Günaydın kızlar gerçi bana gün mü aydı ne oldu bilmiyorum
bizimki sabaha kadar gözler kapalı mırın kırın halinde derin uykuya geçemiyor. 7.30 da uyuttum kucağımda taşıyarak zorla 8.30 da kalktı 10.30 da kalktı 11 de kalktı emzirdim zorla uyuttum sonra 12.30 da kalktı bür türlü uyumadı 2 ye kadar falan. Sonra biraz uyudu ne kadar bilmiyorum tekrar mırın kırın ordan oraya atma kendini sarhoş gibi. Haaa gece 2 de gazı oldu kaka yaptı bide. Benim sağ kolum uyuşuk ve ağrıyor sırtım berbat eşimin işleri çok yoğun yorgun. Ben de 1 haftadır falan böyle yaptığı için zaten uykusuzum. Sonra 6.30 da kalktı biraz kaka yaptı değiştirdim uyutmaya çalıştım ayağımda bile salladım uyumadı babası aldı. O zorla uyuttu güya adam sabah biraz uyuyup gitcekti işe bıgün. 6.30 dan 8.30 a kadar 4 kere falan kalktı uyuttuk. Sizce neden böyle kuzlar ya ? Ataktan olabilir mi? Derin uykuya geçemiyor bir türlü. Uyku eğitimi vereyim dedim koydum yatağa tam 45 dak almadım mırın kırın edince pişş dedim sonra ağlamaya başladı almadım kısa ağlamalardı en sonunda delirmeye başladı sakinleşsin diye beni görecepi yere geldim beni gördü daha da delirdi ve aldım en sonunda başlarım eğitimine dedim napim
@Kizilcik123 sence sorun ne ? Oof off berbat durumdayız