- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Kemeraltı daha uygundur netten ilk oraya bak hem görerek alYok canim anladim ben sorun değil
Aynen canim alday de guzel seyler var ama ordan hicbisey almadim.
Netten mi alaym yoksa bir kemeralti yapayim mi acaba.
Bakicam artik canim.Kemeraltı daha uygundur netten ilk oraya bak hem görerek al
Öyle yap canım gezmiş olursun hemBakicam artik canim.
Canim sikiliyordu hem
Bebek hediyesi almaya gidicem onuda kemeraltindan halledeymm
Kızlar kumbarami açmak zorunda kaldım açtım demin 220 tl cıktı içinden 175 tl kağıt 45 tl bozuk para çıktı kumbarayi 20 aralıkta biriktirmeye başlamıştım 14 15 gunde iyi bi miktar oldu benim için:)
Aynen güzel olur cidden iyi düşünmüşsün :) hayırlı gelin :)Cok iyi canm.
Pzt kayinbabamin dogum gubuysu biz kutlayamadık
Bende balonlar falan yapip uzerine iyiki dogdun falan yazip oule karsilayalim dedim.
Uyku bastirdi bir hazirlikta yapamadim.
Bakalim canim yapayım hem esiminde hosuna gider
Vaov masallah ilk günlerden hedefleri yerine getirdin :)Yarın yeni yılın ilk ayının ilk hedefini alacağım bende kısmetse :)
İnşallah canım :)Vaov masallah ilk günlerden hedefleri yerine getirdin :)
Aynen güzel olur cidden iyi düşünmüşsün :) hayırlı gelin :)
Eşine biseyler kalsin kayinpederin için yeterli bence özel olarak sevdiği bişey varsa alirsin yoksa yeterliAy şimdi balon marmellow aldim. Pastayi esom alcak.
Marsmellowlari cop sise batırıp suslucem
Birde balon aldim ufak ama 'in nsallah guzel siser. Rafya ile falan hazirlicam.
Kalpli kesme kalıbı aldim. Ekstra bişey yapaum mi yoksa esimin dogum gününde ona mi yapsam.
Esime de yapcak bisey kalsind
Hemmeeeen eklerim sevindim kuzu
Eşine biseyler kalsin kayinpederin için yeterli bence özel olarak sevdiği bişey varsa alirsin yoksa yeterli
Balonlu falan kp doğumgünüsümü yapiyosunuz :) senin gibi gelini öpüp başına koysunlarAy şimdi balon marmellow aldim. Pastayi esom alcak.
Marsmellowlari cop sise batırıp suslucem
Birde balon aldim ufak ama 'in nsallah guzel siser. Rafya ile falan hazirlicam.
Kalpli kesme kalıbı aldim. Ekstra bişey yapaum mi yoksa esimin dogum gününde ona mi yapsam.
Esime de yapcak bisey kalsind
Balonlu falan kp doğumgünüsümü yapiyosunuz :) senin gibi gelini öpüp başına koysunlar