• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kültür sonucu da çıkmış yine bakteri üredi diyor. Ben bu işten bişey anlamadım. Lökosit 2-3 iken nasıl bakteri ürüyor:işsiz: dünyanın suyunu içiyorum, tuvaletimi asla tutmuyorum, sirkeli suyla da sildim. Antibiyotik verecek dr büyük ihtimal. Kullansam geçer mi yine tekrar eder mi acaba. Resmen kronikleşti.

merhaba kızlar , bayadır giremiyorum yine umarım herkez ıyıdır hersey yolundadır illet öksürükten kurtulamadım bi turlü üstüne kızım hastalandı bide günlerdir ugrasıyoruz baya düzeldi çok sükür , bu arada dün dr kontrolumuz vardı bebişimiz 700 gr olmus gelişimi gayet iyi dedi onda bi sıkıntı yok ama benim böbrek sıkıntısı hafiften nüksetmeye baslamıs şişmiş yine tahlil falan yaptık ama sükür enfeksiyonluk bi durum yok stent için daha bişey yapmaya gerek yok dedi. ayrıca seker yüklemeside yapmıcaz her ay troidden dolayı düzenli aclık sekeri bakılmıs tahlillerde gecen sefer yapmıstık suan bence gerek yok d3di zaten miğdemde de cok yanma var problemli iyi oldu benim için aclık tokluk sekeri yapıp halledicez onuda daha sonra, kan yerlerde 7.2 anemiyim zaten o yuzden normal calsıyum magnezyum bitik extra ilaç olarak yazıldı mecbur yani direniyorum suan her türlü :) sukur onun dısında hersey yolunda biraz uzun oldu valla kusura bakmayın artık :) bi konusasım dertlesesim varmıs :)

Slm kizlar
Seker yuklemem vardi bugun sabahtan beri hastanelerdeyim. 75 gr lik yapildi. malesef 183 cikti 2 saat sonraki olcumde. endokrine yönlendirdi buyuk ihtimal diyet verir dedi zaten cok dikkat ediyordum. Meyve bile dogru düzgün yemiyorum bir aydir.

Bir de idrar tahlilinde lökosit 70 çıktı en basindan beri kurtulamadim su enfeksiyondan ama bu sefer ki en yuksegiydi:/ monurol verdi ve kültür istedi.

Bunlar haricinde bebis iyi şükür 650 gram olmus. Butun sorunlarr bende:))

Canım hayırlısi olsun diyet veririler yada dikkat etmen gerekenleri soylerler hayırlısı olsun galiba genetik bu seker olayı saglıklı olunda bebitinoda maşallah

Merhaba kızlar bende 22+0 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah
Merhaba hayırlı olsun canım

ben şimdilik prima premium care yenidoğan aldım 50lik paketi bu e bebekte satılan baby me markasına da iyi diyorlar kullanan var mı arkadaşlar aranızda parası mühim değil ama aynı prima gibi diyorlar eğer öyleyse onuda kızım kabul ederse kullanıp devam edeyim diyorum

Canim hangi bezle baslarsan onla devam edersin diyolar al bi kucuk paket e bebekinden onal başla canım bi sorun olursa baska markaya gecersin ama sanmıyorum

Detaylıdan çıktık bi sorun görmedi doktor:dua:

Bebeğin kilosu boyu 470 gram 24cm. Kısa olacak galiba minyon bir kızçe:KK51: 21+4 üm bu arada. Güzel güzel seyrettik profil fotosuyla tam yüz fotosunu verdi dr. Kendi doktoruma gösteremedim raporu yarın kültür sonucumla birlikte sorarım artık.

