- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Kızlar şirketteki bozuklarimi topladım 10,08 USD daha aldım
Ocak birikimim 35,08 USD oldu :))
Maşallah :) darısı bize aylığı henüz alamadığım için beklemedeyim:)Kızlar şirketteki bozuklarimi topladım 10,08 USD daha aldım
Ocak birikimim 35,08 USD oldu :))
nerden rastladim bu konulara bilmiyorum ama çok iyi oldu. bugün saglikliyiz ama hayat bu parasız bir şey olmuyor mümkün olduğunca kenara koymaliValla bnde gec fark ettim ama zararin neresinden donersen kardir
Annem hep derdi altin al diye hic dinlemezdim
Sizleri okudukca aim basima geldi
Hayırlı uğurlu olsunİlk altinimi aldım 2 gram isbankasi hesabımda
Altın hesabı bozduğunda nasıl oluyo yani kuyumcuda altın ne kadarsa ona göre mi bozuyorlar hep merak etmişsindirarkadaşım altın hesabin varsa 70 lirayla bile altın alabilirsin hiç bekleme bence. ben şimdi oğluma verilen harcliklarla hemen ay ri hesapta altın aliyorum
Borsa mı bu dediklerinizAkşam esime sorayim canim, onun arkadaşlarıyla whatsapp grubu var, ordan haberleşiyorlar. Güvensiz olanları hiç almıyor, diğerlerine de alım, satım emri veriyor.
Hayırlı olsun CAnımSelam kızlar nasılsınız bakalım
5 dolar aldım bugün yılın ilk birikimi bereketli olsun
Ben de haftada üç kez markete gidip her gidişimde 40-30-50 yapıorum alışveriş ortada ne var bilmiyorum ama Boğaz'ımı kesemem açıkçası çok iştahlıyımbugunden itibaren 100 tl alti kart kullanmamaya karar verdim gecen ay ufak ufak alistirdm kendimi ama sonlara dgru yine kullandm mecburen. ivir zivira bile kart kullaniyorum.cok sukur cok borcum yok ama karta gidiyo hep maas.bugun 15 tl lik market alisverisi yaptim nakit.
1.gun tamam insAllah
Hangi bankadan alıyorsan alış satış fiyatları yazıyor. Ona göre oluyor. Kuyumcuyla pek tutmaz. Bide mesai saatlerinde bakmalısınAltın hesabı bozduğunda nasıl oluyo yani kuyumcuda altın ne kadarsa ona göre mi bozuyorlar hep merak etmişsindir
Yok öyle diil diyelim ki artık satmak istiyorum satarken bana kuyumcudaki fiyatımı sunuyolarHangi bankadan alıyorsan alış satış fiyatları yazıyor. Ona göre oluyor. Kuyumcuyla pek tutmaz. Bide mesai saatlerinde bakmalısın
Bu paraları abur cubura veriyorsan pek iyi değil. Sebze meyve vs gereklileri alıyorsan çokta fazla değilBen de haftada üç kez markete gidip her gidişimde 40-30-50 yapıorum alışveriş ortada ne var bilmiyorum ama Boğaz'ımı kesemem açıkçası çok iştahlıyım
internet bankacılığında altın hesabının alış ve satış fiyatı var. diyelim 10 gr aldın sonra bikac ay sonra bozdurmak istedin altın satış fiyatında belirtilen fiyattan bozuluyor. kuyumcularda nerdeyse gramda 5 tl farkla bozarken int bankacılığında 1.5 tl maksimum farkla bozuyor.Altın hesabı bozduğunda nasıl oluyo yani kuyumcuda altın ne kadarsa ona göre mi bozuyorlar hep merak etmişsindir
Peynir hamur işi malzemeleri süt alıyorum günlük yoğurt yumurta Abur cubur pek sevmem bisküvi kek falan Şevmem ama sadece çikolata severim cips bazenBu paraları abur cubura veriyorsan pek iyi değil. Sebze meyve vs gereklileri alıyorsan çokta fazla değil
Kuyumcudan daha karlı oluyor. Net rakamlar veremem.Yok öyle diil diyelim ki artık satmak istiyorum satarken bana kuyumcudaki fiyatımı sunuyolar
İlla ordan birine mi satmam lazım sistemden yoksa banka mı bana bunu sağlıyo