2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Kzlar günaydın benim hedefim aylık para şeklinde biriktirmek ama görüyorum ki geneliniz gram altın alıyor o daha mı mantıklı anlatırmısnz
Soyle soyleyeyim
Ben para biriktirmek istesemde biriktiremem
Nakit tutunca en ufak bir seyde harcanip gidiyor.altin oyle degil
bozdurmak daha zor
Ben o yuzden altinla devam ediyorum

Kzlar günaydın benim hedefim aylık para şeklinde biriktirmek ama görüyorum ki geneliniz gram altın alıyor o daha mı mantıklı anlatırmısnz
Canım parayı sıkıştığında hemen harcayabilirsin ama altını bozdurman gerekecek öyle ha diyince altını alışveriş yaptığın yere veremeyeceğin icin kuyumcuya gideceksin vs buda seni düşündürecek acaba bozdurmama değer mi diye benim fikrimce . Gram altın veya dolar yaparsan hemen harcayamayacağın icin önce bozdurman gerektiği için daha cok harcamadan biriktirme imkanın olur

gunaydinn kendimce dusundugumu soyleyim ben hep para biriktirmstm coguna gore cok bi para degil ama benim icn buyuk paraydi yani 3 sene de falan biriktrdydim 16bin tl. o para diyelm birinci sene 5bin biriktrms olim 2 sene o 5bin yerinde saydi.eger altin almis olsaydim degerlenicekti.zaten 3.yil sonunda da hepsi harcandi gtti evlenirken ama altin biriktirmek bu acidan daha mantikli.acil lazim olacak kadar para durucak.gerisi altin yada doviz daha iyi bnce.bozdururken kiyamiyosun hem para oyle degil

ben erteleniyor diye biliyorum :) ama nereye nasıl başvurulur bir fikrim yok maalesef

Akşam esime sorayim canim, onun arkadaşlarıyla whatsapp grubu var, ordan haberleşiyorlar. Güvensiz olanları hiç almıyor, diğerlerine de alım, satım emri veriyor.

Selam kızlar nasılsınız bakalım

5 dolar aldım bugün yılın ilk birikimi bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…