- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.169
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.621
Eşim de öyle diyor. O ilacı bulan adamdan Allah razı olsun. Mekanını cennet etsin. Müslüman değilse de bu işlediği hayirdan dolayı müslümam gibi olmuştur diyor
Maalesef kiloya etkisi yok tabi selülitlerin ilacı herrrrgün butt exercise denilen hareketleri yapmak kesin Bilgi ger gör ki yemek yemeye vakit bulamazken kim yapacakAy evet kesinlikle, ömür boyu sivilce derdini bitiriyor müthiş bi şey :) birde selülitleri ömür boyu yoketseydi :)
Büyüyoyu diyorsanız bende olmadi. Bir de o kadar para. Yalniz ben biraz acele yaptım ondan da olabilir. İçine sogumamis süt koydum herhalde ondan. Bebekler ekşi yogurtu sevmiyor. Yalniz onu da bilip oyle yapmak lazımMigros mayasi kullanan arkadaslar tek seferde tuttu mu ?
Ben 5 litre süt icin iki tane yaptim .Ama 6 saat beklemek lazim
Bu kadar sütü de riske atmak istemiyorum .Komsudan maya mi istesem
Denemek icin kucuk bir miktar ayırsam.
Gecmis olsunTabi oğlum da hastalandı bir haftadır fena öksürüyor. Sünneti hissetti herhaldesırtına pamuklu bileyler koyuyorum terledikçe en hızlı değiştirme yöntemi bu ve hiç dışarı çıkmadık burnunu açıyoruz arada çok rahatsız ettikçe biraz düzelmeye başladı
Pipisinin ucunda beyazlık vardı onu sordum bu nedir diye, bazen de hafif kızarıklık oluyor. Baktı, enfeksiyon kapmaya meyilli dedi bir de sünnetini çok geç zamanlara bırakmayın dedi. Tabi bu birkaç ay öncesinin yorumu son gittiğimde biley demedi dr bi değişik. İyileşirse inşallah yaptırmayı düşünüyorumGecmis olsunbiz de geç kaldık sünnet icin. Kim bilir ne zamana kalacak. Neden enfeksiyon riski varmış ki
Evet canim .Ya biraz tedirgin oldum. Kendimiz icin de 5 litre mayaliycaktim.6 saate benim sut bozulcakti .O yüzden komşudan istedim. Bu buyuyo mayayi da yapmış bulundum. 6 saat sonra dolaba koysam ve yarin gunluk sut alsam kullanabilir miyim peki ?Migros mayasi dediğin buyuyo maya mı? Tek seferde tuttu benimki. Kutunun üstünü iyice oku
Ben biraz tecrubesizim .Simdiye kadar bir kez yogurt mayaladim .Evet 5 lt boşa gider diye korktum .2 ye bölüp ayri ayri mayaladım .Afilim92 eğer büyüyo mayaysa ben bir kaç kez yapmıştım ama hep 1 litre olarak yapıyordum. Bazen çok güzel tutuyor bazen sulu oluyordu. İstersen 5 litreyi birden yapma 1 litreyi dene memnun kalırsan yarın kalanı da yaparsın
6 saat dolmaliymis.Ya evet ben o kadar pahali olduğunu bilmiyordum.Büyüyoyu diyorsanız bende olmadi. Bir de o kadar para. Yalniz ben biraz acele yaptım ondan da olabilir. İçine sogumamis süt koydum herhalde ondan. Bebekler ekşi yogurtu sevmiyor. Yalniz onu da bilip oyle yapmak lazım
Şimdi az bir şey süt kullandın değil mi? Mayayi aktiflestiriyosun şuanda. Sonra dolaba kaldırcaksin anladığım kadarıyla. Ağzı kapalı olarak dolapta muhafaza et günlük sütle yarın yapabilirsin. Ben hep günlük süt ile yapıyorum ama hiç 5 litre yapmadimEvet canim .Ya biraz tedirgin oldum. Kendimiz icin de 5 litre mayaliycaktim.6 saate benim sut bozulcakti .O yüzden komşudan istedim. Bu buyuyo mayayi da yapmış bulundum. 6 saat sonra dolaba koysam ve yarin gunluk sut alsam kullanabilir miyim peki ?
