• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar saçlarım döküle döküle resmen tukendi .Alnim açıldı. Her yer benim sacim deli oluyorum .2 gunde bir süpürge açıyorum oğlanı kanguruya takip .Ona rağmen 1 gun sonra yine ayni oluyor.Uzulmeyi gectim temizlik cok zorluyor beni. Demir hapi kullaniyorum .Ayda bir B12 ignemi yaptiriyorum .
Sizde nasil durumlar ?
Biotin çinko içerikli multivitamin iyi gelebilir cnm, geçici bir dönem vücudumuz ancak toparlayacak

Cnm benmki de öyle, uyusa bile uykusunda sürekli Bi ağlama feryat etme, inleme. Korkuyorum biyeri mi ağrıyor diye ama uyanınca hiçbişeyi yok. Uyku akıyor gözünden ama yatağa yatırdığım da uyumamak için çıldırıyor. 30dk dan fazla uyuyamıyor. Ben de mahvoldum ve aksi gibi eşim de çok yoğun. Sanırım 23/26hafta atağı böyle bişey
Aynen canım yaa. Gözler kapalı sürekli inliyor. Sallasam da napsam da dalamıyor derim uykuya. Eşimde çok yoğun ortalama 2 gece 11 gibi gelebiliyor eve:( inş geçer yaa böyle kalmaz

Geçmiş olsun kızlar allaj şifa versin

Bende duymuştum doktor söylemişti gece beslenmeleri 1e düşüyormuş hatta hiç kalkmayabiliyorlarmış bile 9.aydan sonra gece beslenmesine ihtiyacı kalmıyormuş uyanırsa da alışkanlıltan uyanıyormuş tabi bizi ataklar dişler vurmazsa :)

Bence zaten şu anda da alışkanlıktan uyanıyor benimki, zannetmiyorum acıktığını. Yedikten 1 saat sonra uyuyor, yarım saat sonra uyanıyor. Derin uykuya geçememesi işte

Kızlar instagramda tesadüfen bir hesabın canlı yayınına denk geldim. Dengeli beslenme ve alerji konusunda bu konuda eğitim almış biri ile sohbet etmiş. Ben yarısındayım şu an ama faydalı buldum yaklaşımı. İsterseniz bir bakın, uzm.ozgeselcukbozkurt hesabın adı

Günaydın kızlar gerçi bana gün mü aydı ne oldu bilmiyorum :KK43: bizimki sabaha kadar gözler kapalı mırın kırın halinde derin uykuya geçemiyor. 7.30 da uyuttum kucağımda taşıyarak zorla 8.30 da kalktı 10.30 da kalktı 11 de kalktı emzirdim zorla uyuttum sonra 12.30 da kalktı bür türlü uyumadı 2 ye kadar falan. Sonra biraz uyudu ne kadar bilmiyorum tekrar mırın kırın ordan oraya atma kendini sarhoş gibi. Haaa gece 2 de gazı oldu kaka yaptı bide. Benim sağ kolum uyuşuk ve ağrıyor sırtım berbat eşimin işleri çok yoğun yorgun. Ben de 1 haftadır falan böyle yaptığı için zaten uykusuzum. Sonra 6.30 da kalktı biraz kaka yaptı değiştirdim uyutmaya çalıştım ayağımda bile salladım uyumadı babası aldı. O zorla uyuttu güya adam sabah biraz uyuyup gitcekti işe bıgün. 6.30 dan 8.30 a kadar 4 kere falan kalktı uyuttuk. Sizce neden böyle kuzlar ya ? Ataktan olabilir mi? Derin uykuya geçemiyor bir türlü. Uyku eğitimi vereyim dedim koydum yatağa tam 45 dak almadım mırın kırın edince pişş dedim sonra ağlamaya başladı almadım kısa ağlamalardı en sonunda delirmeye başladı sakinleşsin diye beni görecepi yere geldim beni gördü daha da delirdi ve aldım en sonunda başlarım eğitimine dedim napim:KK43: @Kizilcik123 sence sorun ne ? Oof off berbat durumdayız

Bizimde aynı canım, uyku nedir bilmez olduk. Eğitim falan da veremiyorum ağlıyor diye. Napcaz bilmiyorum

Kızlar dün ıspanağın 3. Günüydü. Son lokmadan sonra oğlumun yüzü kızardı bölge bölge. 20 dk içinde de söndü. Doktoru aradı eşim açmadı salak kadın, gitmiycem zaten ona bidaha.

Sizce alerji bu kadar kısa sürede etki etip, hemen sönermi?

