- Konu Sahibi ayprensesii
Benim de sat 29 eylül 2 gün önce gittim 885 çıktı Dr çok küçük daha dedi kasım 13 de kalbine bakalım dedi sizi ne zaman çağırdı?
Beni de 13 kasım da çağırdı. Ultrason da bakmadı bile çok küçük göremeyiz diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de sat 29 eylül 2 gün önce gittim 885 çıktı Dr çok küçük daha dedi kasım 13 de kalbine bakalım dedi sizi ne zaman çağırdı?
kızlar inşallah hamilesinizdir :) bende temmuz annesi olucam inşallah
Beni de 13 kasım da çağırdı. Ultrason da bakmadı bile çok küçük göremeyiz diye.
ne zaman tahlil yapınca çıktı sonucun? Bende bekliyorum da, ne zaman test yapacağıma karar veremedim.
kesinlikle bekle günün geçsin mutlaka ben testi yaptım tek çizgi çıktı banyoda öyle bıraktım çubuğu çıktım ağladım durdum sonra geri baktım T silik çıkmış çok şaşırdım doktora gitmek için heyecanlandım ama hafta sonuna girmişti gidemedim daha yeni olduğu için silik çıkıyormuş değerler çok yükselmediğinden şu an günün geçmeden yaparsan yanlış sonuç alabilirsin bekle bence canımAnladım cnm, o zmn biraz daha sabredip sonra test yapsam daha iyi olacak
Benimde hesaplamaya göre 3 temmuz yazıyorRabbim kucağımıza almayı nasip etsin. 3 temmuz gösteriyor, erken yada geç gelmezse miniğimiz.
Önce kan tahlilinde mi öğrendin yoksa idrar testi ile de sonuç alabildin mi?
Bat günüm geliyor ama bekleyim mi yoksa idrar testi yapsam mı karar veremedim
canım regl 2 gün geçmişti gebelik testi (idrar) ile T çok silinik çıktı 3 gün sonra kan testi ile çıktı ultrasonda görünmez çok küçük 1 hafta sonra gel dendi.