Ben biraz tecrubesizim .Simdiye kadar bir kez yogurt mayaladim .Evet 5 lt boşa gider diye korktum .2 ye bölüp ayri ayri mayaladım .
6 saat dolmaliymis.Ya evet ben o kadar pahali olduğunu bilmiyordum.
Canim cam rende al kasik al kavanozu da alabilirsin ama diğerleri sanki hem çok pahalı hemde çokta gerekli değil.Silikon püre aparatı var ya Mesela wee Baby nin var o da aynı işi goruyo 18 TL falan yaniGereksiz olanlar hangileri sizce ? Koca kişisiyle birbirimize girdik bu arada, sanırım tüm bina beni duymuş olabilir. O önemsiz ama kız korktu biraz öyle duruldum. Uyuttum şimdi dışarı çıkıp kafamı toparlamam gerek
Klasik usul Fatih te yaptırdım çok iyi isinin ehli bir Dr. Ama sana uzak canım yaaKızlar sünnet düşünüyorum artık bir an önce. Madem düşünüyordun niye 6 ayı bekledin derseniz, eşim istemedişimdi anca ikna oldu dr da geciktirmeyin mikrop kapmaya eğilimli falan deyince.. İstanbul anadoludayım bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı? Ankara da olur.
Ankara da devlette var bi dr ama kendi evimizde atlatsak daha iyi olur diye düşündüm. Ama tabi daha iyi dr orda bulursak olur .
Dr araştırıyorum bulamadım. Kayınbabam buldu onlar da klips denilen yöntemi kullanıyorlarmış benim içime sinmiyır klasik cerrahi yöntem istiyorum.
Buharlı pişirme aparatı ile uzun sürüyor diyorlar ya acaba bu dahamı pratik olurCanim cam rende al kasik al kavanozu da alabilirsin ama diğerleri sanki hem çok pahalı hemde çokta gerekli değil.Silikon püre aparatı var ya Mesela wee Baby nin var o da aynı işi goruyo 18 TL falan yani
Tabi sen bilirsin yinede.
Buharlı pişirme aparatı var Mesela o da iş görür...
Ankara Memorial doç.dr.. ibrahim Ötgün'den memnun kaldık canımKızlar sünnet düşünüyorum artık bir an önce. Madem düşünüyordun niye 6 ayı bekledin derseniz, eşim istemedişimdi anca ikna oldu dr da geciktirmeyin mikrop kapmaya eğilimli falan deyince.. İstanbul anadoludayım bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı? Ankara da olur.
Ankara da devlette var bi dr ama kendi evimizde atlatsak daha iyi olur diye düşündüm. Ama tabi daha iyi dr orda bulursak olur .
Dr araştırıyorum bulamadım. Kayınbabam buldu onlar da klips denilen yöntemi kullanıyorlarmış benim içime sinmiyır klasik cerrahi yöntem istiyorum.
Canım bende o aparat Yok delikli metal süzgeç var bazen Onunla brokoli falan yapıyorum kendimize bebe icin kullanmadım hiç ama düdüklü içine sığabilecek birşey miş daralıp genişliyor yani oyle kullananlar memnun kalmış ben de bulursam alicam malûm dışarı pek cikilmiyo çıkınca da aklıma gelmiyor alırsam düdüklüde kullanırım yaniBuharlı pişirme aparatı ile uzun sürüyor diyorlar ya acaba bu dahamı pratik olur
ben de ayni dr.u tavsiye ederimAnkara Memorial doç.dr.. ibrahim Ötgün'den memnun kaldık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?