficent2012 canım dur durduğun yerde, tek kiblenen msjına bakılmıştır muhtemelen .. Oralara bende bakıyorum bazen ama kızların da dediği gibi gereksiz msjlara cvp yazınca olmuyor..Arkadaşlar buyrun banlanma sebebime bakın. Konu sahibinin derdi ev arkadaşları ile bende kendi ev arkadaşlarım hakkında yorum yaptım ve alakasız bir üye gelip bana sen pasaklı olanlardan misin hatta ileri giderek hani şu klozette b*k parcasi olanlar konu sahibinin bahsettiği dedi . Yoruma bakarmısınız bende onun üslubuyla ona cevap verdim ve sonradan hatta yanlış anladığımi düşünerek özür diledim ve yorumumu duzelttim ama banlanan ben oldum bu nasıl bir şey? Gayette doğru anlamışım üye bildiginiz durup dururken bana sataşmış banlanması gereken kim di acaba ? Üyeliğimin iptalini istiyorum . Böyle adaletsizliğe hayatımın hiç bi yerinde katlanmadigim gibi burada da katlanmam . Sevdiğim , özel mesajlastigim ve paylaşım yaptığım arkadaşlarim sizler hakkınızı helal edin .
Hayır bide kimse ile böyle bir münakaşa yaşamadım ama biri bulaşınca da insan susamıyor en iyisi birikimde durmak 2 gün bitmek bilmedi dedim iptal ettiririm hemen banım bitince ama burasını sizi seviyorum sosyal medya hesabim da yok sizle bu başlıkta konuşunca kafam dagiliyorKurabiye çok güzel özetlemiş aslında herşeyi, sen takma kafana
Her insan bir değil, sanal ortam, görmüyorum diye yazmak eleştirmek kolay geliyor.
Bu yaşadığını bir an önce unut ve buraya yoğunlaş
Bak bir gün yoktun sadece hepimiz merak edip baktık sebebine. Üzme kendini, bdv'den uzak dur :)