- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Bu ne enerji :))Son bi saattir para biriktiren var mı
Şakaaaaaaa
Bu ne enerji :))
Masallah o kadar ödemenin içinde kendin için olan birikimi de yapıyorsun çok güzel buKizlar esim maasıni aldi, ev kredisini, faturalar ve kredi kartini ödedik. Bir de 100 euro aldık. Ben ayin 15inde maas alacağım, eşim de 3 ayda 1 çift maaş aliyor o da 15inde alacak onu araba borcumuz icin biriktireceğiz. Arada benim 2-3 gram altıni da alacağim. Bu hedef benim kendim için ayirdigim hedef kirli çıkı olarak...
Kuzu az daha birikim yap öyle alirsin cunki karnın giderek büyüyecek. Ya da bol al şimdi alıyorsan daBende kendime kazak degisik esarp ve salllar almak istiyorum.
Eleme yapaym oyle alicam
Tesekkür ederim, yani yapabilirim insallah. Arabanin borcu bitmezse geri oraya katacağim mecbur ama olsun biriktirim yinede.Canim yol parasi vs harcamiyorum, is yerinde dısardan yemek yemiyorum diye anlatmistim ya bir msjda o yüzden oralara gidecek parayi 2-3 gram altin alacagim.Masallah o kadar ödemenin içinde kendin için olan birikimi de yapıyorsun çok güzel bu
Günaydın canim :)Günaydınnnn
Canim evden pek çikmiyorsan cok fazla birsey alma. Hamilelik kiyafetleri oldukca pahali zaten. Sonuçta belli bir dönem giyilen birsey . Sonra kaldiracaksin diger cocuga kadarKuzu az daha birikim yap öyle alirsin cunki karnın giderek büyüyecek. Ya da bol al şimdi alıyorsan da
Arabaya eklesende sorun yok en azindan o borçlar kapanınca daha rahat birikim yapacaksinTesekkür ederim, yani yapabilirim insallah. Arabanin borcu bitmezse geri oraya katacağim mecbur ama olsun biriktirim yinede.Canim yol parasi vs harcamiyorum, is yerinde dısardan yemek yemiyorum diye anlatmistim ya bir msjda o yüzden oralara gidecek parayi 2-3 gram altin alacagim.
B Bugunneselibirgun katılıyorum yengem almıştı maalesef her ay geçen ay aldığı kıyafeti giyemedi gobusu büyüdüCanim evden pek çikmiyorsan cok fazla birsey alma. Hamilelik kiyafetleri oldukca pahali zaten. Sonuçta belli bir dönem giyilen birsey . Sonra kaldiracaksin diger cocuga kadar
Kuzu az daha birikim yap öyle alirsin cunki karnın giderek büyüyecek. Ya da bol al şimdi alıyorsan da
Ay minnoş minnoş olur şimdi senin göbüsün :) kuzu aman dikkatli beslen fazla kilo alma sonradan sıkıntı yapabilir bu durum sendeAynen genelde boy giyiorim canim
Icime sinen seyleri bulsam sikinti olmucak sanki karnim cikmiyor daha
Canim evden pek çikmiyorsan cok fazla birsey alma. Hamilelik kiyafetleri oldukca pahali zaten. Sonuçta belli bir dönem giyilen birsey . Sonra kaldiracaksin diger cocuga kadar
Aynen canim daha adam akilli beslenemiiyorumAy minnoş minnoş olur şimdi senin göğüsün :) kuzu aman dikkatli beslen fazla kilo alma sonradan sıkıntı yapabilir bu durum sende
B Bugunneselibirgun katılıyorum yengem almıştı maalesef her ay geçen ay aldığı kıyafeti giyemedi gobusu büyüdüşimdi de hemen zayıfladı doğumdan sonra kıyafetler bol şimdi de :))
Yok canim hamilelik kıyafeti degilde
Bol şık kazak düşünüyorum hem her zaman giyinirim hem hamile giysileri benim tarzima uymuyor fazla ve pahali dedigin gibi..
Yakinda eteklerim olmayacak. Onun icin nasil bir cozum bulacagim bilmiyorum
Lastikli etek giymeyi sevmiyorum tercih etmiyorum
Genelde kumas ve fermuarli(
Aynen canim daha adam akilli beslenemiiyorum
Gecen simit istedim yedim kustum
Dun bulgur yogurt boyoz yedim kustum.
Dun sadece yedigim yumurtayi kusmadim desem yeridir..
Sinavdan ciktim eve geldim yine kustum.
Biraz dinleneyim kahvalti yapayim.
Gebelik oncesi ekmek asla tuketmezdim.
Ama simdi yiyorum birzz
Ay benim nasil olacak acaba.
Ben en fazla 42 beden olurum gibime geliyor belki 44 ...
Simdiden ilerisi icin alisveris yapmayim bicimsiz duruyor cunku
Kuzu orada göbüşün yazacaktim yanliş yazmisim kusura bakma . Evet ilk zamanlar istifra edersin sürekli ama geçiyormuş o dönem galiba . Bol gömlek kazak tunik falan al bence de