- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 31
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Ya ben bişey sorcam benim bireysel kredi vardı şuan 5000 tl ödemesi kaldı aylık 600 tl ona gidiyor 9 ay taksit kaldı beni kısıtlmıyor ödenip gidiyor ama şimdi düşündüm de aylık 2500 biriktireceğim e iki ay biriktirip bunu kapatsam sonra 3000 bin lira şeklinde birikim yapsam daha mı mantıkli olurBunalıyorum cevap yok mu
ben de ya sırf bu forumun heyecanı ile beklemek zorlaşıyo :)) ayın 15 i gelsin sadece o gün önemli altın alınca rakatlıcam
Ah dostum tam adamına sordun ben kredi işinden gram anlamıyorum nasıl daha uygun olacağını bile çözemiyorum para biriktirmeyi biliorum ama hesap yapmayı bile bilmiyorumYa ben bişey sorcam benim bireysel kredi vardı şuan 5000 tl ödemesi kaldı aylık 600 tl ona gidiyor 9 ay taksit kaldı beni kısıtlmıyor ödenip gidiyor ama şimdi düşündüm de aylık 2500 biriktireceğim e iki ay biriktirip bunu kapatsam sonra 3000 bin lira şeklinde birikim yapsam daha mı mantıkli olur
Önce borcu bitirip sonra birikim yapmak bana göre daha mantikliYa ben bişey sorcam benim bireysel kredi vardı şuan 5000 tl ödemesi kaldı aylık 600 tl ona gidiyor 9 ay taksit kaldı beni kısıtlmıyor ödenip gidiyor ama şimdi düşündüm de aylık 2500 biriktireceğim e iki ay biriktirip bunu kapatsam sonra 3000 bin lira şeklinde birikim yapsam daha mı mantıkli olur
Peki canımAh dostum tam adamına sordun ben kredi işinden gram anlamıyorum nasıl daha uygun olacağını bile çözemiyorum para biriktirmeyi biliorum ama hesap yapmayı bile bilmiyorum
Evimizin kirasını bile anca ezberledim üzgünüm ama bu mesajını kopyala konu sahibine o anlar bence
Bencede mantıklı neyse düşüncem bunuÖnce borcu bitirip sonra birikim yapmak bana göre daha mantikli
Sadece bak almak yok:)Kimse nie yok saat 23:00 oluyo ben netten kıyafet bakınıp uyurum buralardayım inş hareketlenirsiniz öptüm
Alıcam çünkü kıyafetlerimi dolabımı temizledim baya üç dört parça giyecek kaldı fakirlere verdim yaklaşık iki sene oldu bıkmıştım zatenSadece bak almak yok:)
ne kıyafeti dolapta yığınla kıyafetin vardır giy onları kapat neti yat uyu para biriktiriyoruz rüyanda şıngır şıngır bilezikler görKimse nie yok saat 23:00 oluyo ben netten kıyafet bakınıp uyurum buralardayım inş hareketlenirsiniz öptüm
Gerçekten ihtiyaçsa tamam:)Alıcam çünkü kıyafetlerimi dolabımı temizledim baya üç dört parça giyecek kaldı fakirlere verdim yaklaşık iki sene oldu bıkmıştım zaten
Şal lazım iki üç tane de tabi bi anda almıcam zaten varya bazen bi ay bakınıyorum bi tane bile karat veremiyorum
aynı anda yazmisiz
Gerçekten ihtiyaçsa tamam:)
Olmaz kız sus o da lazımne kıyafeti dolapta yığınla kıyafetin vardır giy onları kapat neti yat uyu para biriktiriyoruz rüyanda şıngır şıngır bilezikler gör
çıplak gezmeyecek kadar varsa tamamdır. ne işinde çalışıyorsun bilmiyorum ama kokona cok-da bi şey diyemeyeceğimOlmaz kız sus o da lazım
Ama aynı kıyafetlerden gına gelio bana normal memurçıplak gezmeyecek kadar varsa tamamdır. ne işinde çalışıyorsun bilmiyorum ama kokona cok-da bi şey diyemeyeceğim
Yaaa normal memursan alma o zaman katılıyorum tatlu ortmenimeeAma aynı kıyafetlerden gına gelio bana normal memur
Ama eşim de çalışıo iki maaşımız var tek olsa zor alırdım anladın mıYaaa normal memursan alma o zaman katılıyorum tatlu ortmenimee
Öbür ay alırsın :)
Ay aman al kizAma eşim de çalışıo iki maaşımız var tek olsa zor alırdım anladın mı
Evet şimdilik içime sinmedi iki güne anca sinerAy aman al kiz
Sen kafaya koymussun
Ama seni tutumlu gordum
Bakip icine sinen tam bulamayip almicaksin sanki.