• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

var bizde de iştahsızlık. Dişler kabarık kaşınıyor sürekli o anlarda yemeği yarıda bırakıyoruz fazla yemek istemiyor ek gıdaya ilk başladığımda daha çok yiyordu. Geçicidir sanırım, iştahına bağlı.

Ohh afiyet olsun ben de merak ediyorum bizimki pancar yiyecek mi diye..bol potasyum var çok faydalı. 8.ay sebzesi o ama di mi ? Bize daha erken, veremem sanırım.

Güle güle kullanın canım :) çok merak ettim ben de bir bakayım :)
oh oh maşallah..

Teşekkürler canım sitesinde her modeli yok bu bizim aldığımız yeni gelmiş katalogda ve sitede yoktu.

Nasıl bi model seçtin canım fotoğrafını atsana bizede :)

Canım çekmeyi unutmuşum inanırmısın :KK15:
Sitede vardır diye üstünde durmamısım ama yokmuş , satıcı bayan yeni geldi demişti inanmamıştım doğruymuş :olamaz: 80*180 boyutlarında yarım çatılı ,ebatları en makul olanlardan , gelsin hemen yüklerim :KK54:

Evet 8. Ay. Biz 7,5 beklemedim tazeyken verdim yani o kdrdan bişi olmaz diye düşünerekten. Benim rahat doktora sordum ver bütün sebzeleri dedi. 3 gün kuralı dedim kış sebzelerinden bişi olmaz boşver dedi hahah.
Bir çok sebzeden de ucuz bu arada, normalde pancar daha pahalı olmalı az tüketiliyor ne saçma di mi. Ben de bekleşen m yav piiikten korkuyorum 7.ayı doldurduk

Kızlar yarın rutin kontrole gidecektik ama oğluş çok ağladı bide kafası ensesi çok sıcaktı bi ara 37.1 e falan çıktı ateşi calpol verdiğim halde 4 saat sonra tekrar verdim calpol ama eşimle korktuk ateş ilk kez başımıza gelince yine de acile gittik. Dr baktı ciğerleri tertemiz dedi maşallah ama hafif grip gibi çok hafif dedi. İdrar yolu enfekaiyonu bakalım dedi idrar tahlili verdik şükür o da temiz. Sanırım diş huzursuzluğu ve hafif gripten. Yarın kendi doktoruna gideceğiz ona da sorarız.

Kızlar yarın rutin kontrole gidecektik ama oğluş çok ağladı bide kafası ensesi çok sıcaktı bi ara 37.1 e falan çıktı ateşi calpol verdiğim halde 4 saat sonra tekrar verdim calpol ama eşimle korktuk ateş ilk kez başımıza gelince yine de acile gittik. Dr baktı ciğerleri tertemiz dedi maşallah ama hafif grip gibi çok hafif dedi. İdrar yolu enfekaiyonu bakalım dedi idrar tahlili verdik şükür o da temiz. Sanırım diş huzursuzluğu ve hafif gripten. Yarın kendi doktoruna gideceğiz ona da sorarız.
geçmiş olsun canım şükür hafifmiş inşallah ilerlemez

geçmiş olsun canım şükür hafifmiş inşallah ilerlemez
Evet ya babası ağır grip atlattı geçen haftasonu antibiyotik aldı salonda yattı her sabah baştan aşağı herşeyi düzenli yıladım oğluşu maskeyle aldo ama yine de hafifte olsa bulaşmış demekki. Burnunu hergün çekiyorum inş düzelir

Geçmiş olsun canım kim ne derse desin insanı içi rahat etmiyor doktor her şey yolunda desin anca öyle rahatliyoruz anne babalık böyle bir şey :) iyi ki gitmişsiniz

Geçmiş olsun canım kim ne derse desin insanı içi rahat etmiyor doktor her şey yolunda desin anca öyle rahatliyoruz anne babalık böyle bir şey :) iyi ki gitmişsiniz
Evet gittik çoo iyi oldu canım. Ama sabaha kadar yine huzursuzdu ateşi tekrar çıktı calpol verdik artık sabah 5te şuan ateşi yok ama hala huzursuz hiç uyumadık:( nesi var bilmiyoruz ki diş bu kadar yapar mı ki?

