- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- Konu Sahibi Maleficent2012
Kumbarama 10 tl attim bu günde:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göz ardı et butonunu söyleyen arkadaşa buradan teşekkürü borç bilirim :)konu dağılmaya başlıyor maalesef, çok şikayet alıyorum konuşma tarzları ile ilgili rahatsız olan bir cok kişi var bu sebeple yazan kişilerde azaldı .
(((( agliyimmi guluyummu şaşırdım vallagöz ardı et butonunu söyleyen arkadaşa buradan teşekkürü borç bilirim :)
açık söyleyeyim bazı yazışmalardan dolayı bu konuyu takip etmiyordum ama göz ardı et butonunu öğrendiğimden beridir sıklıkla okuyor ve elimden geldiğince yazıyorum(((( agliyimmi guluyummu şaşırdım valla
Gözardı et butonu nerde acaba canım ??açık söyleyeyim bazı yazışmalardan dolayı bu konuyu takip etmiyordum ama göz ardı et butonunu öğrendiğimden beridir sıklıkla okuyor ve elimden geldiğince yazıyorum
senin de ailen ve içinde bulunduğun duruma göre çok bilinçli ve özverili olman, sürekli birikim hedefinin olması
topiğin aktif olması için çabalamanı da çok samimi ve içten buluyorum.
umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Ayy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum gerçekten böyle düşündüğün için . Bende göz ardı et butonunu kullanacağım rahatsız olan diğer üye arkadaşlarımızda konuda rahatsız oldukları üyeyi göz ardı ederse konumuz tekrar toparlanir . Hedefimiz birikim ve hepimiz saygı ve sevgi çerçevesinde ilerliyoruz :)açık söyleyeyim bazı yazışmalardan dolayı bu konuyu takip etmiyordum ama göz ardı et butonunu öğrendiğimden beridir sıklıkla okuyor ve elimden geldiğince yazıyorum
senin de ailen ve içinde bulunduğun duruma göre çok bilinçli ve özverili olman, sürekli birikim hedefinin olması
topiğin aktif olması için çabalamanı da çok samimi ve içten buluyorum.
umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Rahatsız olduğun üyenin ismine tıklayınca profili gör msj gönder vs yazan kısımda gözardı et butonu var oradan goz ardı edebilirsin. maalesef bende göz ardı edeceğim tüm uyarılarım dikkate alınmadığı için .Gözardı et butonu nerde acaba canım ??
Bende bu topiği takip ediyordum ancak bazı yazışmalardan dolayı bıraktım
Çok güzel yöntemler gerçekten :) teşekkür ederim bu arada nisan ayından itibaren kendime kalacak maaşım güzel güzel birikimler yapacağım diye umut ediyorum bakalim :) sende ara ara birikiminden haberdar eder yöntemlerini paylaşırsan sevinirimBende sessiz takipcilerdenim.
Bu yil bazi belirsizliklerden dolayi hedefim kucuk o bile olurmu belirsiz ama ben yolumdan caymiyorum.
Ailene destegin ve burda aktif olmaya calisman cok guzel
Aslinda birikim icin cok kasmaya gerek yok, brz dikkat yeterli
Gecen gun iki yerel marketin aktueline dikkat ettim. Birinde ne varsa ikincisinde ayni urunler 5 10 kurus daha ucuz
Cok komik ve dikkat cekici
Daha ucuz olan marketi hic sevmiyorum ama onlar kazaniyor tabiki sevginin bana faydasi yok ordan alisveris yapiyorum
Ben altinciyim, altin seviyorum elimden geldigince almaya calisiyorum
Tl tutamam kumbaram en fazla 70 80 tl cikarabildim
Uc bes derken dolar hesabimda 105 dolar oldu o kdrcik zarari dusunmem zorda kalirsam zulam var.
Ailene destegin cok onemli ve guzel. Hic kesken olmasin. En dogrusunu yapiyorsun.
Ara ara yazmaya calisacagim
Hedefim tutumlu olmak ani, para bilgi gorsel hafiza zaman degerlendirip biriktirmek
Ziyan etmemek
Allah oyle guzel bereketlendiriyorki
Çok güzel yöntemler gerçekten :) teşekkür ederim bu arada nisan ayından itibaren kendime kalacak maaşım güzel güzel birikimler yapacağım diye umut ediyorum bakalim :) sende ara ara birikiminden haberdar eder yöntemlerini paylaşırsan sevinirim
Masallah yine de 2 gr altın gayet iyi aldıkça alası geliyor değil mi insaninBu ay 2 gr 5 dolar aldim, ayin onbesini dort gozle bekliyorum
Altin firlasada insede ciksada alacagim
Sırf bu yüzden ben kumbarayi uzun süre saymadan edemiyorumMasallah yine de 2 gr altın gayet iyi aldıkça alası geliyor değil mi insanin
Tamam canımkonu dağılmaya başlıyor maalesef, çok şikayet alıyorum konuşma tarzları ile ilgili rahatsız olan bir cok kişi var bu sebeple yazan kişilerde azaldı .
Baksana gram bozarken arada fark olmuyo daha iyi diil mikızlar bende altın biriktiriyorum azcik dolar ya da euro yapmak da ıyi mi acaba pek bi kararsız kaldim . ama altın gerçekten kazandırıyor. insan biriktirince daha çok altın almak hedefe ulaşmak istiyor
Canım aynen bende öyle yapıyorum oğluma 10 tl harçlık verdiler hemen altın aldım çok küçük bir miktar ama olsun öyle öyle artacakSırf bu yüzden ben kumbarayi uzun süre saymadan edemiyorum
Aldıkça daha çok olsun istiyorum ve 50 TL civarı olunca hemen hesaba atıp altın yapıyorum
0,20 0,25 olsun ama altın olsun
Uzmanlar yatırımlarımızı tek şeye baglamayin falan diyor ya aslında sepet yapmak lazımkızlar bende altın biriktiriyorum azcik dolar ya da euro yapmak da ıyi mi acaba pek bi kararsız kaldim . ama altın gerçekten kazandırıyor. insan biriktirince daha çok altın almak hedefe ulaşmak istiyor