2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Masallah o kadar ödemenin içinde kendin için olan birikimi de yapıyorsun çok güzel bu

Masallah o kadar ödemenin içinde kendin için olan birikimi de yapıyorsun çok güzel bu
Tesekkür ederim, yani yapabilirim insallah. Arabanin borcu bitmezse geri oraya katacağim mecbur ama olsun biriktirim yinede.Canim yol parasi vs harcamiyorum, is yerinde dısardan yemek yemiyorum diye anlatmistim ya bir msjda o yüzden oralara gidecek parayi 2-3 gram altin alacagim.

Arabaya eklesende sorun yok en azindan o borçlar kapanınca daha rahat birikim yapacaksin

Canim evden pek çikmiyorsan cok fazla birsey alma. Hamilelik kiyafetleri oldukca pahali zaten. Sonuçta belli bir dönem giyilen birsey . Sonra kaldiracaksin diger cocuga kadar
B Bugunneselibirgun katılıyorum yengem almıştı maalesef her ay geçen ay aldığı kıyafeti giyemedi gobusu büyüdü şimdi de hemen zayıfladı doğumdan sonra kıyafetler bol şimdi de :))

Canim evden pek çikmiyorsan cok fazla birsey alma. Hamilelik kiyafetleri oldukca pahali zaten. Sonuçta belli bir dönem giyilen birsey . Sonra kaldiracaksin diger cocuga kadar

Yok canim hamilelik kıyafeti degilde
Bol şık kazak düşünüyorum hem her zaman giyinirim hem hamile giysileri benim tarzima uymuyor fazla ve pahali dedigin gibi..
Yakinda eteklerim olmayacak. Onun icin nasil bir cozum bulacagim bilmiyorum

Lastikli etek giymeyi sevmiyorum tercih etmiyorum
Genelde kumas ve fermuarli(

Ay minnoş minnoş olur şimdi senin göğüsün :) kuzu aman dikkatli beslen fazla kilo alma sonradan sıkıntı yapabilir bu durum sende
Aynen canim daha adam akilli beslenemiiyorum

Gecen simit istedim yedim kustum
Dun bulgur yogurt boyoz yedim kustum.
Dun sadece yedigim yumurtayi kusmadim desem yeridir..

Sinavdan ciktim eve geldim yine kustum.
Biraz dinleneyim kahvalti yapayim.
Gebelik oncesi ekmek asla tuketmezdim.
Ama simdi yiyorum birzz

B Bugunneselibirgun katılıyorum yengem almıştı maalesef her ay geçen ay aldığı kıyafeti giyemedi gobusu büyüdü şimdi de hemen zayıfladı doğumdan sonra kıyafetler bol şimdi de :))

Ay benim nasil olacak acaba.
Ben en fazla 42 beden olurum gibime geliyor belki 44 ...
Simdiden ilerisi icin alisveris yapmayim bicimsiz duruyor cunku

Ay benim nasil olacak acaba.
Ben en fazla 42 beden olurum gibime geliyor belki 44 ...
Simdiden ilerisi icin alisveris yapmayim bicimsiz duruyor cunku

Kuzu orada göbüşün yazacaktim yanliş yazmisim kusura bakma . Evet ilk zamanlar istifra edersin sürekli ama geçiyormuş o dönem galiba . Bol gömlek kazak tunik falan al bence de

Kuzu orada göbüşün yazacaktim yanliş yazmisim kusura bakma . Evet ilk zamanlar istifra edersin sürekli ama geçiyormuş o dönem galiba . Bol gömlek kazak tunik falan al bence de

Yok canim anladim ben sorun değil
Aynen canim alday de guzel seyler var ama ordan hicbisey almadim.
Netten mi alaym yoksa bir kemeralti yapayim mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…