- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.601
Aslında korkmuyor da değilim ama son çare gibi sivşlce ile doğum göbeğimin gitmesi iyi olur :)Canım bende roaccutanekullandım 2003 yılında. Muhteşem bi şey, keşke hep kullanılsa. Vücuttaki sebum üretimi duruyor, saç yağlanmıyor, tüm selülitler gidiyor. Ama zayıflatmıyor.
Sivilceden baya çekmiş biri olarak o dönem 7 ay kullandım ve ondan sonra tek tük çıktı nadiren.
Al benden de o kadar .4 seansım kaldi . 2 senedir duruyor .Bir ayagim kirildi .Bir kimyasal gebelik sonra gebelik derken. 4 5 aylik hamileyken gittim sistemde görünüyor 4 seans hakkim kaldigi .Insallah sorun cikarmazlar .Elimde hic bir belge yok . 2 bin tl yatırmıştım 3 sene önce.Şu lazer işini hamileyken dondurmustum 6 seansım kalmıştı daha gidemedim. Avrupa yakasından pendige çocukla gitmeye şuan için cesaret edemiyorum. Umarim benimkide buhar olmaz.
Bizim genel halimiz .Keske atak olsaydı. En azindan geçmesini beklerdim .5 kez uyaninca az uyandi diye seviniyorum.Pazar pazar 3 saattir yatakta oyun oynuyoruz.Kızlar bizim atak haftası bitmiyor sizdemi böylesinız doktora götürücem artık ;( gece 12 den sabah yediye kadar yedi kere uyanıyorsonra Bölük bölük on dk yarım saat uykular bayılcam valla
Dun aksam e bebekten mama kaşığı ve cam rende aldim .Mama tabagi ve alistirma bardagi alacaktim .Iyi ki almamisim .Acelem neyseKızlarrrr
26 aralıkta e bebekte primada yüzde 26 indirim
28 aralıkta beslenme gereçlerinde yüzde 28 indirim var. !!
Alıştırma bardağı alayım dedim 50-60 lira
E bebekte vakumlu tabak 60 70 tl idi .Indirimle daha makul olabilrOo hemen bakalım. Vakumlu tabak istiyorum ben de tabi bi de alıştırma bardağı.
Kuzenimin de ikiz kızları var 7 yaşındalar şuan. Çok mutlu bebeklerdi hep gulerlerdi. Evet birbirleriyle oynuyorlar kendi aralarında fisildasip gülüyorlar sürekli. Küçüklükten beri yani. Yalnız aşırı ses oluyor onlar oynarken ve annelerini kesinlikle duymuyorlar. Kuzenim onlar 6 yaşındayken bı tane daha dogurdu. Demek ki 5 yaşında bı taneye daha cesaret edebilecek derecede kolaylasiyorHahaha evet :) görümcem geldi haftasonu yanına çocuklarıyla onlarda ikiz ama 9 yaşındalar artık. Sürekli soru bombardımanına soktum. Ne zmn uyudular ne zaman kolaylandı vs vs ilk bir kaç sene zor kaçarı yok anladım. Ama akıllandıkça kendi yaşıtlarında bir kardeş olmasınında bir avantajı var. Her zaman oyun arkadaşı. Anne baba daha rahat ediyor kendi kendilerine oyalandıklaru için. Yaş farkı az kardeşlerde ikiz gibi büyüyor. Uzun lafın kısası başlarda ağzımıza sıçılıyor sabretmek gerekiyor sonrası için yada beni ağır kandırıyorlar :)
Ben de babasına bıraktığımda 2 buçuk 3 saat uyumuştu bende hiç öyle olmuyor6.aydan sonra gece beslemesine gerek yok yazıyor her yerde ama ısrarla emmek istiyor. Mamada istemiyor derdi açlık değil derdi tamamen benim. Dışarı çıktım bugün ben eve geldikten sonra uyandı. 2.30 saat uyumuş radarı var sanki ben varken sadece bana yapışık olmak istiyor
Güzel sonuç alırsın inşallah ben kullanmıştımBiliyorum yan etkilerini emzirmeyi bitirdiğim için cilt doktoruna gidicem, yıllardır kullanmadığım ilaç krem vs kalmadı son çare sanırım
Ben nuk aldım çok memnunum akıtmıyorHangi bardağı alacaksın canım. Avent almıştım ben kızlar çook kötü akıtıyor dediler iptal ettim
Eşim de öyle diyor. O ilacı bulan adamdan Allah razı olsun. Mekanını cennet etsin. Müslüman değilse de bu işlediği hayirdan dolayı müslümam gibi olmuştur diyorCanım bende roaccutanekullandım 2003 yılında. Muhteşem bi şey, keşke hep kullanılsa. Vücuttaki sebum üretimi duruyor, saç yağlanmıyor, tüm selülitler gidiyor. Ama zayıflatmıyor.
