- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.641
Muzu sindirememis demek ki canım. Benimki de havucu sindiremiyor aynısı gibi çıkıyor. Bu durumda o gıdadan şimdilik vazgeçmek mı gerekiyor bilmiyorumNasilYarDiyeyim , mertugce35 , hadess , başka kimler ek gıda geçti hatırlamıyorum ama ek gıdaya geçen herkese sorum var. Muz ile başladım, 2 gün verdim. Kaka yaptı bugün ama kakası bir tuhaf. Koyu yeşil ve yediği muzlar kakada, bildiğin muzlar püre halinde kakada duruyor. Böyle mi oluyor ek gıdaya geçince?
Canım meyve süzgeci bana çok pahalı geldi ben 20 tlye aldım weenin sanırım. Bide kavanoz var ya aynısı tedide var 1.99 renga markası e bebektekide renga bakmıştım sadece deseni farklı fiyat farkı çok gelmşşti hatta.Gereksiz olanlar hangileri sizce ? Koca kişisiyle birbirimize girdik bu arada, sanırım tüm bina beni duymuş olabilir. O önemsiz ama kız korktu biraz öyle duruldum. Uyuttum şimdi dışarı çıkıp kafamı toparlamam gerek
Bizimde başta kakamız yeşile döndü canım şimdi düzeldi rengi bide dediğin gibi yediklerini çıkartıyordu kakasında normal diyorlar ama bilmiyorum.NasilYarDiyeyim , mertugce35 , hadess , başka kimler ek gıda geçti hatırlamıyorum ama ek gıdaya geçen herkese sorum var. Muz ile başladım, 2 gün verdim. Kaka yaptı bugün ama kakası bir tuhaf. Koyu yeşil ve yediği muzlar kakada, bildiğin muzlar püre halinde kakada duruyor. Böyle mi oluyor ek gıdaya geçince?
Ben aventi bardağını almıştım biliyorsun hava deliğinden akıtıyor Du. Biberonlarında hiçbir sıkıntı yaşamamıştım halbuki. Şimdi mamajonunkini aldım çok beğendim. Üstelik emziği parçalandığında, yedek emziğini de alabiliyorsun. Aventin bardağının emziği satılmıyor haberiniz olsun, emzik parçalandığında direkt çöp yaniHangi bardağı alacaksın canım. Avent almıştım ben kızlar çook kötü akıtıyor dediler iptal ettim
Kakası koyu yeşil oldu mu seninkinin de?Muzu sindirememis demek ki canım. Benimki de havucu sindiremiyor aynısı gibi çıkıyor. Bu durumda o gıdadan şimdilik vazgeçmek mı gerekiyor bilmiyorum
Evet 1 c bardağına 2 paket döktüm. Dolaba kaldircam ama evden cikarken unutmusum. Insallah ben gidene kadar eksimez .Ayy cok heyecanlıyım. Bugun 5.ayimiz doldu .Aslinda bekliyecektim ama 1 kez verdim cok sevdi. En azindan yogurt bulunsun evde az az vereyim .Bir de elmayı cok sevdi.Biraz tersten basladik ama insallah sebzelerde sorun yasamayiz.Şimdi az bir şey süt kullandın değil mi? Mayayi aktiflestiriyosun şuanda. Sonra dolaba kaldırcaksin anladığım kadarıyla. Ağzı kapalı olarak dolapta muhafaza et günlük sütle yarın yapabilirsin. Ben hep günlük süt ile yapıyorum ama hiç 5 litre yapmadim
28 inde indirim varmis ya eger acele degilse bekle bence .Bir de kizlara katılıyorum. Hepsi cok gerekli degil .Bazi seyler insanları somurmeye yonelik .O kadar parayi bebeğinin baska bir seyine kullanabilirsin bence.Ha hevesim var para benim cocuk benim kocama ne size ne diyorsan orasi ayriGereksiz olanlar hangileri sizce ? Koca kişisiyle birbirimize girdik bu arada, sanırım tüm bina beni duymuş olabilir. O önemsiz ama kız korktu biraz öyle duruldum. Uyuttum şimdi dışarı çıkıp kafamı toparlamam gerek
Allah sabir versin canim .Kv bir haftadır bendeydi, az çok faydası da oldu sağolsun. Şimdi memlekete gidiyoruz , gidince yarın nispeten uzaktan akraba olan, ama iyi kalpli sevdiğim yaşlı insanlar olan kişilerin evine "bebek gösterip gönüllerini almaya" gideceğiz. Sözde ben rahatlayayım diye eşim memlekete götüreyim demişti, kv bu planı yapmış ilk gün için, canı sağolsun da, şimdi diyalog şu.eşim yarın bizi oraya götürecek, ben orda araç kullanamam çünkü. oradan da terminale geçeceğiz, eşim eve dönecek. Kv bu plana görümceyi katmaya çalışıyor ama arabada yer yok .ben arka ortada bebeğin yanında, kemer olmayan koltukta gidecekmişim. Şehir içinde bişey olmazmış. Anne dedim benim babam kaza yaptı, daha doğrusu ona çarptılar .Tam orda oturan komşu teyze kafasını tavana çarptı , beyin kanamasından öldü. Ses çıkarmıyor. Tövbe estağfurullah ya
Bugun herkesin imtihan gunu herhalde .Sabret canim .Her seyi duymaAnnem mama saati gelmeden acikti, uyku saati gelmeden uykusu var demeye başladı. Kendine iş çıkarıyor salon ortulerini değiştiriyor git bunları utule diyor... Kirli değiller bişey değiller niye değiştiriyorsun anne! Hadi değiştirdin beni niye gönlüm olmayan yorulacagim bişeye katiyosun. 6 aydır bu çocuğu reflusu var bir türlü anlatamadım hala midesini üşüttün herhalde diyor bir de. Hiç sabredemiyorum kırmamak için çok zor tutuyorum kendimi
Bağırsakların ve midenin alışma süreci o zaman sanırım bu. Teşekkür ederim :)Canım meyve süzgeci bana çok pahalı geldi ben 20 tlye aldım weenin sanırım. Bide kavanoz var ya aynısı tedide var 1.99 renga markası e bebektekide renga bakmıştım sadece deseni farklı fiyat farkı çok gelmşşti hatta.
