- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.941
Eşlerin kendisi fuzuliler benceYa sabır! Çok ilginçler hakikaten. Belki de benim sutum de olsa benim annem de mama ver diye tutturacskti. Şimdiden bana diyor ki mama kilo aldırmaz artık onu bırakalım. İnek sütünün içine cicibebe koy öyle ver bebege. Yani demişti ama ben çok fena cemkirince arkamdan diyor alttan alttan örnek veriyor şimdi.
Canım takma anneni ya ana sütü gibisi var mı hic. Kirilcaksa da kır anneni artık. Çok yormuş senin psikolojini. Nedir bu kilo hasreti bu kadar.
Eşim öyle. ben ne diyosam gereksizdir o. Fuzulidir. Ona masraf çıkarıyorumdur (onun kadar maaş alıyorum). İsraf olacaktır. Aşırı araştırıp aklımı bulandiriyormusum.
Ya sabır! Çok ilginçler hakikaten. Belki de benim sutum de olsa benim annem de mama ver diye tutturacskti. Şimdiden bana diyor ki mama kilo aldırmaz artık onu bırakalım. İnek sütünün içine cicibebe koy öyle ver bebege. Yani demişti ama ben çok fena cemkirince arkamdan diyor alttan alttan örnek veriyor şimdi.
Canım takma anneni ya ana sütü gibisi var mı hic. Kirilcaksa da kır anneni artık. Çok yormuş senin psikolojini. Nedir bu kilo hasreti bu kadar.
Eşim öyle. ben ne diyosam gereksizdir o. Fuzulidir. Ona masraf çıkarıyorumdur (onun kadar maaş alıyorum). İsraf olacaktır. Aşırı araştırıp aklımı bulandiriyormusum.
Ay valla sabah sabah hiç aklıma gelmedi yoksa söylerdim korkutmak içinValla anlasınlar diye yalan mı söylemek lazım bilmiyorum yatağın ucuna gelmişti deseydin biraz aklı çıksaydı.
17 günde kakası değişmeye başladı. En as 3 hafta geçmesi gerekiyor diyette. 21 günden sonra fark ediliyor diyetin işe yarayıp yaramadığı. Biz de laktoz intoleransı ve yoğurt ve yumurta alerjisi var büyük ihtimalle. Diyeti bozduğum an çocuk kötüleşip kakası bozuluyor.Bu çocuklar neden kızarıyor?? Şimdi okudumda bi kaç arkadaş daha yaşamış bu durumu. Benm oğlumunda yüzünde geçmeyen kızarklığı var zaman zaman sönen zaman zaman alevlenen.. gören sürekli öpmeyin çocuğu diyip duruyor anlatamıyorum titizliğimizi oyüzden dışarı çıkarasm bile gelmiyor çoçuğu.. en basiti babanesi hergün arayıp geçti mi yüzü şunu sür bunu yap şunun çoçuğu olmuş bunun çoçuğu geçirmş sinir ediyor beni.. biz krem olarak mustele stelatopia kullanıyorz deterjanınıda değiştrdm ama tam olarak geçmiyor. Ve malesef ki kakası da değişti mukuslu ve yeşile döndü rengi. İyice alerjiden şüpelenip süt diyetine başladım. İmminolojiden randevu aldım önümzdeki haftaya.. hiçbir değişklk olmadı diyetle.. @susammmmm sen diyet yaptığn zaman ne kadar süre sonra değişyor kakası.. yani ne zaman düzeliyor.. sizn alerji değildi bliyrm ama diyet yaptğnı hatrlyrm.. çocuğun kızarıklık ve kaka dışında bir huzursuzluk veya sıkıntısı yok
Dün aynen öyleydim. Çocuk bir saniye durmuyor koyduğum yerde, mızır mızır. Kv veriyorum 5 dk sonra geliyor. Bir şeyler oldu bu çocuğa.Açlıktan ölcem gibi
Diyeti 3 hafta yap bence.Hayır canm ek gıda da başlamadm demirde vermiyorum. Zaten yaklaşık 1 aydr böyle yok üşüttük yok geçer diye diye bu zaman oldu. Çoçuğun her kakası taşıyor çünkü su gibi cıvık.. kafayı yemek üzereyim zaten bide milletin önerileri delirtcekler gerçekten
Zencefille limon yap. Sicak suya onu ic canim. Ya da nane limon yap ic terle geçmiş olsunKızlar çok kötü grip oldum, oğlana geçirmeden atlatabilsem keşke. Neler yapabilirim sizce
Geçmiş olsun cnm ben de grip gibiyim, Parol, dinlenmek, ıhlamur bunlar gibiKızlar çok kötü grip oldum, oğlana geçirmeden atlatabilsem keşke. Neler yapabilirim sizce
Seninkide mi öyle bizmki çığlık atmayı öğrendi çenesi hiç durmuyo ince tiz bi ses keyfi yerndeyken hep oyle. Susana kadar bekliyorum yok ve çok kıpır kıpırDün aynen öyleydim. Çocuk bir saniye durmuyor koyduğum yerde, mızır mızır. Kv veriyorum 5 dk sonra geliyor. Bir şeyler oldu bu çocuğa.
