2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy maşallah kuzuya yaa. seninki erkenci biraz biz daha o kadar açılamadık
Teşekkür ederiz ama açılması mı iyi oturması mı bilemedim. Asla durmuyor asla. Eli dursa gözü durmuyor. 100 kilo annesi var peşinden koşamıyor da. Diyetisyene başlayacağım sırf yetişeyim diye.

Ani bir kararla yarın itibariyle süt diyetine ilaveten, et yumurta ve tüm glutenli ürünleri haftasonuna kadar kesiyorum. Çıkışta migrosa gideceğim alışveriş için
Canım yine sen bilirsin tabi ama acaba hepsini aynı anda kesmesen mi azar azar mi çıkarsan menüden , birden olursa zorlanır misin acaba ? Zaten uykusuz yorgunsun bir de yeterli beslenmezsen daha zor olmasin

Herkese gunaydin .Artik uykusuzluga dayanamıyorum.
Dün cok bunalıp ilk gunduz uykusunda oğlumu besigine koydum .15 dk oynadi 15 dk siddetli agladi .Yanindaydim saçlarını oksadim elini tuttum .Yok olmadi .Aldim ama sakinlesmedi ağlaması ikiye katlandi,emmedi 1 saat katıla katıla ağladı.O kadar aglamanin ustune 15 20 dk kucagimda uyudu
Bugun yine ilk gunduz uykusunda besige koydum. 20 dk oyalandi sonra aglamaya basladi .Sakinlestiremedim .Kucagimda kendini geri atiyor göğsümü yumrukluyor guc bela simdi sustu
Memeyi de almiyor .Basini göğsüme yasladi icini cekiyor,hickiriyor .
Gozyaslari sel oldu resmen
Evet bizden olmaz bir kez daha gördüm

Keske hic denemeseydim .Az cok sonucu tahmin ediyordum ama bu kadar beklemiyordum

Geçmiş olsun canım Allah korumuş

Canım yine sen bilirsin tabi ama acaba hepsini aynı anda kesmesen mi azar azar mi çıkarsan menüden , birden olursa zorlanır misin acaba ? Zaten uykusuz yorgunsun bir de yeterli beslenmezsen daha zor olmasin
Süt peynir yoğurt tereyağ et zaten yoktu. Yumurta ve gluten kalıyor. Bu kadar ağlaması normal olamaz en azından 1 hafta denemem gerek eğer rahatlarsa umrumda olmaz beslenememek falan sürekli çığlık sesi sinirimi bozuyor.

Eki Görüntüle 2234887
Kızlar heryer barikat savaşa hazırız evde:) ooof off ne haller görüyoruz hergün.
Maşallah , totosuna kurban ben ilk çocuğumda ne kadar koruma önlem yaptıysam zamanla hepsini aşmayı öğrendi hemen TV ye gidiyordu bizde de boyle duruyordu TV sonra mecbur duvara monte etti eşim biraz daha yukarıya eli yetişemedi çok rahat ettim ondan sonra , yoksa TV ye yetişti mi pat pat vuruyordu ekrana üzerine gelir diye ödüm kopuyordu

Evet canım eşim de monte edelim dedi aparatlarını çıkarmış dün. Benim kardeşmin kafasına tüplü tv düştü ordan biliyorum korkuyorım allah korusun

Allah kolaylık versin canım bir müddet dene bakalım değişiklik oluyor mu , inşallah faydasını görürsün

Evet canım eşim de monte edelim dedi aparatlarını çıkarmış dün. Benim kardeşmin kafasına tüplü tv düştü ordan biliyorum korkuyorım allah korusun
Oyy çok geçmiş olsun canım bir şeyi yok d'mi kardeşinin ? Evet TV salonda en tehlikeli eşya bebekler için duvara monte edilince rahat edersin geriye kalıyor seramik süs eşyaları, saksı çiçekleri , masa üstünde vazo falan gibi bir obje varsa masa örtüsü yerine küçük dantel türü bir şey sermek örtüyü çekip masadakileri üstlerine getire biliyorlar Allah korusun bir de sehpa köşelerine silikon koruyucu , vitrin dolap türü bir şey varsa kapı emniyeti yukardan bağlıyorsun açamıyorlar daha çok işimiz var :)) ben de kızım büyüdükten sonra kaldırmıştım yeniden çıkarmam gerekecek şimdilik sehpa köşelerine yastık minder idare ediyorum

Kaedeşim bebekken 99 da düşürmüştü ama göz kapağının üstüne 10 dikiş falan atıldı v şeklinde açılmıştı yazık hala izi durur. Baya kötüydü kafa olunca çok kanamıştı annem delirmişti şimdi anlıyorum o ruh halini. Allah korusun hepimizin evladını

Dün brokoli verdim eline, oyuncak sanıp bir yerlere vurmaya başladı bak böyle ağzına götürüp ye diye ağzına götürmeye çalışınca korktu elini çekti, kendini geri çekti. Ben aldım elime ısırdım biraz baktı ben yiyorum o zaman yedi biraz :) korkmuştum ama güzel güzel çiğnedi :) alıştırma bardağından da öyle içirebilmiştim suyu :) bizim içtiğimiz şeylerden su içiyor, diğer türlü içmiyor :) bu ara bardak, su şişesi, su matarası öyle gidiyoruz :)

herkes cocugunu taniyor, huyunu biliyor artik canim. Bizimkini de biraksan 3 saat aglar yine uyumaz. Zaten alingan ve hassas bir bebis. Sen ancak baskasi oglani oyalasin o sekilde biraz dinlenmeye calis. Aslinda madem esin hala senin gitmene sicak bakmiyor, annen size gelse birkac gun dinlensen?

Teşekkür ederiz ama açılması mı iyi oturması mı bilemedim. Asla durmuyor asla. Eli dursa gözü durmuyor. 100 kilo annesi var peşinden koşamıyor da. Diyetisyene başlayacağım sırf yetişeyim diye.
Maşallah ama yürümeyi erken öğrenir. Her şeyi hızlıca keşfedip sonra sıkıntı çıkarmadan oynar, sen de rahat edersin :) eltimin çocuğu her yeri karıştırdı, şimdi 1.5 yaşında ve şimdi öyle şeyler yapmıyor. Bir şey istediği zaman gösteriyor falan :) keşiflerini tamamladıktan sonra bir daha kolay oluyor her şey :)

Süper aynen bazen yiyesi gelmeyince bende ilk kendim yiyorum ya da yemiş gibi yapıp iimmmmmmm liyorum o zaman bakıyor yiyor içiyor
Siseden bardaktan su ayran içmeye çok meraklılar
Ben alıştırma bardağı almadım şuan dediğin gibi karışık veriyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…