- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #81.261
Farklı tartılar olması çok etkili canım. Bizimki üç hafta yürüteci sevmedi hemen ağlıyordu. Şimdi şükür hareket edince durmaya başladı ne değişti de sevdi bilmiyoeum. Oyun halısı donence hiç oyalamiyor artık bir seylw oyalanmasi lazimYürüteç kullananlar bebeğiniz yürütece hemen alışıp hareket etti mi?
Ben 4-5 gündür koyuyorum seviniyor oyuncaklarla oynuyor ama ilerlemiyor kımıldamıyor. Zaten emekleme sürünme gibi şeylerede hiç niyeti yok. Yere bırakıyorum orda oynuyor. Oyuncağı biraz ileri düşünce uzanıp alma gereği bile duymuyor sıpa. Rahat sanırım biraz hiç acelesi yok. 7.5 aylık olmak üzereyiz normal mi sizce?
Bide kilo almıyor diye üzülüyordum şimdide çok mu alıyor acaba. Dün doktora gidince tarttı doktor. 6 ay kontrolünde kıyafetli 7.860dı dün 7 ay 10 günlüktü yine kıyafetli 9.350 çıktı. Farklı tartılardı ama yaklaşık 1.5 kilo almış 40 günde.
Beklememek açısından iyi yapmışsın canım Tekrar geçmiş olsun miniğeBurda kızlar ilaçları kullanmamı önerince dün gece başladım canım hem hava hem antibiyotik. İyi yapmışım sanırım bugün düne göre daha halsiz duruyor iyice ilerliycekti başlamasaydım.
Yürüteç kullananlar bebeğiniz yürütece hemen alışıp hareket etti mi?
Ben 4-5 gündür koyuyorum seviniyor oyuncaklarla oynuyor ama ilerlemiyor kımıldamıyor. Zaten emekleme sürünme gibi şeylerede hiç niyeti yok. Yere bırakıyorum orda oynuyor. Oyuncağı biraz ileri düşünce uzanıp alma gereği bile duymuyor sıpa. Rahat sanırım biraz hiç acelesi yok. 7.5 aylık olmak üzereyiz normal mi sizce?
Bide kilo almıyor diye üzülüyordum şimdide çok mu alıyor acaba. Dün doktora gidince tarttı doktor. 6 ay kontrolünde kıyafetli 7.860dı dün 7 ay 10 günlüktü yine kıyafetli 9.350 çıktı. Farklı tartılardı ama yaklaşık 1.5 kilo almış 40 günde.
Bizim ağlamıyorda çok heyecanlanıyor oyuncaklarla oynuyor ayaklarını hiç oynatma gereği duymuyor. İnşallah hareket edebilir bizimkideFarklı tartılar olması çok etkili canım. Bizimki üç hafta yürüteci sevmedi hemen ağlıyordu. Şimdi şükür hareket edince durmaya başladı ne değişti de sevdi bilmiyoeum. Oyun halısı donence hiç oyalamiyor artık bir seylw oyalanmasi lazim
Sağol canımBeklememek açısından iyi yapmışsın canım Tekrar geçmiş olsun miniğe
Yaa persentile bakıncada yüksek diyor ama yapabileceğim bişey yok öyle çok fazlada vermiyorum ki hiç bişeyi püreler yoğurt falan. Hatta memlekete geldiğimden beri öğün şeklinde bile ilerleyemiyorum günde 1-2 kere ek gıda alıyor onun dışında mama.Iyi kilo almış
Canım bize acildeki kilosu için doktor obez başlangıcı olabilir dedi
Polikilinikteki doktor da oldu kocaman adamlara diyet yaptirabiliyoruzda ufacık bebeye mı ywptircaz dedi.
7 aylık 10 kg falan
Ilkte yuruyecte bizimki de hareket etmiyordu biz beş 6 aylıkken almıştık
Ilk geri gitti sonra ileri gitti sonra çekmeceleri dolaplsari karıştırma aşamasına geldi
KeşkeÇok fena evet. 3,5 aylıkken bir grip oldu, bu ikinci. Ben de hiç ağır grip olmam ama günlerdir boğazım yanıyor. Keşke onun da böyle hafif geçseydi
İlk oturduğunda sadece ayaklarını yere basarak dik durmaya çalışıyordu elleriyle de vurarak kalkıyordu hani öğretmenler kızar da aynı anda iki eliyle masaya vurarak kalkar o şekilde kalkıp bir kaç saniye durup oturuyordu sonra bir haftaya sadece hareket ettirdi oturup kalkıp yerinden oynatıyordu öne gitmek isterken arkaya gidiyordu arkaya dönmek isterken öne gidiyordu çok şaşkındı bize de eğlence çıkmıştı baya gülüyorduk tamamen yürümesi 1 ayını aldı gerçi ablası araba gibi kullanıyor koridorda falan hız yapıyorlar araba gibi sürüyor gezdiriyor kardeşini :)Yürüteç kullananlar bebeğiniz yürütece hemen alışıp hareket etti mi?