Naylon önlüğüni yüzüne sürtmüş aynı zamanda, ondan da olabilir diyoruz emin olamadık alerji için

Kizlar saçlarım döküle döküle resmen tukendi .Alnim açıldı. Her yer benim sacim deli oluyorum .2 gunde bir süpürge açıyorum oğlanı kanguruya takip .Ona rağmen 1 gun sonra yine ayni oluyor.Uzulmeyi gectim temizlik cok zorluyor beni. Demir hapi kullaniyorum .Ayda bir B12 ignemi yaptiriyorum .
Sizde nasil durumlar ?
Canım benim de aynıydı. Üniversitedeyken denediğim birşey geldi aklıma yaptım. Bepanten evigen ve bemiks ampul şampuanıma karıştırdım ikişer tane. Bemiks biraz kokuyor bir tane de konabilir.Şimdilik azaldı gibi. Hem hızlı uzıyor hem dökülmesi azaldı

Ay bi heyecan sardı sayılı gün çabuk geçer :dua::KK49::KK76:
Çocukta bir problem yoksa, sağlığı ile ilgili veya huzursuzluğa sebebiyet verecek herhangi bir neden. 7. ayda gece uykusu tam olacağı yönünde birçok doktorun tıbbi görüşü mevcut. Benim doktorumun da öyle. Umarım hepimizin bebeleri ve anneleri güzel güzel uyuyacak

Bizimde aynı canım, uyku nedir bilmez olduk. Eğitim falan da veremiyorum ağlıyor diye. Napcaz bilmiyorum
Aynen yaa uykusu geliyor belli ama ağlayarak tepki veriyor kucağımda ayağımda kesinlikle durmuyor yaa çok enteresan. İnş bir an önce atlatırız diğer atağa kadar 2 ay bar sanırım şükürr

Slm kizlar, malum benim kiz gece bagirmalar dolayisi ile yanimda yatiyor. Yatiyor ama ne yatis capraz yatiyor, yan yatiyor ayaklar benim sirtimda, :oha: gece kizimin tekmelerine kalkiyorum. En son normal pozisyonunu alamadigi icin agliyor ve uyaniyor. Suan siddetli bas agrisi cekiyorum.

Geçmiş olsun kızlar allaj şifa versin

Bende duymuştum doktor söylemişti gece beslenmeleri 1e düşüyormuş hatta hiç kalkmayabiliyorlarmış bile 9.aydan sonra gece beslenmesine ihtiyacı kalmıyormuş uyanırsa da alışkanlıltan uyanıyormuş tabi bizi ataklar dişler vurmazsa :)

Kızlar oğlum bu sıralar bazı geceler uykuda kollarını iki yana hızla açıp beşiğin yanlarına ve yatağa çarpıyor, nefes alışı biraz değişiyor, bazen ek olarak kafasını hızla sağa sola veya iki yana çeviriyor. Bu gece bu iki saat kadar sürdü mesela Bunlar olurken hep yarı uyanık gibi. Bu gece bu halde iken 3-4 kez emdi iki üç saatte ama rahatlamadı,. Işığı açıp uyandırdım Burnunu açtık (yatmadan önce de açmıştık ) altı alındı emdi ve nihayet uyudu Fakat o kadar uzun süre çile çekti sanki. Tabii ki ben de o süre zarfında uyanığım ve insan çok geriliyor, birşey de bilmeyince üzülüyorum. Nedir sizce bu.?
Uyanmış ve kendi kendine uyumaya çalışıyor canım
Forse Forse bizim gece 6 ay doldugundan beri 2 kere beslenme 1e düştu. Bazen de hiç uyanmiyor beslenmek için. Ama emzik istiyor bazen veya uyanıp geri uyuyamayinca çağırıyor. Mamayı saatli verdiğim için net olarak biliyorum neden uyandı şimdi diye

6 ayda doldu gece hala iki kere kalkıyor 7 aydan umutluyum artık

Kızlar dün ıspanağın 3. Günüydü. Son lokmadan sonra oğlumun yüzü kızardı bölge bölge. 20 dk içinde de söndü. Doktoru aradı eşim açmadı salak kadın, gitmiycem zaten ona bidaha.

Sizce alerji bu kadar kısa sürede etki etip, hemen sönermi?

Naylon önlüğüni yüzüne sürtmüş aynı zamanda, ondan da olabilir diyoruz emin olamadık alerji için
Aynısı bana oldu. Kendi yaptığımız tarhanayı veriyordum ama ekşi biraz bende belki yerler diye bebek tarhanası aldım. Yediklerinden sonra ikisininde yanakları kıpkırmızı oldu. Ama bir süre sonra gitti kızarıklık. Yani alerji benimde aklıma geldi ama geçince acaba kaşıkla sıyırınca tahriş mi oldu diye düşündüm.

Çocukta bir problem yoksa, sağlığı ile ilgili veya huzursuzluğa sebebiyet verecek herhangi bir neden. 7. ayda gece uykusu tam olacağı yönünde birçok doktorun tıbbi görüşü mevcut. Benim doktorumun da öyle. Umarım hepimizin bebeleri ve anneleri güzel güzel uyuyacak
En az 5 6 kez kalkiyor .Bazen 3 e filan düşse raziyim .Gokten uyku yagsa yine bizi es gecer. :ukala:@demlicaykeyfi kronik_unutkan kronik_unutkan S Susammmmm

Back