Bizimde başta kakamız yeşile döndü canım şimdi düzeldi rengi bide dediğin gibi yediklerini çıkartıyordu kakasında normal diyorlar ama bilmiyorum.
Baya uzak hem de tuzladayom çünkü sağol canımKlasik usul Fatih te yaptırdım çok iyi isinin ehli bir Dr. Ama sana uzak canım yaa
Çoookk güzel özetlemişsinUykusuzluktan basim donuyor
Ve bazi seylere sinirliyim
Gunun özeti
Halbuki şoyle olsun isterdim
Hayaller/ hayatlar
Sağol canım. Kv, anne bombaları bitmez bu memlekette. Allah herkese sabır versin.28 inde indirim varmis ya eger acele degilse bekle bence .Bir de kizlara katılıyorum. Hepsi cok gerekli degil .Bazi seyler insanları somurmeye yonelik .O kadar parayi bebeğinin baska bir seyine kullanabilirsin bence.Ha hevesim var para benim cocuk benim kocama ne size ne diyorsan orasi ayriO brokoli tencere pisince de ayni tadi verecek o makinede pisince de .Sevmezse fena canin sıkılır
Allah sabir versin canim .
Bugun herkesin imtihan gunu herhalde .Sabret canim .Her seyi duyma
Canım nerede yazıyor bu tip şeyler ? Websitesinde göremedim benKızlarrrr
26 aralıkta e bebekte primada yüzde 26 indirim
28 aralıkta beslenme gereçlerinde yüzde 28 indirim var. !!
Alıştırma bardağı alayım dedim 50-60 lira
oyy ne diyorsun canim, Allah bir daha gostermesin. Dedigin gibi tedbir 4 4 luk alinmali. Cok hafife aliyoruz toplum olarak bu tip seyleriKv bir haftadır bendeydi, az çok faydası da oldu sağolsun. Şimdi memlekete gidiyoruz , gidince yarın nispeten uzaktan akraba olan, ama iyi kalpli sevdiğim yaşlı insanlar olan kişilerin evine "bebek gösterip gönüllerini almaya" gideceğiz. Sözde ben rahatlayayım diye eşim memlekete götüreyim demişti, kv bu planı yapmış ilk gün için, canı sağolsun da, şimdi diyalog şu.eşim yarın bizi oraya götürecek, ben orda araç kullanamam çünkü. oradan da terminale geçeceğiz, eşim eve dönecek. Kv bu plana görümceyi katmaya çalışıyor ama arabada yer yok .ben arka ortada bebeğin yanında, kemer olmayan koltukta gidecekmişim. Şehir içinde bişey olmazmış. Anne dedim benim babam kaza yaptı, daha doğrusu ona çarptılar .Tam orda oturan komşu teyze kafasını tavana çarptı , beyin kanamasından öldü. Ses çıkarmıyor. Tövbe estağfurullah ya
ne kadar kalacak sende?Annem mama saati gelmeden acikti, uyku saati gelmeden uykusu var demeye başladı. Kendine iş çıkarıyor salon ortulerini değiştiriyor git bunları utule diyor... Kirli değiller bişey değiller niye değiştiriyorsun anne! Hadi değiştirdin beni niye gönlüm olmayan yorulacagim bişeye katiyosun. 6 aydır bu çocuğu reflusu var bir türlü anlatamadım hala midesini üşüttün herhalde diyor bir de. Hiç sabredemiyorum kırmamak için çok zor tutuyorum kendimi
cnm silikon önlükleri çok beğendim ben, kullanışlı bence. boon meyve emziklerini aldım ama benim bebeler daha ondan yemeyi beceremediler biraz daha büyüdüklerinde umuyorum kullancaklar, philips avent wasabi gaza gelip aldım ama yanii çok gerekli mi tartışılır. paran ve mutfağında yer varsa tabi ki kolaylık sağlıyor ama o paraya değecek kadar kullanır mıyım bilmiyorum.Gereksiz olanlar hangileri sizce ? Koca kişisiyle birbirimize girdik bu arada, sanırım tüm bina beni duymuş olabilir. O önemsiz ama kız korktu biraz öyle duruldum. Uyuttum şimdi dışarı çıkıp kafamı toparlamam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?