• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence sosyal bir platform olan bu yerde sosyalleşmenin önüne geçmek için bu kadar çaba sarf edilmesi çok ama çok anlamsız. Hangi devirde yaşıyoruz? İnsanların özgür iradeleri ile başka mecralarda görüşmelerinin burayla ne alakası var ki yani...Örneğin buluşma olsa 3-5 kişi buluşabilir ancak fakat burada çok daha geniş bir kitleye ulaşıyoruz yani bu sitenin ekmeğini elinden almıyoruz sonuçta. Bu konuları bir daha gözden geçirmeleri gerek bence.
Kesinlikle katılıyorum ayrıca teknolojik gelişmelerin önüne geçemezler ki 5 yıl önce whatsap grubu diye bir şey yoktu şimdi var kullanıcılar üzerindeki bu tarz baskılar hoş değil

Bence sosyal bir platform olan bu yerde sosyalleşmenin önüne geçmek için bu kadar çaba sarf edilmesi çok ama çok anlamsız. Hangi devirde yaşıyoruz? İnsanların özgür iradeleri ile başka mecralarda görüşmelerinin burayla ne alakası var ki yani...Örneğin buluşma olsa 3-5 kişi buluşabilir ancak fakat burada çok daha geniş bir kitleye ulaşıyoruz yani bu sitenin ekmeğini elinden almıyoruz sonuçta. Bu konuları bir daha gözden geçirmeleri gerek bence.
Aaaa buluşma mıııı şimdi birdaha uyarı alcaz grup kuranları döveceklerdi buluşanlara naparlar mazallah :)

Kızlar balkabağından sonra kakada siyah siyah noktalar vardı normal mi acaba?

Bizimki de popo ve pipi temizlenirken gülüyor, bence genel bir mutluluk hali o , temizlendim havalandım diye :)

Benimkki pipiyi temizlerken o gülmeden sonra elini pipiye götürüyor ve böyle bacaklarını çekiyor falan yani bi değişik davranıyor canım öyle bi mutluluk değil sanki. 1 ay aonra seninki de öyle davranır belki çünkü 6 ayı geçince böyle yapmaya başladı eskiden etkilenmiyordu

Bence de genel uyarı bu. Benim de sayfamda vardı bu sabah.

Bu vesileyle de anayasadaki haberleşme özgürlüğü maddesini araştırmış oldum:

"C. Haberleşme hürriyeti MADDE 22- (Değişik: 3/10/2001-4709/7 md.) Herkes, haberleşme hürriyetine sahiptir. Haberleşmenin gizliliği esastır. Millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlık ve genel ahlâkın korunması veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması sebeplerinden biri veya birkaçına bağlı olarak usulüne göre verilmiş hâkim kararı olmadıkça; yine bu sebeplere bağlı olarak gecikmesinde sakınca bulunan hallerde de kanunla yetkili kılınmış merciin yazılı emri bulunmadıkça; haberleşme engellenemez ve gizliliğine dokunulamaz. Yetkili merciin kararı yirmidört saat içinde görevli hâkimin onayına sunulur. Hâkim, kararını kırksekiz saat içinde açıklar; aksi halde, karar kendiliğinden kalkar. İstisnaların uygulanacağı kamu kurum ve kuruluşları kanunda belirtilir"

Haberleşme hakkımız engellenemez :)

Bencede. Whatsapp grubu kurulursa burdan yazışmazlar diye düşünebilirler belki ama instagram da falan olmazki öyle şeyler. Gerçi orda da dm var ama bilmiyorum grup olarak konuşma varmı.

Birde grup kurmak isteyen kurar zaten bence bunu engelleyemezler, herkes başka başka kişilerle telefonunu paylaştıktan sonra beni burdan banlasa nolur. Girer başka üyelik alır yine ulaşır telefon umaralarını alırım yani..

oo Eryaman bizim buradan daha soguk o zaman. Biz en fazla -7 gördük yanılmıyorsam Çankaya'da. Eskişehir effect midir nedir :)

Hiiç öyle değil canım. Benim kayınvalide eryaman da oturuyor. Biz burda son ayar kombi yakarken kadın orda ya yakmıyor gündüz yada 2de falan. Ve evi gerçekten sıcak oluyor. Mesela bizim burda geçen karda, karlar dondu yerler bi türlü temizlenmedi ya, eryaman da kar yağmamış gibiydi, erimiş gitmiş.

Çankaya yüksekte kalıyor eryamana oranla, ondan herhalde.

Oncelikle cok gecmis olsun cnm, senin bebisler kac kilo ? Gecen ay benim kizda 350 gr almisti 1 ayda dr az bulmustu. Ins bir an once toparlanirlar cnm.
Biri 6 kg diğeri 6250 doktor gene de sıkıntı görmedi. İzmirin çok tecrübeli doktorlarından o böyle rahat olunca bende pek takılmıyorum kilolarına ama yememesi dert bir şekilde alıştırmam lazım.

bugün balkabağının ilk günündeyiz daha kaka yapmadı yapınca söylerim hoş patatesten beri kabız gibi yapıyor umarım yapar :)
Bal kabağı kolaylaştırıyor diye biliyorum canım yapar inşallah :)
Afilim92 Afilim92 canım ben de direk çıkar diye düşünmüştüm genelde burada öyle yazılıyordu ama görünce şaşırdım siyah siyah kimisi ip gibi kimisi nokta nokta baktım internette bulamadım birşey

Kesinlikle katılıyorum ayrıca teknolojik gelişmelerin önüne geçemezler ki 5 yıl önce whatsap grubu diye bir şey yoktu şimdi var kullanıcılar üzerindeki bu tarz baskılar hoş değil
Oyle demeyin kizlar herkes sizin bizim gibi degil agustos annesinden bildigim icin en son kacasi kiskanc olup buraya gizli yazan birini grupla ilgili konustu diye kocani bulup soyluycem diye tehdit ettiler bence cok haklilar tabiki benimde bireyselde gorustuklerim var ama cok olaylar donuyor

Oyle demeyin kizlar herkes sizin bizim gibi degil agustos annesinden bildigim icin en son kacasi kiskanc olup buraya gizli yazan birini grupla ilgili konustu diye kocani bulup soyluycem diye tehdit ettiler bence cok haklilar tabiki benimde bireyselde gorustuklerim var ama cok olaylar donuyor
Ayy ne insanlar var ya. Allah kötü insanların şerrinden korusun

Bal kabağı kolaylaştırıyor diye biliyorum canım yapar inşallah :)
Afilim92 Afilim92 canım ben de direk çıkar diye düşünmüştüm genelde burada öyle yazılıyordu ama görünce şaşırdım siyah siyah kimisi ip gibi kimisi nokta nokta baktım internette bulamadım birşey
Bu bahsettiğin muzda oldu bizde. Lifmiş iplik gibi olanlar. Ama kabakta olduğu gibi çıkmıştı turuncu turuncu

Biri 6 kg diğeri 6250 doktor gene de sıkıntı görmedi. İzmirin çok tecrübeli doktorlarından o böyle rahat olunca bende pek takılmıyorum kilolarına ama yememesi dert bir şekilde alıştırmam lazım.
Anladim cnm, yememesi gercekten sikinti ins duzelir.

Kızlar bebeğime bugün havuç yedirmiştm çok az ve çok katı yaptı kakasını. Yaparken baya zorladı galiba kabız olmuş ne yapablrim ne yedirsem iyi gelir

Back