- 5 Mayıs 2016
- 3.854
- 8.250
- Konu Sahibi Maleficent2012
Ahahah :) vay vay vay masallah yani ... hedefini yazıyorum canim
Yaz canım :) tşkler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah :) vay vay vay masallah yani ... hedefini yazıyorum canim
Bol birikimler :))Yaz canım :) tşkler
Süper daha önceki yilllar bu tarz sitelerde hep en ufak kisisiydim. Ama şimdi gelen yeni hanımlar inanılmaz bilinçli tüketim adına ki yaşları genç genç insanlar birikimden bahsediyor ben ise hala çanta ayakkabı biriktiryim modundayim ki bugün bile az daha vakkodan gelen unutamadığım mesjla az daha mevcut harçlığımı harcayacaktim gerek K kahvemsi mutluluk gerek Z zeyneprer sayesinde uçurumdan döndüm parayı yarın isbankasi hesabımdan altına ceviririm inslh sürekli kurların değişiminden yapamadım cuma. Tabi 156 ya inerse cevircem yoksa etheryum a atacagimBen de 32
Süper daha önceki yilllar bu tarz sitelerde hep en ufak kisisiydim. Ama şimdi gelen yeni hanımlar inanılmaz bilinçli tüketim adına ki yaşları genç genç insanlar birikimden bahsediyor ben ise hala çanta ayakkabı biriktiryim modundayim ki bugün bile az daha vakkodan gelen unutamadığım mesjla az daha mevcut harçlığımı harcayacaktim gerek K kahvemsi mutluluk gerek Z zeyneprer sayesinde uçurumdan döndüm parayı yarın isbankasi hesabımdan altına ceviririm inslh sürekli kurların değişiminden yapamadım cuma. Tabi 156 ya inerse cevircem yoksa etheryum a atacagim
Merhaba, bitcoine yatirim yapiyorsun sanirım.Benim esimde bu ay girdi sisteme, yeni yeni öğreniyor ama ben çok mesafeliyim bu bitcoine, sanirim biraz garanticiyim, güvenemiyorum. Sen ne düşunuyorsun bu konuda ?Süper daha önceki yilllar bu tarz sitelerde hep en ufak kisisiydim. Ama şimdi gelen yeni hanımlar inanılmaz bilinçli tüketim adına ki yaşları genç genç insanlar birikimden bahsediyor ben ise hala çanta ayakkabı biriktiryim modundayim ki bugün bile az daha vakkodan gelen unutamadığım mesjla az daha mevcut harçlığımı harcayacaktim gerek K kahvemsi mutluluk gerek Z zeyneprer sayesinde uçurumdan döndüm parayı yarın isbankasi hesabımdan altına ceviririm inslh sürekli kurların değişiminden yapamadım cuma. Tabi 156 ya inerse cevircem yoksa etheryum a atacagim
merhaba öncelikle eğer düşükken aldıysa ne ala yok ben gibi bitcoine önceki haftalarda rekor seviyesinden alıp da ısrarla dusuteyken satmasına zararda. Yani çok büyük bir miktarı sokmadim bitcoine ama yinede değerli bir miktarda aldım .şuan güney Kore bin bakış açısıyla mıdır neyse ki düşüşte bende etheryum alıyorum ikinci kripto para esinize diyebilirsiniz. Haaa iyi biliyorsa altcoinler bakabilir erkekler hemm internettte çok durup hemde daha çok ilgilenebiliyorlar. Bende ufak çocuk var yani onla etkinlik yaparken takip edemedim emir de vermemistim mesela bir satışı kaçırdım ve istediğim fiyatı sadece besgundur o an yakalamıştı sonra düşüşe geçti nasip diyorum .bakalım toparlariz insalllah. Açıkçası burada bitcoin bilen birilerini görmek bile harika ki bitcoin değil devir ripple ve etheryum devri.btc türk üstünden yapıyorum o güvenilir eşiniz nereden alıyor. Binannce var bir borsa daha var ama onlar yurtdışı marj li diye henüz el atmadım bakalım nasip.Merhaba, bitcoine yatirim yapiyorsun sanirım.Benim esimde bu ay girdi sisteme, yeni yeni öğreniyor ama ben çok mesafeliyim bu bitcoine, sanirim biraz garanticiyim, güvenemiyorum. Sen ne düşunuyorsun bu konuda ?
Haydi hayırlısı güzel dilekleriniz tez vakitte gerceklesssin insalllahBen de buraları takip ettikçe birikime önem verdim. Artık az harcayıp daha çok biriktireceğim.Evlenip kendi evime geçersem birikim adına daha fazla bişeyler yapabilirim gibi artık bir ev yönetmek istiyorum :)
Henüz ben de terimleri bilmiyorum, o yüzden mesajinin bazi kisimlarini anlamadim. Eşim altcoinleri alip satiyor, ilk girdiği hafta en yüksekteymiş bir anda düsünce biz epey para kaybettik 400 lira kadar, sonra al sat yaparak bu hafta biraz toparlamiş. Benim kenarda 1000 lira kadar param var esim boş duracağina güvenli bir coin al orada dursun diyor, Etheryum güvenli gibi duruyor ama genel grafikte düşüşte, ben herhangi birine güvenemiyorum o yüzden.merhaba öncelikle eğer düşükken aldıysa ne ala yok ben gibi bitcoine önceki haftalarda rekor seviyesinden alıp da ısrarla dusuteyken satmasına zararda. Yani çok büyük bir miktarı sokmadim bitcoine ama yinede değerli bir miktarda aldım .şuan güney Kore bin bakış açısıyla mıdır neyse ki düşüşte bende etheryum alıyorum ikinci kripto para esinize diyebilirsiniz. Haaa iyi biliyorsa altcoinler bakabilir erkekler hemm internettte çok durup hemde daha çok ilgilenebiliyorlar. Bende ufak çocuk var yani onla etkinlik yaparken takip edemedim emir de vermemistim mesela bir satışı kaçırdım ve istediğim fiyatı sadece besgundur o an yakalamıştı sonra düşüşe geçti nasip diyorum .bakalım toparlariz insalllah. Açıkçası burada bitcoin bilen birilerini görmek bile harika ki bitcoin değil devir ripple ve etheryum devri.btc türk üstünden yapıyorum o güvenilir eşiniz nereden alıyor. Binannce var bir borsa daha var ama onlar yurtdışı marj li diye henüz el atmadım bakalım nasip.