Allah herkesin yavrusuna sağlık versin:dua::dua::dua:

Sağlıkla kucaklayalım inşallah:anne:

Amin canım maşallah kuzuna

merhaba kızlar , bayadır giremiyorum yine umarım herkez ıyıdır hersey yolundadır illet öksürükten kurtulamadım bi turlü üstüne kızım hastalandı bide günlerdir ugrasıyoruz baya düzeldi çok sükür , bu arada dün dr kontrolumuz vardı bebişimiz 700 gr olmus gelişimi gayet iyi dedi onda bi sıkıntı yok ama benim böbrek sıkıntısı hafiften nüksetmeye baslamıs şişmiş yine tahlil falan yaptık ama sükür enfeksiyonluk bi durum yok stent için daha bişey yapmaya gerek yok dedi. ayrıca seker yüklemeside yapmıcaz her ay troidden dolayı düzenli aclık sekeri bakılmıs tahlillerde gecen sefer yapmıstık suan bence gerek yok d3di zaten miğdemde de cok yanma var problemli iyi oldu benim için aclık tokluk sekeri yapıp halledicez onuda daha sonra, kan yerlerde 7.2 anemiyim zaten o yuzden normal calsıyum magnezyum bitik extra ilaç olarak yazıldı mecbur yani direniyorum suan her türlü :) sukur onun dısında hersey yolunda biraz uzun oldu valla kusura bakmayın artık :) bi konusasım dertlesesim varmıs :)

Canım çook gecmis olsun biraz ugrastıran hamilelik geciriyosun allahın izniyle gül yuzunu gordugunde tum dertlerin bitsin canım allahım şifanı versin.

Kızlar ben kıyafetleri tamamladım
2 hastane çıkışı
Agız bezi
Çorap
Çıtçıtlı badi 10 tane falan
Yelek 2 polar 6 tane falan örgü var
Astronot tulum 9 aylık
Kadife takımlar 5 adet
Kadife tulum 2 adet
Yanlız ben hiç 0.3 ay almadım aldıklarım en küçüğü 68 cm çokmu büyük olur büyük olursa aldıkşarım hep kadıfe polar e bu bebiş ocak sonu doğacak bunlar yazamı denk gelecek kafamda deli sorular

Yok kullanırsın bence. Tabi çocuğa göre değişir. Belki tulumları kullanmazsın. Akşam tatilde sağda solda gezintilerde kullanırsın olmadı

Yok kullanırsın bence. Tabi çocuğa göre değişir. Belki tulumları kullanmazsın. Akşam tatilde sağda solda gezintilerde kullanırsın olmadı
Ayaklı fazla almadım inş boşa gitmez o kadar para veriyoruz kızım 52 cm dogdu 0.3 ay hiç giyemedi o yüzden büyük aldım biraz

Kızlar ben kıyafetleri tamamladım
2 hastane çıkışı
Agız bezi
Çorap
Çıtçıtlı badi 10 tane falan
Yelek 2 polar 6 tane falan örgü var
Astronot tulum 9 aylık
Kadife takımlar 5 adet
Kadife tulum 2 adet
Yanlız ben hiç 0.3 ay almadım aldıklarım en küçüğü 68 cm çokmu büyük olur büyük olursa aldıkşarım hep kadıfe polar e bu bebiş ocak sonu doğacak bunlar yazamı denk gelecek kafamda deli sorular
Canim fotolarini da koysana. Astronot tulumu diger kis icin mi aldin bu kis 9 ayi giyebilirler mi acaba. Bebislerin boy kilolari farkli olunca bisey diyemedim benim kizim yeni doganlari bile 3 aya yakin giymisti çünkü:) bu arada hepsini saglikla giydirmek nasip olsun inşallah

Kizlar meraba bende 22 haftalik hamileyim. Bebegim hareket ediyor ama sesime henuz tepki vermiyor. Normal midir. Sizin bebekler tepki veriyor mu sesinize. Yada elinizi karniniza koydugunuzda. Su tellere indirdimiz uygulamalardada bu haftada annenin sesini duydugu yaxiyor. Ama bizde sese tepki yok hala. Isitme sorunu olabilir mi korkmaya basladim.

