- 8 Ağustos 2013
- 262
- 142
- Konu Sahibi ayprensesii
Son adet tarihini siz mi ekliyorsunuzbenim adetime 8 gün var olurda hamileysem temuz annesi olucam inşşşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihini siz mi ekliyorsunuzbenim adetime 8 gün var olurda hamileysem temuz annesi olucam inşşşşşşş
Çoğu sayfada 6. Hafta kalp atışı duyulur yazmisti acaba vajinal ultrason ile mi duyulur?Görülebilir ama kalp atışı duyulmaz.. Amin inşallah canım
Evet çok büyük ihtimalleÇoğu sayfada 6. Hafta kalp atışı duyulur yazmisti acaba vajinal ultrason ile mi duyulur?
Dua edin kızlar ya inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla meleklerimizi kucagimiza alırızEvet, iki günde bir ikiye katlanacağı için 1500'ü geçmiş olur.
Senin hamilelik var mi canım varsa ne kadarlik?Evet çok büyük ihtimalle
Hemen cıktı canım ben çok soluk test vakası yaşadım bunun kı grı degıl pembemsıtestin bekleme süresi olan 5 dk'da ortaya çıktı mı silik çizgi? yoksa sonradan vakit geçince mi fark ettin?
Bazen erken test yapılınca başta negatif çıkıp, sonradan silik bir çizgi oluşabiliyor.
Merhaba cnm benjm adetim 2 gün geçince yaptım negatif çıktı idrar testi ..Kızlar bende test yaptım ve sılıkte olsa pozıtıfı gördüm bugün beklenen adet tarıhımdı inşallah vardır sağlıkla bu defa kucağıma alırım... Benim gibi sılık çıkan arkadaşlar betahgc degerınız kaç cıktı?
Adetim 3 gün geçti olmadı test yapmadım henüz ama hamile olduğumu düşünüyorum çünkü hiç gecikmez normalde. Test yapmak için 4 5 gün bekleyeyim dedimSenin hamilelik var mi canım varsa ne kadarlik?
Sarım temmuz annesi oluyorummmm
Tebrik ederim canım :)) inş sayımız giderek artar. Meleklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıruz hepimiz inş
Maşallah canım benim Rabbim sağlıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın :)Kan sonucum 156.6 çıktı acil dru kadın doğuma git dedi cok erken daha dedi
Maşallah canım benim Rabbim sağlıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın :)
Öncelikle herkesi merhaba diyorum bende yeni üye oldum. Bugün test alıp yaptım ve inanılmaz silik çift çizgi vardı umarım bende hamileyimdir
Aslında daha 4 günüm vardı adetime ama içimden bi ses yap dedi bakalımGecikmen varmıydı hayırlı olsun