• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sağlık ocağından geldik oğlum hiç kilo almamış :KK43: hatta vermiş bile olabilir kıyafetle tarttılar çünkü. Normal mi acaba ya? Geçen ayki çıplak kilosu ile bu ayki kıyafetli kilosu aynı
Tartı bozuk olabilir belki canım veya farklı yerlerde ölçüm yapıldıgı için olabilir. Bizim çocuk doktoru ve saglık ocagı arasında fark vardı. Kilo verdiğini pek sanmam, bence başka bir yerde tekrar tarttırabilirsin.

hava durumu uygulamasi oyle gosteriyor canlar :KK68: ama cts +++6 dereceymis insallah kar kalkar + bir derece goruruz. Yerler suan jilet gibi diyor esim
ya bizim minnak önceki gün evde çok mızıldadı, ne yapsam susmadı, herhalde gezmek istiyor dedim ve haklıymışım. Kar tulumunu giydirip arabaya oturttuğum an sustu. Neyse, çıktık ... yalnızca asfaltta kar erimişti. kaldırımlarda brlki 10 cm kadar ezilmiş kar vardı. Sirk gösterisi gibi bata çıka o kaldırımlarda bebek arabası süreceğim de varmış. Şu an kar hala duruyor, gündüz biraz ısınsa bile gece yine donar her yer bence. 2-3 gün önce haberlerde 10 günlük bir soguktan bahsediyordu çünkü

Hasta olanlar geçmiş olsun inş hemencecik iyileşirsiniz. Şu kışı biz de bebişlerimiz de hasta olmadan güzelce atlatırız inş.

Sidefer kan ilacını verenler ?!:rolleyes:
Açtıktan sonra dolaba koyun yazıyor. Dolaptan nasıl vericez soğuk olur öyle de?

nevesta81 nevesta81 çok geçmiş olsun. Bende işyerinden eve influenza taşıdım. Bebeklerin hastalığı cok zor kendim ayrı kız ayrı perişan olduk. Hastalığı bulaşıcıydı anneme gelin kızada geçti ailecek serildik. Kıza bakacak kalmayınca 10 gün rapor aldım. Haftaya perşembe döneceğim ama bir yanımda korkuyor

Hasta olanlar geçmiş olsun inş hemencecik iyileşirsiniz. Şu kışı biz de bebişlerimiz de hasta olmadan güzelce atlatırız inş.

Sidefer kan ilacını verenler ?!:rolleyes:
Açtıktan sonra dolaba koyun yazıyor. Dolaptan nasıl vericez soğuk olur öyle de?
soguk veriyorum canım , bir sorun olmadı

nevesta81 nevesta81 çok geçmiş olsun. Bende işyerinden eve influenza taşıdım. Bebeklerin hastalığı cok zor kendim ayrı kız ayrı perişan olduk. Hastalığı bulaşıcıydı anneme gelin kızada geçti ailecek serildik. Kıza bakacak kalmayınca 10 gün rapor aldım. Haftaya perşembe döneceğim ama bir yanımda korkuyor
ya seninde çok zor olmuş, geçmiş olsun canım o nasıl bir virüs acaba, benim işim Allahtan eve çok uzak değil, İstanbul'da bu büyük nimet gerçekten. Şimdi sağolsun müdürümüzde birşey olursa hiç tereddüt etme git dedi ama nede olsa özel sektörde bir taraftan başka dönüşler alabiliyorsun.
Benimde tek sağlam kayınvalidem kaldı, inşallah o sağlam kalsın yoksa yandık iki bebeyle.

Ben evde hap olandan almıştım, dr. emzirme ile ilgili bir problemden bahsetmedi ama bana şase yazdı hem sıvı almış olursun dedi. Bende öyle yaptım, özellikle emzirdiğimi söyledim çünkü. Ben evden bu hafta çıkmaya başladım ve hastalıklarda başladı.
cok sag ol canim. Allah sifa versin
Babasının yanında mutlu mesut oturan çocuk ben odaya girdiğim an çığlık atan bi cadıya dönüşüyor
hep oyle yaa anneye tum naz niyazlari
ya bizim minnak önceki gün evde çok mızıldadı, ne yapsam susmadı, herhalde gezmek istiyor dedim ve haklıymışım. Kar tulumunu giydirip arabaya oturttuğum an sustu. Neyse, çıktık ... yalnızca asfaltta kar erimişti. kaldırımlarda brlki 10 cm kadar ezilmiş kar vardı. Sirk gösterisi gibi bata çıka o kaldırımlarda bebek arabası süreceğim de varmış. Şu an kar hala duruyor, gündüz biraz ısınsa bile gece yine donar her yer bence. 2-3 gün önce haberlerde 10 günlük bir soguktan bahsediyordu çünkü
ay bu kis bir bitemedi yaa
Dışarı çıkmadanda hasta olunuyormuş test ettim onayladım:KK43:
gecmis olsun canim yaa. Onun canli ornegi benim işte 2 kere hasta oldum daha ocak basindayiz. Bebege gecmesin diye cift maskeyle gezdim, yuzumu yikamaktan egzama gibi olmus.

