- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.361
Kızlar malumunuz eşim asker. Elbab'a operasyon başlıyo bizimkilerde gidebilirmiş Afrin için sınıra götürdüler bunada %90 gideriz diyor eşim. Ve 6aydan açtı ağzını, biliyorum daha da uzayacak bu süre. Afrin operasyonunda 4aylık hamileydm memlekete gitmiştim. Bu sefer gitmek istemediğimi söyledim eşime. Oda bana bırakıyor zaten. Tek başıma kalacağım gelene kadar. Dua edin onlar için olur mu ?
Oğlum dönmüyor dönmüyor diyordum, dönüyordu da, canı isterse işte haftada bir, bilemedin iki.
Şimdi iyice dönmeye başladı fır fır, bi o yana bi bu yana.
Gece uyandı, yatakta döndü, uyandı döndü durdu defalarca. Çok uyanınca artık yanıma aldım emzirdim, döndü yanımda bile, öyle ki yüzüstü emerek uyudu yine yüzüstü...
Eşim diyor ki, al bak dönüyor işte, mutlu musun :)
bu bebelerin midesi hani dogdugunda zeytin kadardiBende sinir olurdum ama gece hep emerlerdi bu sefer sabahı ettik bir kere emdiler sadece ve mama yaptım onu içip uyudular demek doymuyorlarmış gerçekten.
işin zorlasti desene canim. Bizimki de cani isterse saga sola donuyor, yuzustu pek sevmiyor. Gece yine 15 dk.da bir uyandiOğlum dönmüyor dönmüyor diyordum, dönüyordu da, canı isterse işte haftada bir, bilemedin iki.
Şimdi iyice dönmeye başladı fır fır, bi o yana bi bu yana.
Gece uyandı, yatakta döndü, uyandı döndü durdu defalarca. Çok uyanınca artık yanıma aldım emzirdim, döndü yanımda bile, öyle ki yüzüstü emerek uyudu yine yüzüstü...
Eşim diyor ki, al bak dönüyor işte, mutlu musun :)
aa bakayim hemen, sag ol canimKızlar bebeğe ay ay oynatılacak oyunları çok güzel detaylı yazmış , neler kaçırmışımilginizi çekebilir. Kaynak İngilizce
https://www.babycenter.com/0_lets-play-weekly-activities-for-your-babys-first-year_1501475.bc
Ingilizceyi cevirebilen de yazsa ne guxel olur ❤❤❤aa bakayim hemen, sag ol canim
çok uzun kaynak canim her ay icin 4er tane tavsiye vermis, hamileyken rastlasaydim vakit coktu da, şuan malumIngilizceyi cevirebilen de yazsa ne guxel olur ❤❤❤
29 Aralık 2015:) Aslında Ocak Annesiydim. 10 ocak'a programlanmıştı sezaryenim. Ama Yüksek tansiyon dolayısıyla apar topar doğuma alındım.Sanırım ilki 2015 doğumlu senin de, hangi ay?
Nasıl oldu bebeğin? Merak ettim. Eğer kaldığınız hastane yeterli değilse bence de hastane değiştirin.Belli degil ateşi birden çıkıyor.
Ilaca hemen tepki vermeyebilirmis . Serum takılı soğuk kompres ile destekliyorum
Eşimde başka hastaneye gidelim diyor bakalım
Ishal kaynakliymis ateş. Ama ishal niye olmuş onu demiyolar.
Doğru diysun canim istemeden herşeyden soğudum
Afilim92 @madamhd
iyi dilekleriniz için sağolun kizlar
tabi zaten uyku tamamen bizim ayarladigimiz bir seyAnnem geldi memleketten ve gelir gelmez bombayı patlattı. Sabah 7 de kalkamazmis çocuğun uykusunu ona göre ayarlamaliymisim hemen. 10 iyi
Kuzum ben ayarlarım aslında ama süre alır bir aya anca oturur. Bu şekilde olmasını istiyorum ve doğru olan da buymuş zaten. Sabah kalkıyoruz koklasiyoruz alt değiştirme besleme yapıp öyle çıkıyorum evden.tabi zaten uyku tamamen bizim ayarladigimiz bir seyhemen ayarliyorum deseydin.
yani herkes erken yatan cocuk ister. hem de sabah gune seni gorerek baslamasi cok guzel. Bizimki direkt uyumadan yasamayi tercih ediyor tabi, o ayriKuzum ben ayarlarım aslında ama süre alır bir aya anca oturur. Bu şekilde olmasını istiyorum ve doğru olan da buymuş zaten. Sabah kalkıyoruz koklasiyoruz alt değiştirme besleme yapıp öyle çıkıyorum evden.
Annem geldi memleketten ve gelir gelmez bombayı patlattı. Sabah 7 de kalkamazmis çocuğun uykusunu ona göre ayarlamaliymisim hemen. 10 iyi
Sabah onda nSıl uyanmasını sağlayabilirsin cnm, gece iki de üçte ilk uykusuna geçmesi lazım değil mi, bu da mümkün değil sanırımKuzum ben ayarlarım aslında ama süre alır bir aya anca oturur. Bu şekilde olmasını istiyorum ve doğru olan da buymuş zaten. Sabah kalkıyoruz koklasiyoruz alt değiştirme besleme yapıp öyle çıkıyorum evden.
Sen uyku egitimi verirken saat butonuna niye basmadın kizilcik ?Annen gelisim caginda senin bebeden daha cok ihtiyacı var uykuyaAnnem geldi memleketten ve gelir gelmez bombayı patlattı. Sabah 7 de kalkamazmis çocuğun uykusunu ona göre ayarlamaliymisim hemen. 10 iyi
Ay şurada kahkaha atasım geldi annene. Bebek bu, ne zaman kalkacağını sana mı soruyor sanki. Ben de isterim 10da kalksın, yayıla yayıla uyuyayım ama çocuk gece 20den aşağı kalkmadan durmuyor. Hayır ne zannediyorlar bebekleri, kurulu robot mu?Annem geldi memleketten ve gelir gelmez bombayı patlattı. Sabah 7 de kalkamazmis çocuğun uykusunu ona göre ayarlamaliymisim hemen. 10 iyi
Ne güzel ya, ama şimdi de dönüyor diye ekstra dikkat edicen :) olucak artık.. daha emekleyip yürüyeceker işimiz zor :))
Dimi ya? Varsa öyle birisi alsın benim oğlumu uyutsun, minnettar kalırım valla. Zira gece 20den aşağı kalkmadan durmuyoruz, en azından sırtım yatak görür biraz.Gercekten süper fıkır zaten biz akıl edemiyoruz geç kalsınlar saatlerce uyusunlar ıyı oldu dediği
Bana böyle diyen olsa ahh nerde kalmadı senın gıbı kadın o eğitimi verecek derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?