Evet gittik çoo iyi oldu canım. Ama sabaha kadar yine huzursuzdu ateşi tekrar çıktı calpol verdik artık sabah 5te şuan ateşi yok ama hala huzursuz hiç uyumadık:KK43: nesi var bilmiyoruz ki diş bu kadar yapar mı ki?
Gecmis olsun canim .Hemen toparlar insallah.

Benimki gecenlerde 4 5 gun ateslendi.Elimde ates olcerle uyuyordum .38 e yakindi kulaktan .Dr kontrolünde sordum .Gece vucut ısısı 1 derece daha yuksek olur dedi .
Sanirim bizim de dis geliyor ya da gelmiyor .Hep oyle diyorum bir cikamadi:olamaz:
Bahsettigin seyler bizde de var .1 saatte 7 kez uyandi .Ellerini kulaklarina götürüyor .Yüzünü ciziyor .Uykusunun icinde ağlıyor ama tam uyanmiyor .Gunduz de agzina bir sey değdikçe ağladı durdu.
Allahım inşallah hastalık değildir ya. Bizimki dün çok iyi uyumuştu. Bugun yok. Dün evde ben biraz gergindim ondan mı diyordum ama seninkiler aynı semptomlar. Kulak çekme, uykuda birden ağlamaya başlama gözleri açmadan, eli kulaklara götürme (,bunu hep yapıyor bizimkinin kulak arkası kuru ona veriyorum) ... Diş de yok

Allahım inşallah hastalık değildir ya. Bizimki dün çok iyi uyumuştu. Bugun yok. Dün evde ben biraz gergindim ondan mı diyordum ama seninkiler aynı semptomlar. Kulak çekme, uykuda birden ağlamaya başlama gözleri açmadan, eli kulaklara götürme (,bunu hep yapıyor bizimkinin kulak arkası kuru ona veriyorum) ... Diş de yok
Tam 20 kez kalkti .Gozu kapali agliyor uyansa kaldırıp gezdircem .Uykusu dagilmasin diye diye sabah oldu .Bir de ayaklarını kaldirip hizlica vuruyor .Ama gazi da yoktu .

Ya bu gözü kapalı ağlama bizde de var kızlar?! Sebebi nedir anlamıyorum. o_O
Gece özellikle gözleri kapalı ağlıyor. Tamam oğlum burdayım annecim aç gözlerini vs diyorum tık yok hala ağlıyor sanki kabus görmüş de uyanamıyor gibi?? Omzuma alınca ancak açıyor gözleri emmeden de pek sakinleşmiyor.

Diş belirtisi mi bu ağlamalar yoksa başka bişey mi bilmiyorum??

Canım bizimde öyleydi şimdi doktorundan geldik grip olmuş :( annesi nasıl uyusun sen grip olunca nasıl eklemlerin falan ağrıyorsa o da öyle şuan dedi. Kan tahlili boğaz kültürü istedi. Domuz gribi tahlili istedi.

Evet gittik çoo iyi oldu canım. Ama sabaha kadar yine huzursuzdu ateşi tekrar çıktı calpol verdik artık sabah 5te şuan ateşi yok ama hala huzursuz hiç uyumadık:KK43: nesi var bilmiyoruz ki diş bu kadar yapar mı ki?
Dış en fazla 38 e kadar ateş yapar ama hem dış hem grip başlangıcı varsa ikisi birlikte de huzursuz yapa bilir ateşi daha da fazla ola bilir kafasını yıkamadan ılık banyo yaptırmak iyi olur biz eşimle öyle yapmıştık hem ateşi düşmüştü hem de keyfi yerine gelmişti gece de yarım fitil koydum uyuttum biraz daha rahat uyudu ateşi 37.7 di ama doktor fitil koymana gerek yoktu o ateşle dedi ateş 38 , 38.5 üstü olursa ateş düşürücü vere bilirsin anca dedi , şimdi nasıl oldu daha iyi mi ?

Back