Cok gecmis olsun cnm bir an once toparlanirsiniz inşallah bebise de maşallah cok iyi kilosu. Kanin cok düşmüş ilacin faydasi olmuyor mu

Canim fotolarini da koysana. Astronot tulumu diger kis icin mi aldin bu kis 9 ayi giyebilirler mi acaba. Bebislerin boy kilolari farkli olunca bisey diyemedim benim kizim yeni doganlari bile 3 aya yakin giymisti çünkü:) bu arada hepsini saglikla giydirmek nasip olsun inşallah
Astronotun küçüğüne 2 ay için para vermek istemedim cnm büyük ama diğer kışa olur inş tek kalmış fiyatı çok uygundu aldım

Kizlar meraba bende 22 haftalik hamileyim. Bebegim hareket ediyor ama sesime henuz tepki vermiyor. Normal midir. Sizin bebekler tepki veriyor mu sesinize. Yada elinizi karniniza koydugunuzda. Su tellere indirdimiz uygulamalardada bu haftada annenin sesini duydugu yaxiyor. Ama bizde sese tepki yok hala. Isitme sorunu olabilir mi korkmaya basladim.
:KK57: Nasil bi tepki bekliyorsun cnm yani sen seslendiginde tekme atma gibi mi. Boyle biseyi kizimda da yasamadim. Sesimizi elbette duyar ama tepki beklemek cok sasirtti beni. Yeni dogdugunda bile tepki vermiyo bebisler yanlis anlama ama su an isitme sorunu oldugunu dusunmek cok aşırı bi evham

Astronotun küçüğüne 2 ay için para vermek istemedim cnm büyük ama diğer kışa olur inş tek kalmış fiyatı çok uygundu aldım
Ya aslında sen bilirsin ama benim oğlumda 52 cm doğdu 40 45 gün giydi yenidoganları. Yani 0 3 aylari. Hatta hastane cikıslarıyla tam 50 günlukkn resimleri var. Ee o zamana kadarda nisan gelecek nerdeyse. 3 6 ay olur havalar hemen ısınmıyor zaten ama 0 3 te lazim sanki.

Benim oğlum doğunca bile tepki vermedi

Ya aslında sen bilirsin ama benim oğlumda 52 cm doğdu 40 45 gün giydi yenidoganları. Yani 0 3 aylari. Hatta hastane cikıslarıyla tam 50 günlukkn resimleri var. Ee o zamana kadarda nisan gelecek nerdeyse. 3 6 ay olur havalar hemen ısınmıyor zaten ama 0 3 te lazim sanki.
2 hastane çıkışım var cnm kaç tane alayım 0.3 ay

:KK57: Nasil bi tepki bekliyorsun cnm yani sen seslendiginde tekme atma gibi mi. Boyle biseyi kizimda da yasamadim. Sesimizi elbette duyar ama tepki beklemek cok sasirtti beni. Yeni dogdugunda bile tepki vermiyo bebisler yanlis anlama ama su an isitme sorunu oldugunu dusunmek cok aşırı bi evham
Yaa cok rahatladim su an. Cevqp icin tesekkur ederim. Herkes diyor konusunca beni tanigor artik diye. Bende korktu ilk gebelikten sanirim. Herkesde ayni oluyor mu merak etmistim

2 hastane çıkışım var cnm kaç tane alayım 0.3 ay
Bence üst ve alt olarak ucuzlarından 3 tane daha al. Ilk doğdugunda illaki giyer. Benimde 2 tam takim hastane cıkısı var. 2 takımda oğlumdan kaldı. Bide ondan kalan 2 alt ve üst var ayrıca. Yeter diyorum. Hani değistirmeye olsun makinada tek parca icin çalısmıyor.

20171020_211938.webp 20171020_211913.webp 20171020_211839.webp 20171020_211818.webp 20171020_211740.webp 20171020_211709.webp

Back
X