Şuan ben o diyetteym aç geziyrm resmen migrostan aldığm ekmeği yiyemedim. Mısır unlu ekmek aldım ama hepsi bir olunca yiyecek bişey kalmadı. Allah sabır ve kolaylık versin..Ani bir kararla yarın itibariyle süt diyetine ilaveten, et yumurta ve tüm glutenli ürünleri haftasonuna kadar kesiyorum. Çıkışta migrosa gideceğim alışveriş için
Kizlar siz hangi sikayetlerle diyete basladiz bnde 2 haftadir diyetteyim sut urunleri yumurta kirmizi meyveler kuruyemisler yasak. Gluteni kesmek dogru degilmis çolyak hastaları ıcın dedı bana doktor. Bebegımede kahvaltı fln yaptıramıyorum sız neler yedırıyosunuzŞuan ben o diyetteym aç geziyrm resmen migrostan aldığm ekmeği yiyemedim. Mısır unlu ekmek aldım ama hepsi bir olunca yiyecek bişey kalmadı. Allah sabır ve kolaylık versin..
Genetikte olabilir canımBizim ağlamıyorda çok heyecanlanıyor oyuncaklarla oynuyor ayaklarını hiç oynatma gereği duymuyor. İnşallah hareket edebilir bizimkide
Sağol canım
Yaa persentile bakıncada yüksek diyor ama yapabileceğim bişey yok öyle çok fazlada vermiyorum ki hiç bişeyi püreler yoğurt falan. Hatta memlekete geldiğimden beri öğün şeklinde bile ilerleyemiyorum günde 1-2 kere ek gıda alıyor onun dışında mama.
Bizim baya geç kalmş yürütece sanırım 7.5 aylık olmak üzereyiz :) bende heyecanla hateket etmesini bekliyorum ama o sadece oyun oynuyor :)
Kizimin yuzundeki kizarikliklar bir turlu gecmek bilmedi sabaha geciyor aksama yine kizariyor kafayi yiyecegim artik. Yumurta alerjisi dediler yumurta ve icinde yumurta olan hic birsey yemiyorum. Bende sut urunlerini tuketmeyecegim 1 hafta bakalim ne olacak. Sinirlerim bozuldu artik. Alerjikmi yoksa egzamami anlamadim ya, 30 tane dr degistirdim yok yok yok.Şuan ben o diyetteym aç geziyrm resmen migrostan aldığm ekmeği yiyemedim. Mısır unlu ekmek aldım ama hepsi bir olunca yiyecek bişey kalmadı. Allah sabır ve kolaylık versin..
Ek besine geçtiğimden beri 90 yada 120 veriyorum. Göğüslerin pompaya alışkın değil az çıkması normal. Ayrıca sana iyi eğlenceler :)Kuzlar yarın tiyatroya gideceğim akşam ve eşim bakacak oğluşa. Erken uyıyor ve sık uyanınca emiyordu. Biberonda hiç almadı daha. Az önce iki göğsümü de emdikten sonra ikisini sağdım ve 75 cc amca süt çıktı. Sizce bu normal mi? Yarın gümdüz de sağacağım ama doğduğunda sağıyordum sonra hiç sağmamıştım. Doyması için de sanırım bi 250 falan mı içmesi gerekir bizimkilerin bu aylarda? Mama verenler kaç cc veriyosunuz bir öğünde?RYSA
Nasıl kızarıklık? Benim kızlardan birinin suratında alnın ortası, gözlerinin yukarısı doğduğundan beri kızarık. Bazen daha çok oluyor bazen azalıyor. Kılcal damarlarla alakalı 1 yaşında geçer dedi doktor bende hiç kurcalamadım.Kizimin yuzundeki kizarikliklar bir turlu gecmek bilmedi sabaha geciyor aksama yine kizariyor kafayi yiyecegim artik. Yumurta alerjisi dediler yumurta ve icinde yumurta olan hic birsey yemiyorum. Bende sut urunlerini tuketmeyecegim 1 hafta bakalim ne olacak. Sinirlerim bozuldu artik. Alerjikmi yoksa egzamami anlamadim ya, 30 tane dr degistirdim yok yok yok.
Ben 150 CC veriyorum artı emiyor da ama.benim sütüm az diye doğduğundan beri mama takviyeli gidiyoruz , ama sen emzirdikten sonra sagmişsin canım 75 cc çok normal ben emmeden sagiyorum 120 cc çıkıyor emdikten sonra en fazla çıkacağı 30CC anca olur , istersen 3-4 saat emzirme sağ bakalım kaç çıkacakKuzlar yarın tiyatroya gideceğim akşam ve eşim bakacak oğluşa. Erken uyıyor ve sık uyanınca emiyordu. Biberonda hiç almadı daha. Az önce iki göğsümü de emdikten sonra ikisini sağdım ve 75 cc amca süt çıktı. Sizce bu normal mi? Yarın gümdüz de sağacağım ama doğduğunda sağıyordum sonra hiç sağmamıştım. Doyması için de sanırım bi 250 falan mı içmesi gerekir bizimkilerin bu aylarda? Mama verenler kaç cc veriyosunuz bir öğünde?RYSA
Merhaba canım ben de kahvaltı ve yemeklerde alternatif arayanlardanim. Pataesli tostu nasil yaptinBebe biskuvisi yapiyorum cnm hatta bu sabah yeniden yaptim az once cikardim firindan. Bu sabah lor labne ve muz verdim gecen patatesli tost yaptim yemedi. Yumurta alerjisi olan bebekler icin bi tarif buldum yarin sabah onu yapacagim ins yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?