2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz genelde ortalama olarak aynı saatlerde yatıp kalkıyoruz. Bizim sorunumuz bazı akşamlar misafirler misafirliklerden dolayı aksamalar. Ama gece uyanmalarını gerçekten çözemiyorum. Memede dursa hiç sorun yok. Sanırım memeye bağımlı oldu veya kucağımda uyumak istiyor. Gündüz uykularını alsa bile gece aynı. Mesela dün kv gittik çok kalabalıktı misafirler vardı ve direk çocuğu kucakladılar ağlama krizine girdi. Tüm gece boyunca saat başı feci ağlayarak uyandı. Normalde ne olursa olsun ışığı açmam ama bu gece açtım çünkü günün etkisinden çıkamamıştı onu farkettim bir buçuk saat ışık açık oynadık. Ve ortalama 2 2 buçuk saat kesintisiz uyudu (bu benim için harika birşey)

Gözetimli vermek lazım. Benimkinin de dişi YoK herşeyi koparıyor. Dün kv çiğ havuç verdi koparıyor dedim inanmadı. Ve kopardı. İnanmamıştım sen deyince ama gerçekmiş diyor. Sanki yalan borcum var sana. Normalde pişmiş veriyordum ama meyveleri çiğ seviyor ben de yanında yiyorum bir yandan bakıyorum

Canım dikkat et çiğ havuç yüzünden geçen bizim bi tanıdığın bebeği boğuldu geceyi yoğun bakımda geçirdiler az kalsın ciğerine kaçıyormuş blw ciler bile havucu falan asla çiğ vermeyin diyor kv kısmı ekseriyetle kıt düşünceli oluyor

Evet vermemek lazım gerçekten ama anlatamıyorum. Elmayı armutu pişmiş yemiyor omları çiğ veriyorum ama kopardığı parçayı mutlaka takip ediyorum. Tadını alana kadar diye düşündüm doğru değil ama iştahsız olunca kendime göre çözüm arıyorum açıkçası.

Canım senin kıza alerji testi yapıldı mı deriden ve kandan? Arkadaşın da kızı egzama oldu alerjiye de bakıldı. Yumurta süt ürünleri buğday ürünleri ve kuruyemişe alerjisi çıkmış.kaşıntı va tarzı bişeyler var mı senin bebişde de?

Yok yapılmadı kızımın alerjisi mide ve bağırsak tepkili,sadece kulağının arkasında hafif kuruluk var onun dışında döküntü gibi tepki vermiyor. Sadece gaita testi yapıldı. Doktorlarına göre kan ve deri testinde çıkmasa bile alerjisi yoktur diyemezmişiz. Net sonuç olmayınca canını yakmadım bende

bazen kucagimda uyumak istedigini ben de hissediyorum. Belki ihtiyaclari oluyordur ama uyumadiklari vakitlerde onlarla ilgileniyoruz zaten, oyunsa oyun, kucaksa kucak. Hatta belim koptu kanguruda disari cikariyorum az da olsa hava alsin bari diye.

Ben yuz verince astarini isteyeceklerini bildigim icin cok soguk davraniyorum kv.lere. Gidince kimseye vermiyorum, aglamazsa alisirsa veriyorum. Bir de lohusalikta soyledigi sacma sozleri hala unutmadim. Aramiz buz gibi hala, eskisi gibi davranamiyorum.

seninkinin disleri ne alemde canim, dis gozukmese bile huzursuzlugu cok once basladi bizde, herkes distendir dedi ben gormeden inanamadim. Ama hala 1 tane disi, yanindaki israrla cikmiyor =)

Benimkinde hiç diş miş yok :) damaklarında bir değişiklik de YOk. Geçen hafta ağzına ne mama ne ekgıda almadı dedim diş gelecek herhalde ama yne gelen var ne giden ben kv gidince tam tersi çocuğu özlüyorum bi alıyor vermiyor ancak ağlarsa acıkırsa falan alıyorum. Sen dinlen diyor da nasıl dinleneyim Yani

bana da sen git bizim odada uyu diyorlar ama suan gercekten babasi disinda kimseyle yalniz birakmaya hazir degilim. Kucaklarina alip dolastirdiklarinda bile icim rahat olmuyor, gozumun onunde olmazsa.

Amin canım , kardesini Allah korumuş annen kim bilir nasıl korkmuştur

Evet canım yine nebülizatör yine uykusuz geceler. Ve hatta gündüzler. Bu saat oldu sabah 8:30dan beri ek gıda yemedi meme emmedi uyumadı ta ki 5 dk önceye kadar. Sinir harbi yaşıyorum. Bu ayın özelliği mi, hastalık mı, çıkmak bilmeyen diş mi...

Çok fena evet. 3,5 aylıkken bir grip oldu, bu ikinci. Ben de hiç ağır grip olmam ama günlerdir boğazım yanıyor. Keşke onun da böyle hafif geçseydi

Sağol canım . Bir yandan iyi ki tedavi sansı olan şeyler oluyor diyorum bir yandan insan tükeniyor

Yürüteç kullananlar bebeğiniz yürütece hemen alışıp hareket etti mi?
Ben 4-5 gündür koyuyorum seviniyor oyuncaklarla oynuyor ama ilerlemiyor kımıldamıyor. Zaten emekleme sürünme gibi şeylerede hiç niyeti yok. Yere bırakıyorum orda oynuyor. Oyuncağı biraz ileri düşünce uzanıp alma gereği bile duymuyor sıpa. Rahat sanırım biraz hiç acelesi yok. 7.5 aylık olmak üzereyiz normal mi sizce?

Bide kilo almıyor diye üzülüyordum şimdide çok mu alıyor acaba. Dün doktora gidince tarttı doktor. 6 ay kontrolünde kıyafetli 7.860dı dün 7 ay 10 günlüktü yine kıyafetli 9.350 çıktı. Farklı tartılardı ama yaklaşık 1.5 kilo almış 40 günde.

Ben ikidir hava veriyorum canım. Budecort, ventolin ve sf olarak.. Bence antibiyotikten iyi

Ben ikidir hava veriyorum canım. Budecort, ventolin ve sf olarak.. Bence antibiyotikten iyi
Burda kızlar ilaçları kullanmamı önerince dün gece başladım canım hem hava hem antibiyotik. İyi yapmışım sanırım bugün düne göre daha halsiz duruyor iyice ilerliycekti başlamasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…