Bizde de 4. ayda aynı durum olmuştu. Ben işteyken bir öğün mama alıyodu onun dışunda sadece beni emiyodu. Demek ki doymuyor diye düşünerek mamayı arttırdım ve sonraki ay kilo aldı
Çişli bezleri normal gibi geliyordu bana aslında ama mamayı normalden fazla yapsam da içmiyor :(
Geçmiş olsun canım burda da salgın varmış markete gitmeye bile korkar oldum. Umarım bakıcı kolay atlatır

Anladım canım umarım düzene girer

Ebe bişey demedi mi canım kilosu persentile göre iyiyse normal olabilir
Sağlık ocağında şimdiye kadar hiç ama hiç yorum yapmadılar ölçüp aşıyı yapıp gönderiyorlar. Geçen ay kilo alımını sormuştum çocuk doktoruna danış dediler
:KK64:
Tartı bozuk olabilir belki canım veya farklı yerlerde ölçüm yapıldıgı için olabilir. Bizim çocuk doktoru ve saglık ocagı arasında fark vardı. Kilo verdiğini pek sanmam, bence başka bir yerde tekrar tarttırabilirsin.
Sağlık ocağındaki tartı genelde fazla tartıyor bir de onu düşünüyorum haftaya doktora gidince bakalım nasıl çıkacak. Evde birkaç kez beraber tartılıp aradaki farka baktım geçen ayla hemen hemen aynı çıkıyordu ama hiç kilo almadığına ihtimal vermemiştim.

ya seninde çok zor olmuş, geçmiş olsun canım o nasıl bir virüs acaba, benim işim Allahtan eve çok uzak değil, İstanbul'da bu büyük nimet gerçekten. Şimdi sağolsun müdürümüzde birşey olursa hiç tereddüt etme git dedi ama nede olsa özel sektörde bir taraftan başka dönüşler alabiliyorsun.
Benimde tek sağlam kayınvalidem kaldı, inşallah o sağlam kalsın yoksa yandık iki bebeyle.
Dirençli grip virüsüymüş internette alt tipinde domuz gribide yazıyor. Gerçekten berbattı kimden kaptığıma kadar biliyorum ama olan oldu iste

cok sag ol canim. Allah sifa versin

hep oyle yaa anneye tum naz niyazlari

ay bu kis bir bitemedi yaa

gecmis olsun canim yaa. Onun canli ornegi benim işte 2 kere hasta oldum daha ocak basindayiz. Bebege gecmesin diye cift maskeyle gezdim, yuzumu yikamaktan egzama gibi olmus.
boşver canım kar iyidir. olmasaydı salgınlar daha beter olurdu. geçen kış , kış gibi değildi. Ben seviyorum bu halini. üşümeyecek kadar lüksümüz varsa o yeter :) bir de tabi dışardan hastalık taşımayan babalar olsa daha bi tatlı olurdu :)

Çişli bezleri normal gibi geliyordu bana aslında ama mamayı normalden fazla yapsam da içmiyor :KK43:

Sağlık ocağında şimdiye kadar hiç ama hiç yorum yapmadılar ölçüp aşıyı yapıp gönderiyorlar. Geçen ay kilo alımını sormuştum çocuk doktoruna danış dediler
:KK64:

Sağlık ocağındaki tartı genelde fazla tartıyor bir de onu düşünüyorum haftaya doktora gidince bakalım nasıl çıkacak. Evde birkaç kez beraber tartılıp aradaki farka baktım geçen ayla hemen hemen aynı çıkıyordu ama hiç kilo almadığına ihtimal vermemiştim.
Genel sağlık durumu iyiyse yine de endişelenme canım. Doktor bir sıkıntı görürse söyler o vakte kadar canını sıkma boşuna. Bir de bazen almayıp almayıp bir haftada alıyorlar.

Kabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm zor bir gece olmuş inşallah daha iyisinizdir

Kızlar selam,
Bugün karşı komşum hem yakın arkadaşımla bebeleri aşıya götürelim dedik . Onunki 2 ay benimki 6 ay aşısı. Gittik bende tahlillerimi verdim. Arkadaşıma da bahaneyle bebek arabasını aldırdım yok sıra olur falan filan sonra dönüşte eve gitmedim farklı yola saptım napıyorsun dedi dedim sürpriiiz kahvaltıya gidiyoruz yeter ev ev dedim. Çok güzel bir mekan var burda oraya gittim çocuk katı ayrı oyun odalı emzirme odalı falan. Benimki de arabada uyudu puseti taktım arabasına baya nerdeyse kahvaltıyı bitirene kadar uyudu sonra arkadaşın minik paşa ağlayınca uyandık ama cam kenarına koydum arabaları izledi baya. Süper oldu. Ohhh dünya varmış. Karar aldık her hafta 1 gün yapcaz. Biri kuaför olur.

Kızlar sağlık ocağından geldik oğlum hiç kilo almamış :KK43: hatta vermiş bile olabilir kıyafetle tarttılar çünkü. Normal mi acaba ya? Geçen ayki çıplak kilosu ile bu ayki kıyafetli kilosu aynı
Benim oğlum da geçen ay kilo almadı. Boy ve baş çevresi normal persentil içinde ise normal karşılıyorlar.
sanırım o virüs bizi buldu, eşimde kötüymüş şimdi kusma başlamış. Ben işe başladığım anda hastalandım, imkanın varsa dışarı çıkma bencede.

Dışarı çıkmadanda hasta olunuyormuş test ettim onayladım:KK43:
geçmiş olsun kızlar :( iyi Bakın kendinize

Back