• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy hemen tarif istyrmm
4 muz, 1 paket kakao, 2 bardak un, 2 bardak şeker(ben böyle yapınca bana çok şekerli oluyor az şeker koy diyorlar ama ben şekerli seviyorum), 1 bardak yağ, 2 paket vanilya, 2 paket kabartma tozu, 1.5/2 şişe soda. 2 muzu robotta iyice çekip püre haline getiriyorum. Tüm malzemeleri karıştırıp sodayı yavaş yavaş ekleyip kek kıvamına gelince küp küp doğradım 2 muzu da içine atıp karıştırıyorum. Sonra fırına :)

Oğlum dün gece çok kötüydü. Gece 3te uyudu, 4 saat uyanık kaldı ve bu sürede sürekli ağladı. Uyudu ama yarım saat geçmeden çığlıkları başladı. Memeye gelmiyor, uyansın diyorum konuşuyorum ama gözleri kapalı çığlık atarak ağlıyor. Ayakta dolaşıp zıplıyorum falan öyle susup uyuyor, bir süre sonra tekrar başlıyor. En son ağlamasında hiç susturamadım, eşime verdim, o da susturamadı. Konuşuyoruz uyansın da oyun oynarız belki susar diye ama gözlerini hiç açmadan ağlıyor. En son kolik müziği açtık, omzuma aldım, omzumda uyuyup kaldı. Yatağına yüzüstü yatırdım, öyle uyudu biraz. Çok iğrenç hir geceydi.

Geçmiş olsun herkese ya biz de haftasonu avmye gidecektik... Çocuk evde cinnet geçirecek yoksa. Napsam bilemedim
Ben arkadaşıma eve gidecektim ama az önce arayıp iptal ettim, arabayla bile olsa dışarı çıkarmaktansa evde bunalsın diyorum artık. Avm ye özellikle gitmeyin dedi dr.

Herkese geçmiş olsun.. Yazdıklarınız çok korkuttu beni. Yarın Türkiye'ye geliyorum. Cezayir'de hava 15-20 derece arasında oynuyor. Ben hala kısa kollu işe gidiyorum :) -15 lerden bahsedilmiş. Çocukları kesin hasta edicem. Daha uçaktan iner inmez yiyecekler soğuğu. Allah dışarda olanların yardımcısı olsun valla.

Herkese geçmiş olsun.. Yazdıklarınız çok korkuttu beni. Yarın Türkiye'ye geliyorum. Cezayir'de hava 15-20 derece arasında oynuyor. Ben hala kısa kollu işe gidiyorum :) -15 lerden bahsedilmiş. Çocukları kesin hasta edicem. Daha uçaktan iner inmez yiyecekler soğuğu. Allah dışarda olanların yardımcısı olsun valla.
Yanına uçağa kalın mont falan al bence. Benim olduğum ülke de sıcak ama Türkiye gidecek olsam herhalde uçağa kışlıklar çantada binerdim.

Yanına uçağa kalın mont falan al bence. Benim olduğum ülke de sıcak ama Türkiye gidecek olsam herhalde uçağa kışlıklar çantada binerdim.
Külotlu çorap alıp uçaktan inmeden onu bile giydirmeyi düşünmüyor değilim. Benim 2 oğlan da kalın giyinmeyi sevmiyrlar. Bağıra çağıra giyecekler artık. Uçaktan atmazlarsa bizi iyi :KK53:

Burası da öyle canim. Biz de ya kp ya AVM. Kp evinden de sıkıldı çocuk.
Biz nasil olduysa 1 aydır gitmiyoruz.Bu haftasonu kesin ordayız :))
Bu süreçte 2 kez misafir aldim .Bir de apartmanda bir komsuya bebek görmeye gittik .Keske 3 4 tane oyle komsum olsa soğuk havaya çıkmadan da keyifli zaman gecirebilirdik .

sanırım o virüs bizi buldu, eşimde kötüymüş şimdi kusma başlamış. Ben işe başladığım anda hastalandım, imkanın varsa dışarı çıkma bencede.
Çok geçmiş olsun. Yoruluyoruz vücut direncimizde düşüyor. Ben bu kdr sık hastalandığımı hayatımda hatırlamıyorum.

Oğlumu doktora götürdük. Hava verdiler, bir sürü de ilaç. 4 gün sonra kontrol var. demlicaykeyfi demlicaykeyfi senin oğlun gibi oldu sanırım benimki de :KK43:
Allah sifa versin canim. Antibiyotik verdi bize 10 gun. Havayi da 4 kere veriyorduk, cok rahatlatiyor.

Biz de kv.ye yemege gittik, gorumcenin bogazi agriyormus, uzak duruyordu, meger ondanmis. Ogrenince hemen kalktim. İlla pisman edecekler illlllllaaaaaaaaaaaaa

Back