- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
İyiyim şükür yaa noolsun :) iyi işlerGünaydın canim :) Işe gitmek için hazırlanıyorum bir yandan da mesajları okudum öyle . Nasılsın?
Soyle soyleyeyimKzlar günaydın benim hedefim aylık para şeklinde biriktirmek ama görüyorum ki geneliniz gram altın alıyor o daha mı mantıklı anlatırmısnz
Canım parayı sıkıştığında hemen harcayabilirsin ama altını bozdurman gerekecek öyle ha diyince altını alışveriş yaptığın yere veremeyeceğin icin kuyumcuya gideceksin vs buda seni düşündürecek acaba bozdurmama değer mi diye benim fikrimce . Gram altın veya dolar yaparsan hemen harcayamayacağın icin önce bozdurman gerektiği için daha cok harcamadan biriktirme imkanın olurKzlar günaydın benim hedefim aylık para şeklinde biriktirmek ama görüyorum ki geneliniz gram altın alıyor o daha mı mantıklı anlatırmısnz
Tesekkür ederiiimİyiyim şükür yaa noolsun :) iyi işler
gunaydinn kendimce dusundugumu soyleyim ben hep para biriktirmstm coguna gore cok bi para degil ama benim icn buyuk paraydi yani 3 sene de falan biriktrdydim 16bin tl. o para diyelm birinci sene 5bin biriktrms olim 2 sene o 5bin yerinde saydi.eger altin almis olsaydim degerlenicekti.zaten 3.yil sonunda da hepsi harcandi gtti evlenirken ama altin biriktirmek bu acidan daha mantikli.acil lazim olacak kadar para durucak.gerisi altin yada doviz daha iyi bnce.bozdururken kiyamiyosun hem para oyle degilKzlar günaydın benim hedefim aylık para şeklinde biriktirmek ama görüyorum ki geneliniz gram altın alıyor o daha mı mantıklı anlatırmısnz
gunaydinn bereketli olsunnGünaydın kızlar
yılın ilk birikmi 25 usd aldım :)
Maşallah canım:) bereketli olsun darısı bizlere :)))Günaydın kızlar
SüperGünaydın kızlar
Ödenir canım sağlık olsun ödenir.cidden geçen bir yerde okudum sen borçlarını ödeyeceğim niyetiyle başla Alllah yardım edecektir. Vallla herkes alarak okuyor işini alabildi ki ödeyeceksiniz. Bir erkek kardeşim var onunda ödemesi gelmiş diyor abla bankaya yazacağım dilekçe işte çalışmıyorum ertelesinler diye. Acaba olur mu bilemedim .yani ne işi var ne parası.eee bizleri de borç sağlık çoluk çocuk nasıl odeyelim 15 20 bini. Onun için KPSS çalışıp yüksek puan alıp atanmak hedef.sonra ödemesi kolay
Akşam esime sorayim canim, onun arkadaşlarıyla whatsapp grubu var, ordan haberleşiyorlar. Güvensiz olanları hiç almıyor, diğerlerine de alım, satım emri veriyor.bende diyorum annneme babama ver paranı coin alalım ya güvenemiyorum tek diyeceğim sadece altında kalsın ama eşiniz al sat yapıyorsa altcoin işini çözmüş tür var Twitter da çok iyi iş yapanlar . Etheryum da düşüşte ama zaten uzun vadede düşünerek aldım bakalım bende çok büyük meblağ değil. Eşiniz hangi sitelerden almakta acaba. Takip ettikleri var mı yoksa tamamen kendi hisleriylemi seçmekte altcoinleri
kesinlikle bacım çok cok
Verirler bankalarla bir sıkıntınız yoksaKizlar bu gun kredi başvurusunu yapicam bu gun verirler mi acaba yoksa bir kaç gün geçiyor mu ? Ihtiyaç kredisiydi başvurum
hemen veriyorlar evraklar imzalandıktan sonra çekebiliyorsunuz...Kizlar bu gun kredi başvurusunu yapicam bu gun verirler mi acaba yoksa bir kaç gün geçiyor mu ? Ihtiyaç kredisiydi başvurum
Yok ay çok sevindimVerirler bankalarla bir sıkıntınız yoksa
yıla nasıl başlarsan öyle gider diyerek, geçen ayın maaşından hesapta kalan ile aldım:)))Maşallah canım:) bereketli olsun darısı bizlere :)))
Çok guzel sevindim :) teşekkür ederim bilgi verdiğin içinhemen veriyorlar evraklar imzalandıktan sonra çekebiliyorsunuz...
Ay çok iyi etmişsin valla :) altın altın diyordum da dolar da mantıklı gelmeye başladı artık az çok demeden gidişata göre birşeyler yapicamyıla nasıl başlarsan öyle gider diyerek, geçen ayın maaşından hesapta kalan ile aldım:)))