• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de rahatsiz oluyor ya ama mecburen temizleyecegiz bir de deriyi arkaya itin, yapismasin dedi hoca. Ayrica arasina bezden pamuk da doluyor. Mecbur yapacagiz yani kuzum
ben bu yapışma durumunu hiç anlayamadım? Deri yapışacak olsa çişi nasıl yapacak bu çocuklar çişini rahatça yapıyor zaten ayrıca üstten alta da siliniyor apış bölgesi o içini silmek de ne anlamadım ben. Bebeklerde pipi uyarı alınca hareketleniyor, çişi gelince filan da yani.. E silicez diye durduk yere ufacık bebeğin pipisini neden uyarıyoruz ki ? Hem bu sünnet oluncaya kadar ise diyelim misal 6 yaşa kadar çocuğun pipisini temzleticek mi ben hiç anlayamadım bu mevzuyu kızlar.

Forse Forse canım avokado kesildikten sonra kaç gün dayanır. Tek seferlik değildir umarım çünkü ben 3 gündür yediriyorum :/
yok tek seferlik değil. Ama 3-4 günde de tüketirsin. Kararan bölgeyi sıyırmıssındır zaten .. anlarsın çok gevşeyince bozuluyor.

Kafayı yiyeceğim artık. 4 saattir uyanık ve sürekli ağlıyor. Kendimi camdan atasım var, sonra babası ile ne yaparsa yapsınlar :(

Benimkki pipiyi temizlerken o gülmeden sonra elini pipiye götürüyor ve böyle bacaklarını çekiyor falan yani bi değişik davranıyor canım öyle bi mutluluk değil sanki. 1 ay aonra seninki de öyle davranır belki çünkü 6 ayı geçince böyle yapmaya başladı eskiden etkilenmiyordu
Hımm anladım canım .. Ama mecbur temizlenecek o pipi:)

Hiiç öyle değil canım. Benim kayınvalide eryaman da oturuyor. Biz burda son ayar kombi yakarken kadın orda ya yakmıyor gündüz yada 2de falan. Ve evi gerçekten sıcak oluyor. Mesela bizim burda geçen karda, karlar dondu yerler bi türlü temizlenmedi ya, eryaman da kar yağmamış gibiydi, erimiş gitmiş.

Çankaya yüksekte kalıyor eryamana oranla, ondan herhalde.
Bana da mantıken bizim taraf soguk gibi geliyor da demlicaykeyfi - 12deyince Eryaman soguk herhalde dedim. Belki bir kerelik birşeydi

Kızlar bu arada dün oğlumun altını değiştirirken, pipisini temizliyordum, açık yazacağım kusura bakmayın, deriyi itip altını da temizleyim derken oğlum ilk defa tepki verdi. Huylandı gibi oldu, elini pipisine götürdü, gülümsedi. Hemen temizlemeyi bıraktım tabi. E peki derinin altını nasıl temizleyeceğiz şimdi?
Benimkinin de eli sürekli pipide altını açınca sürekli oynamak istiyor çekiştiriyor bezledim diye kızıyor

Günaydın kızlar dün pek yazamadım kızım kucaktan indiği an çığlıkları bastığı için çok yorgundum mesajları okudum alıntıladım hep kaldı. Dün 1 saat bankada işim vardı hava çok soğuk olduğu için kızımı apartmandan bi arkadaşıma bıraktım. 15-20 dkda bi aradım duruyor hiç ağlamıyor falan dedi seside gelmiyordu 1-2 fotoğrafta atmış. Ben geldim beni görünce başladı ağlamaya kızımın nazı bana geçiyor sanırım :olamaz: yada onu bırakmam zoruna gitti bunu tüm güne yaydı kendisi :KK48:

S Susammmmm canım doktor bu uyumama sorunuyla ilgili bişey demiyor mu şu an en az uyuyan senin bebeğin sanırım :(

Dertleri ne acaba .Benimki de 2 de uyandi .3 saat uyutamadim .3 gecedir boyle yapiyor .Hadi onceki iki gece kabızdi .Ama bu gece bir sorunu yoktu.
Ağlıyor mu yoksa sadece uyumuyor mu canım? Belki aynı saatlerde uyandığı için vücudu istemsizce o saatte uyanıyordur. Ben çalışırken bi süre sonra sabahları alarmdan 3-4 dk önce kalkmaya başlamıştım vücut alışıyor aynı saatte kalkmaya. Belki öyle bişeydir diye düşünüyorum artık.

Kabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.

Kabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.
Çok geçmiş olsun cnm hepinize serum toparladı sanırım umarım bakıcınızs birşey olmaz

Back