• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sifa versin canim. Antibiyotik verdi bize 10 gun. Havayi da 4 kere veriyorduk, cok rahatlatiyor.

Biz de kv.ye yemege gittik, gorumcenin bogazi agriyormus, uzak duruyordu, meger ondanmis. Ogrenince hemen kalktim. İlla pisman edecekler illlllllaaaaaaaaaaaaa
hadi yaa iyi yapmışsın bebebk bu hastalanınca biz çekiypruz

S Susammmmm çok geçmiş olsun bizde az önce acilden geldik üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle orta kulakta sıvı birikmiş ağrısı olur ondan sürekli aglar dedi dr burnunu sürekli açık tut dedi aklinda bulunsun
cok gecmis olsun canim yaaa. Allahim bitsin artik şu kiş

S Susammmmm çok geçmiş olsun bizde az önce acilden geldik üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle orta kulakta sıvı birikmiş ağrısı olur ondan sürekli aglar dedi dr burnunu sürekli açık tut dedi aklinda bulunsun

Çok geçmiş olsun canım. Bu Temmuz bebelerinden hasta olmayan kalmadı heralde :KK43:

Babasının yanında mutlu mesut oturan çocuk ben odaya girdiğim an çığlık atan bi cadıya dönüşüyor

Aa aynı durum bizde de mevcut akşam yemek yemek icin büyük oğlum a verdim çaktırmadan mutfaktan izledim onlari gayet iyiler ama beni bir görüyor sanki biryerini cimciklemişsin gibi aglamaya başlıyor çıldırıyor resmen pofffff sesi kulaklarımda çınlıyor çocuğun :işsiz:
Aynı bizimde babasında duruyor başkasında duruyor beni görünce ağlıyor ya beni sevmiyor ya bensizliğe dayanamıyor :)
oinone27 oinone27 benim oğlan dün emziği doğru koymayı öğrendi canım ama hala ben koyayım diye bakıyor o da olacak inşallah. Siz ne durumdasiniz
Canım bizimki sağını solunu emerken doğru şekilde alıyor ağzına ama ağzındayken çıkartıp tekrar tekrar deniyor sağ sol aa doğru taktı derken o sırada haliyle emzik elinden düşüyor :D biraz oyuncak yaptı sanırım ama bana da tamamen kendisi alınca kolay olacak gibi geliyor şöyle düşünce kendi tutup taksa ağzına problem yok :)

Allah sifa versin canim. Antibiyotik verdi bize 10 gun. Havayi da 4 kere veriyorduk, cok rahatlatiyor.

Biz de kv.ye yemege gittik, gorumcenin bogazi agriyormus, uzak duruyordu, meger ondanmis. Ogrenince hemen kalktim. İlla pisman edecekler illlllllaaaaaaaaaaaaa
Amin inşallah ya. Hava makinesi yok bizde, o yüzden orda verdi bir kere. Pazartesi tekrar gideceğiz, o zamana kadar bir sürü şurup verdi, fitil devam.

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Doktordan geldik bizde. Sprey verdi burnu için, günde üç kez verin dedi. Başka ilaçlar da verdi. Pazartesi günü kontrole gideceğiz.

IMG_20190111_002755.jpg

madamhd madamhd demlicaykeyfi demlicaykeyfi sağolun kızlar valla hasta olmaları çok kötü yaş bebeklerin hep mız mız uykusuz ve aglamakli içim gidiyor elden biseyde gelmiyor 10 yıl yaslandim sin birkac gun içinde valla evin tadi neşesi olmuyo hiç

Amin inşallah ya. Hava makinesi yok bizde, o yüzden orda verdi bir kere. Pazartesi tekrar gideceğiz, o zamana kadar bir sürü şurup verdi, fitil devam.
Geçmiş olsun kızlar allaj şifa versin
kim diyor ? :)))) inşallah öyledir ya şimdi bir umut sardı gerçekten kim diyor ?
Ay hadi inşallah da bilginin kaynağı kim, ne?
Bende duymuştum doktor söylemişti gece beslenmeleri 1e düşüyormuş hatta hiç kalkmayabiliyorlarmış bile 9.aydan sonra gece beslenmesine ihtiyacı kalmıyormuş uyanırsa da alışkanlıltan uyanıyormuş tabi bizi ataklar dişler vurmazsa :)

Back