Sivilceden baya çekmiş biri olarak o dönem 7 ay kullandım ve ondan sonra tek tük çıktı nadiren.
Benim de öyle ve ben hiç atak olduğunu düşünmüyorum benim çocuk böyle benceKızlar bizim atak haftası bitmiyor sizdemi böylesinız doktora götürücem artık ;( gece 12 den sabah yediye kadar yedi kere uyanıyorsonra Bölük bölük on dk yarım saat uykular bayılcam valla
32 yaşındayım hayatım boyunca 10 kez sivilcem oldu oda tek bir adet. Kardeşim yurtdışında okudu onun gitmesine bir hafta kala iki kaşımın ortasında 1 tane çıkardı 5 yıl 2 dönem stresten heraldeBende 1 ay kullandım 2.ay yazdırmaya gittiğimde baska dr vardı yazmadı bebeğin olsun istiyorsan kullanma dedi korktum bende ama maşallah hiç zararı olmamıs sizlere.. Ergenliğim bitmedi hâlâ çene bölgemde sivilce çıkar ..
Ben ikisini de inceledim silikon olan hoşuma gitmişti diğerinin ucu çok sert içemez gibi gelmişti sonra almadan araştırdım bir tane güzel yoruma denk gelmedim herkes akıtıyor yazmıştı vazgeçtim. Ayrıca silikon olanı bebişler damak ve dişleriyle parçalıyormuş. Çok yumuşak çünkü. Wee baby aldım ben fiyatı çok uygundu 15 civarı. O da damlatmıyor. Ama ben içinde mama çalkaladım sıcaktan ucundaki çizik şeklinde olan deliği genişledi su için kullanacaksan çok mantıklı. Daha sonra nuk aldım. Onun da ucu silikon ama avent gibi incecik değil. Daha dayanıklı. Oğlum mamasını çok rahat içiyor. Çalkalamak için ara kapağı da var.Aa ben de Avent baktım canım ya. Kullanan var mı acaba grupta kimse memnun değilse almayalım boş yere?
NasilYarDiyeyim hadess @nevesta81 @mertugce35 Kızlar hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz?
Resmini attıklarımdan hangisi iyi acaba?
Aynen hiç bir şekilde dökülmüyor.Değişik bir bardakmış, emzik vs yok mormsl bardak gibi sanırım ama içerken dökme yapmıyor doğru mu anladım cnm
Migros mayasi dediğin buyuyo maya mı? Tek seferde tuttu benimki. Kutunun üstünü iyice okuMigros mayasi kullanan arkadaslar tek seferde tuttu mu ?
Ben 5 litre süt icin iki tane yaptim .Ama 6 saat beklemek lazim
Bu kadar sütü de riske atmak istemiyorum .Komsudan maya mi istesem
Denemek icin kucuk bir miktar ayırsam.
Bende 1 ay kullandım 2.ay yazdırmaya gittiğimde baska dr vardı yazmadı bebeğin olsun istiyorsan kullanma dedi korktum bende ama maşallah hiç zararı olmamıs sizlere.. Ergenliğim bitmedi hâlâ çene bölgemde sivilce çıkar ..
Aslında korkmuyor da değilim ama son çare gibi sivşlce ile doğum göbeğimin gitmesi iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?