2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Yanlış anlama ama burda en başında farklı konularda konuşulabiliyordu ama sen biraz daha makara yapmaya yöneliktin ve uslubun çok farklıydı. Ben sayfanın sahibine hiç seninle ilgili bi msj yazmadım bi rahatsızlığım olmadı ama rahatsız olanlar olmuş tabi. Bide bi kez uyarılmana rağmen yine pek bi değişme olmadı. Esasında eğlenceli biri olduğunu düşünüyorum ama buradaki insanların kafa yapılarına pek uymadı galiba. Sağlık olsun. Yanlış anlamanı istemem. Sadece burda çoğu kişinin böyle düşündüğünü hissettim.

döviz hesabında işletim ücreti aliyorlar mi

Canım arkadaşım bende öyle yapıcam artık. Azar azar döviz alıcam

Doğru diosun haklısın

kızlar bende altın biriktiriyorum azcik dolar ya da euro yapmak da ıyi mi acaba pek bi kararsız kaldim . ama altın gerçekten kazandırıyor. insan biriktirince daha çok altın almak hedefe ulaşmak istiyor
Bende öyle düşünüyorum altın muhakkak kazandırır ama döviz de almak yatırımı 2 yönde değerlendirmek daha mi iyi olur acaba

Bende öyle düşünüyorum altın muhakkak kazandırır ama döviz de almak yatırımı 2 yönde değerlendirmek daha mi iyi olur acaba
eşim pek taraftar değil kazandırmaz diye. ama şöyle dusunuyorum ayda 10 tl bile döviz alsak 1 yılda biriken kardır. hangimiz markete gidip abur cubur saçma sapan şeye harcamıyoruz

eşim pek taraftar değil kazandırmaz diye. ama şöyle dusunuyorum ayda 10 tl bile döviz alsak 1 yılda biriken kardır. hangimiz markete gidip abur cubur saçma sapan şeye harcamıyoruz
doğru 5 10 tl lik elimde olduğu kadarı ile alayım harcanmadan vs diye diye bir bakmışsın hiç olmayacak bir miktar normalde harcanacak miktar kenarda

o yaşta bu düşünce tebriklerr

Günaydınlar herkese :)
Biz de geçen ay kumbaradan çıkan paraya biraz da ekleme yaparak 50 Euro aldık. Bu ay da muhtemelen öyle olacak ama bir süre evde olmadığımız için pek birikmedi gibi :) Belki bu ay açmayız bir dahaki ay açarız :)

Euro yu 4.55 den almıştık. Şimdi baya düşmüş. Bu ay belki arttırabiliriz Euro miktarını.

Bende oyleydim
Para olarak biriktirirdim..
Lisa sonunda elimde birikmis para olmustu.
Zor kosullarda basta anne baba olmafan sadece babanne destegi ile cok sukur.

Ne kadar güzel lisedeyken birikim yapmışsınız. Bende 17 yaşından beri çalışıyorum okurken param artarsa çeyrek almaya çalışıyordum tabi altın ozamanlar bu kadar fırlamamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…