Canım emzirme imkanın varsa emzir bolca anne sütünde antikor varmış bebeğe geçen onun dışında bana hiç bir doğal şey fayda etmedi bol sıcak şey içip dinlenmek dışındaKızlar çok kötü grip oldum, oğlana geçirmeden atlatabilsem keşke. Neler yapabilirim sizce
Ya bizimki bu ara iyice bozdu. Daha önce uykusu varsa çığlık atıyordu. Şimdi sürekli mızır mızır çığlık ağlama hepsi karışık. Bir de benden başkasında durmuyor. Gönderiyorum, geri geliyor. Mızır mızır söyleniyor hep.Seninkide mi öyle bizmki çığlık atmayı öğrendi çenesi hiç durmuyo ince tiz bi ses keyfi yerndeyken hep oyle. Susana kadar bekliyorum yok ve çok kıpır kıpır
Teşekkürler cnmZencefille limon yap. Sicak suya onu ic canim. Ya da nane limon yap ic terle geçmiş olsun
Geçmiş olsun cnm ben de grip gibiyim, Parol, dinlenmek, ıhlamur bunlar gibi
Emzirmiyrm ama sağıp veriyorum cnm, inşlh korur onu. Bi de bu iştahsızlık la hasta olursa ne olur bilmiyrmCanım emzirme imkanın varsa emzir bolca anne sütünde antikor varmış bebeğe geçen onun dışında bana hiç bir doğal şey fayda etmedi bol sıcak şey içip dinlenmek dışında
Yok cnm eğer anne sütü varsa o da eklenebilir, bahsettiğin ürünü özellikle gıda alerjisi olan bebeklere tavsiye ediyorlatKızlar ikinci sorum geçen markette dikkatimi çekti hipp in karışık tahıllı organik bebe maması var muhendisoglu da incelemiş içeriği bana temiz geldi sadece tahıl var ama hazırlanışında içine formül süt konur demiş bu kusmı anlamadım inek sütü de veremiyoruz şimdi illa hazır mama tozundan mı eklemek gerekir böyle karışımlara ?
BaZen o kadar saçma laflar ediyorlar ki insan verecek cevap bulamıyor o an sonradan kan beynine sıçrıyorSana da kolay gelsin canım Bazen mecbur kalıyoruz bir şey söyleyemiyoruz Bazen de Dilimin ucuna kadar geliyor yani söyleyeceğim Bu sefer söyleyip kurtuluyorum...
Geçen misafirleri gelmişti Ben de indim de bebeğimi de görmek istiyormuşlar Neyse her şey bitti tabii giden gitti bizim KV niye terliklerinizi alıp gelmiyorsunuz diyor başka bir sohbette..(aynı apartmandayız) Vay efendim terlik bir kültürmüş yanında getirmek Efendim sabahlık bir kültürmüş.... bunları biz de biliyoruz da ben çocuğu zor almışım getirmişim zaten terliğimi de senden giyivereyim ne var yani dedim. bu sefer de demez mi Ben üç çocukla terlik taşıyordum.. Ben de durur muyum ! Benim annem de 3 çocukla işe gidiyormuş dedim Vallahi öyleymiş eskiden dedim, KV hiç çalışmadığı için diyecek bir şey bulamadı başka :))
Anne sütünü bi de mamalara eklemek için sağmak bana çok zor geliyo başka ne koyabiliriz bu tahıl mamalaraTeşekkürler cnm
Hepsini yapıyorum da benm oğlan la dinlenmek ne mümkün
Emzirmiyrm ama sağıp veriyorum cnm, inşlh korur onu. Bi de bu iştahsızlık la hasta olursa ne olur bilmiyrm
Yok cnm eğer anne sütü varsa o da eklenebilir, bahsettiğin ürünü özellikle gıda alerjisi olan bebeklere tavsiye ediyorlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?