- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
rica ederim canım.hayırlısı olsun inşallahÇok guzel sevindim :) teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Hastayim ben cok agrim varSelam kızlar nasılsınız bakalım
5 dolar aldım bugün yılın ilk birikimi bereketli olsun
Sagolasin inşallah :)rica ederim canım.hayırlısı olsun inşallah
Hastayim ben cok agrim varsen nasilsin bu arada Bereketli olsun sevindim senin adına:) devamı olsun insallah
Regl ama böyle bir agri yokYaa neyin var çok geçmiş olsun
Sağol tatlım inşallah devamı da gelir bol bol
Hastayim ben cok agrim varsen nasilsin bu arada Bereketli olsun sevindim senin adına:) devamı olsun insallah
Gecmis olsunnn
Haftasonu babannemden 50 lira aldim
Esimde bugun 20 lira verdi.
Biriksin paraciklaaaar
Kactan aldin canimİlk altinimi aldım 2 gram isbankasi hesabımda
Yeni topikhayirli olsun, bol bol birikimler olsun:))
Bende seninle aynı fikirdeyim şu son 2 aya kadar öyleydim bak şimdi nakit görmüyorum hesapta harcamıyorumSoyle soyleyeyim
Ben para biriktirmek istesemde biriktiremem
Nakit tutunca en ufak bir seyde harcanip gidiyor.altin oyle degil
bozdurmak daha zor
Ben o yuzden altinla devam ediyorum
arkadaşım altın hesabin varsa 70 lirayla bile altın alabilirsin hiç bekleme bence. ben şimdi oğluma verilen harcliklarla hemen ay ri hesapta altın aliyorumHaftasonu babannemden 50 lira aldim
Esimde bugun 20 lira verdi.
Biriksin paraciklaaaar
Var canim da ben gram seklinde aliyorum sabah 160 civariydi 158 olmus biraz daha dussun alcam yinearkadaşım altın hesabin varsa 70 lirayla bile altın alabilirsin hiç bekleme bence. ben şimdi oğluma verilen harcliklarla hemen ay ri hesapta altın aliyorum
Valla bnde gec fark ettim ama zararin neresinden donersen kardirBende seninle aynı fikirdeyim şu son 2 aya kadar öyleydim bak şimdi nakit görmüyorum hesapta harcamıyorum
Tesekkür ederiz :) hepimize bol birikimlerYeni topikhayirli olsun, bol bol birikimler olsun:))
Masallah devamı olsun inşallahİlk altinimi aldım 2 gram isbankasi hesabımda