bazen öyle gereksiz harcamalar yapıyoruz ki. ya da dolapta kalıp atılanlar vs.Ben internette dakikada harcayabiliyorum. Ki nerdeyse iki haftadır aşırıya kaçmadan hediyeler aldım ama başka kendime sıraladığımız ve alayım alayım dediklerimi almadım sayenizde. O yüzden bende başlıyorum yarın ajandamj ekleyecegim gorselini
Haydi hayırlısı güzel dilekleriniz tez vakitte gerceklesssin insalllah
bi tik daha pahali evet ama mesela benim bildigim guveniyorum diyebilecegm bi yerde niyetimi de salih tuttum kestirdim Allah kabul etsin. suanda ortak var tanidiklarla kesiyoruz tabi boylesi daha guzelBu yöntemi duydum marketin biri yapıyordu ama ben bunun kurban niyetine olup olmadığına emin olamadım.Hem hesapladım çok pahalıya geliyordu hem de sanki et satın almışım gibi hissettim vazgeçtim.
benim girdigim mahalle kasabi gibi bi yer.evet ben de ayni sebepten oyle yapmistm babam ugrascak biri degil ben de gidip nasi bulayim en mantiklisi boyle olmustuİlk yılında carfursaa dan hisssetttim girmiştim eee kadınsın bekarsin ve gidip gelemezsin birde okul sezonu kurban elindeydi aileden de kimse gelemezdi mecburen aralarında normal bir hisseye göre çok para farkı olsa da marketlerden girmiştim bende. Gençliğimi hatirladim
bende diyorum annneme babama ver paranı coin alalım ya güvenemiyorum tek diyeceğim sadece altında kalsın ama eşiniz al sat yapıyorsa altcoin işini çözmüş tür var Twitter da çok iyi iş yapanlar . Etheryum da düşüşte ama zaten uzun vadede düşünerek aldım bakalım bende çok büyük meblağ değil. Eşiniz hangi sitelerden almakta acaba. Takip ettikleri var mı yoksa tamamen kendi hisleriylemi seçmekte altcoinleriHenüz ben de terimleri bilmiyorum, o yüzden mesajinin bazi kisimlarini anlamadim. Eşim altcoinleri alip satiyor, ilk girdiği hafta en yüksekteymiş bir anda düsünce biz epey para kaybettik 400 lira kadar, sonra al sat yaparak bu hafta biraz toparlamiş. Benim kenarda 1000 lira kadar param var esim boş duracağina güvenli bir coin al orada dursun diyor, Etheryum güvenli gibi duruyor ama genel grafikte düşüşte, ben herhangi birine güvenemiyorum o yüzden.
kesinlikle bacım çok cokbazen öyle gereksiz harcamalar yapıyoruz ki. ya da dolapta kalıp atılanlar vs.
Teşekkürler inşallah
Olsun Allah kabul eyleye. Evet ben carfursaa dan aldığım yıl reyon kasap ti görevli gelin vekalet verin demişti yani dini vecibeleriyle yapmışlardı tek sorun hem.pahali hem de sadece et liydi kemik yoktu ama ben de istememistim o yıl çoluk çocukta yoktu dağıtmıştım sonra zaten bir besi çiftliğinde girer olduk yahut memlekette. Alllah kabul eder.hedef 1750 kurbana birikim ya olur olur daha çok varbenim girdigim mahalle kasabi gibi bi yer.evet ben de ayni sebepten oyle yapmistm babam ugrascak biri degil ben de gidip nasi bulayim en mantiklisi boyle olmustu
Canım benim :) birbirimize danışmamız ne güzel oluyorSüper daha önceki yilllar bu tarz sitelerde hep en ufak kisisiydim. Ama şimdi gelen yeni hanımlar inanılmaz bilinçli tüketim adına ki yaşları genç genç insanlar birikimden bahsediyor ben ise hala çanta ayakkabı biriktiryim modundayim ki bugün bile az daha vakkodan gelen unutamadığım mesjla az daha mevcut harçlığımı harcayacaktim gerek K kahvemsi mutluluk gerek Z zeyneprer sayesinde uçurumdan döndüm parayı yarın isbankasi hesabımdan altına ceviririm inslh sürekli kurların değişiminden yapamadım cuma. Tabi 156 ya inerse cevircem yoksa etheryum a atacagim
Not ediyorum yıllık hedefini yazmıştım ocak ayını da ekliyorum:)Ocak ayında 20 gr altın hedefim. Bakalım inşallah
Günaydın canim :) Işe gitmek için hazırlanıyorum bir yandan da mesajları okudum öyle . Nasılsın?Gğnaydın kızlar gelsin paralar altınlar