2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh canımm Allah sabır versin,sağ salim dönsün inşallah ..

Maşallah ona

Bende sinir olurdum ama gece hep emerlerdi bu sefer sabahı ettik bir kere emdiler sadece ve mama yaptım onu içip uyudular demek doymuyorlarmış gerçekten.
bu bebelerin midesi hani dogdugunda zeytin kadardi ne ara kocaman oldu. Ya ek gida zamanimiz da geldi, dr.a da yazdim bakalim bir onerisi olacak mi ölüyorum uykusuzluktan

işin zorlasti desene canim. Bizimki de cani isterse saga sola donuyor, yuzustu pek sevmiyor. Gece yine 15 dk.da bir uyandi

Nasıl oldu bebeğin? Merak ettim. Eğer kaldığınız hastane yeterli değilse bence de hastane değiştirin.

Annem geldi memleketten ve gelir gelmez bombayı patlattı. Sabah 7 de kalkamazmis çocuğun uykusunu ona göre ayarlamaliymisim hemen. 10 iyi
tabi zaten uyku tamamen bizim ayarladigimiz bir sey hemen ayarliyorum deseydin.

tabi zaten uyku tamamen bizim ayarladigimiz bir sey hemen ayarliyorum deseydin.
Kuzum ben ayarlarım aslında ama süre alır bir aya anca oturur. Bu şekilde olmasını istiyorum ve doğru olan da buymuş zaten. Sabah kalkıyoruz koklasiyoruz alt değiştirme besleme yapıp öyle çıkıyorum evden.

yani herkes erken yatan cocuk ister. hem de sabah gune seni gorerek baslamasi cok guzel. Bizimki direkt uyumadan yasamayi tercih ediyor tabi, o ayri dişe bakiyorum, cikacagi yer belli oluyor, bari dis falan cikarsa da bu kadar uyumadigimiz bir amaca hizmet etmis olsa

Annem geldi memleketten ve gelir gelmez bombayı patlattı. Sabah 7 de kalkamazmis çocuğun uykusunu ona göre ayarlamaliymisim hemen. 10 iyi
Sen işe gidince o ağlarsa ne olacakmış anneannesi uyumaya devam mı edecekmiş. He de canım boşver nasılsa bakacak. Canım ben de şimdi sana uyku eğitimi için 1 tane kitap tavsiye etmen için yazacaktım. Sen baya uğraştın en faydalı kitap hangisi olur. Bende bi denemeyi düşünüyorum.

Sabah onda nSıl uyanmasını sağlayabilirsin cnm, gece iki de üçte ilk uykusuna geçmesi lazım değil mi, bu da mümkün değil sanırım

Sen uyku egitimi verirken saat butonuna niye basmadın kizilcik ?Annen gelisim caginda senin bebeden daha cok ihtiyacı var uykuya

Ay şurada kahkaha atasım geldi annene. Bebek bu, ne zaman kalkacağını sana mı soruyor sanki. Ben de isterim 10da kalksın, yayıla yayıla uyuyayım ama çocuk gece 20den aşağı kalkmadan durmuyor. Hayır ne zannediyorlar bebekleri, kurulu robot mu?

Gercekten süper fıkır zaten biz akıl edemiyoruz geç kalsınlar saatlerce uyusunlar ıyı oldu dediği
Bana böyle diyen olsa ahh nerde kalmadı senın gıbı kadın o eğitimi verecek derdim
Dimi ya? Varsa öyle birisi alsın benim oğlumu uyutsun, minnettar kalırım valla. Zira gece 20den aşağı kalkmadan durmuyoruz, en azından sırtım yatak görür biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…