2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

15 dk.da bir uyanmak nedir yaaaa bugun dr.a yazacagim ama o da ne diyebilir ki. Artik ben bile acaba doymuyor mu diye dusunmeye basladim, oyle soranlara bozuluyordum
Bende sinir olurdum ama gece hep emerlerdi bu sefer sabahı ettik bir kere emdiler sadece ve mama yaptım onu içip uyudular demek doymuyorlarmış gerçekten.

Bende mamada öyle yapıyorum canım hem öncesinde hem sonrasında emziriyorum doyduğunu anlasın diye. Yoğurduda öyle deniyim bakalım yavaş yavaş yesin.

Allah a emanet olsunlar canım. Hepsine Allah güç versin gerek operasyonlarda gerekse hasret kaldığı eş ve çocuklarından ayrı kaldıkları için. Sana da kolaylık versin su gibi geçsin zaman eğer eşin de gidecekse.

Rabbim muaffak eyler hepsini ayaklarina taş degirdirmesin Mevla'm sizede çok sabır versin inşaAllah cnm

Allaha emanet olsunlar cnm Sanada sabır ve güç versin.. zaman su gibi aksın sizin için bir an evvel kavuşun..

İlla hepsini bitirmen gerekmiyor yani ama diyelim ki brokoli çorbası yapcaksin yapmadan üç gün boyunca brokoliyi tattırman lazım. Yapmayacaksan gerek yok

@Zehra ungrms Canim,Allah hepsini korusun .Sag salim ailelerine kavustursun insallah. Tek basina zorlanmaz misin ?Bebeğin hep ilgi bekleyecek. Sen esini düşüneceksin. Yaninda insanlar olursa daha rahat atlatırsın diye düşünüyorum. Bir düzeni bırakıp gitmek zor haklisin ama degerlendir bence yeniden.

Mesela gülten yaylacı 80 lira akademide de o civar. Medicalde ayrıca bütün tahliller 5 katı fiyatı. Birsürü doktor var denenebilir.
Doğru diyorsun aslında da biz ailecek oraya alıştık, başka hastaneye gidemiyoruz bir türlü. Üstelik acıbadem dışında hepsi neredeyse aynı uzaklıkta eve. Arkadaşım cihan da metin bey diye bir Dr var çok memnun aklında bulunsun

Oğlum dönmüyor dönmüyor diyordum, dönüyordu da, canı isterse işte haftada bir, bilemedin iki.

Şimdi iyice dönmeye başladı fır fır, bi o yana bi bu yana.

Gece uyandı, yatakta döndü, uyandı döndü durdu defalarca. Çok uyanınca artık yanıma aldım emzirdim, döndü yanımda bile, öyle ki yüzüstü emerek uyudu yine yüzüstü...

Eşim diyor ki, al bak dönüyor işte, mutlu musun :)

Balkabağını nasıl veriyorsun canım? Küçük parça olarak satılıyor mu kabak marketlerde filan? Elma var şu an aklımda ama gece biraz kustu. O yüzden bi kaç gün vermicem bişey. Sonra devam ederim. Sanki rahatsız olmuş gibime geldi. Belki de akşam verdim diye oldu bilemedim.

Ne güzel ya, ama şimdi de dönüyor diye ekstra dikkat edicen :) olucak artık.. daha emekleyip yürüyeceker işimiz zor :))

Ben de dönsün deyip duruyordum artık bıraktığım yerde bulamıyorum. Bizim yatağımızda tek başına bırakamıyorum. Lavaboya gidecekken ya yere oyun halısına ya da beşiğine koyuyorum mecbur. Ama benimki soldan dönüş yapıyor hep sağdan tersine mi geliyor nedir anlamadım :)

Oğlum dün elma püresini sevdi ekşili tatlı elmaydı hatta. Bugün de veriyorum, tam verirken aklıma geldi, doktor içine demir şurubunu katıp verebilirsn demişti. Hadi onu kattım 2 ml sarı bir şey ( ferro sanol b) şurubun içeriği de iyi ama gel gelelim oğlan püreyi yemedi tükürdü iğrendi. Neyse bir daha sıfırdan yaptım yedi ben şimdi bu demiri direkt ağızdan nasıl vericem onu düşünüyorum.

Evet canım metin şen o da listemde vardı. Olmazsa onu denerim. Teşekkürler

Napsın paşa dönmeyi başarmış gece gündüz dönmesin mi:) sende yani annesi:)

Buharda haşlayıp çatalla ezdim canım çok kolay ezildi zaten püre oldu. Ben marketten almadım bi tanıdığımız verdi bana kendi bahçesinden ondan yaptım kalanıda doğrayıp dolaba attım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…