2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
saol canım peki ben bidaha yaptırcam doktor haftaya bidaha yaptır dedide şimdi gecen perşembe gittim ne zaman yaptırsam ki bilemedim

valla canım benn adetimin 7 gün geçmesini bekleyip yaptırmıştım

sen de istersen gelecek haftanın sonlarına doğru git de kalp atışı da duyulur belki (keseyi görmediysen onu da görürsün)

valla canım benn adetimin 7 gün geçmesini bekleyip yaptırmıştım

sen de istersen gelecek haftanın sonlarına doğru git de kalp atışı da duyulur belki (keseyi görmediysen onu da görürsün)
aynen canım cuma gitmek istiyorum da bakalım dayanabilirsem belki bu akşam test yaptırabilirim artıs nasıl diye bide senin kaç cıkmıstı 7 gün sonra mı yaptırmıstın kan testini?

aynen canım cuma gitmek istiyorum da bakalım dayanabilirsem belki bu akşam test yaptırabilirim artıs nasıl diye bide senin kaç cıkmıstı 7 gün sonra mı yaptırmıstın kan testini?

adet 7 gün gecince 3281 çıktı canım benim (8 gün gecince de olabilir 18 nisan son adet tarihim 17 ya da 18 mayıs da adet olmayı bekliyordum 24 mayıs da bu değer çıkmıştı )

adet 7 gün gecince 3281 çıktı canım benim (8 gün gecince de olabilir 18 nisan son adet tarihim 17 ya da 18 mayıs da adet olmayı bekliyordum 24 mayıs da bu değer çıkmıştı )
anladım canım iyiymiş baya ben 24 günde bi regl gördüğüm için yani yine de adetten bi gün önce silik cıktı baya erken ögrendim son sat 28 nisan ve 21 mayısda ögrendim gebeliğimi o zaman birazdaha beklemem gerek:)ama bu akşam test yaptırıcam en azından degerim yükselmişmi bakım bakalım yada yarın yaptırırım ay insan bekliyemiyor 9 ay çabuk gecermi ya

anladım canım iyiymiş baya ben 24 günde bi regl gördüğüm için yani yine de adetten bi gün önce silik cıktı baya erken ögrendim son sat 28 nisan ve 21 mayısda ögrendim gebeliğimi o zaman birazdaha beklemem gerek:)ama bu akşam test yaptırıcam en azından degerim yükselmişmi bakım bakalım yada yarın yaptırırım ay insan bekliyemiyor 9 ay çabuk gecermi ya

Aynen canım yaptır 2 güne bir 2 kat artış tam iki kat olmasa iki kata baya yakın olsa da doktorlar sıkıntı yok diyor

sen de takma hiç kafana rahat rahat geçer

sürecin tadını çıkarmaya bak :)

Aynen canım yaptır 2 güne bir 2 kat artış tam iki kat olmasa iki kata baya yakın olsa da doktorlar sıkıntı yok diyor

sen de takma hiç kafana rahat rahat geçer

sürecin tadını çıkarmaya bak :)
saol canım inşallah bakalım normalde cuma gidicektim hiç test bile yaptırmıcaktım ama birden burda okuyunca ne bilim insan kendine onu bile sıkıntı yapıyo :) hamile olsak bi dert olmasak bi dert valla :) sağlıcakla alalım bebeklerimizi inşallah kucağımıza Allahın izniyle:))

3 günlük gecikmeli kan testim 758
Çok mu yüksek
Aile hekimi ve hemşiresi birşey demedi
İkiz olur mu diye tırstım biraz
Hemşire , 7 haftada doktora git hem kese hem kalp atışı duyulsun ona göre bize de haber ver dedi
Hastane ve doktor arayışındayım

saol canım inşallah bakalım normalde cuma gidicektim hiç test bile yaptırmıcaktım ama birden burda okuyunca ne bilim insan kendine onu bile sıkıntı yapıyo :) hamile olsak bi dert olmasak bi dert valla :) sağlıcakla alalım bebeklerimizi inşallah kucağımıza Allahın izniyle:))

Amin canım.amin

Ben de kendimi bildiğim için 1 hafta geçmesini bekledim sonra başka hiç baktirmadim.

Normalde olsa yumurtlamadan 12 gün sonra kan verebilirdim düsun iyi sabrettim :)

Allah yardim eder canim merak etme bikacsene zorluk cekersin sonra rahat edersin hepsi cikmis olur aradan
Ben de öyle düşünüyorum zaten bunu üzüldüğüm için söylemedim. Hamdolsun.. Allah bu çocuğun olmasını istediyse vardır bir bildiği.. Yardım da eder elbet şüphesiz.. Allah isteyene de nasip etsin

Kızlar ben dün test yaptırmıştım sağlık ocaginda değerim sıfırlanmış gözüküyor 26. Sında 21.7 cikmistı onu başka biryerde yaptırmıştım ya yanlış olabilirmi bu kadar erken sifirlanirmi ve 2 gun oldu gecikeli sabahtan beri ağlıyorum kimyasal mıyDı şimdi :cry:

Kızlar ben dün test yaptırmıştım sağlık ocaginda değerim sıfırlanmış gözüküyor 26. Sında 21.7 cikmistı onu başka biryerde yaptırmıştım ya yanlış olabilirmi bu kadar erken sifirlanirmi ve 2 gun oldu gecikeli sabahtan beri ağlıyorum kimyasal mıyDı şimdi :cry:
cnm ben anlamadım.Kanaman falan olmadan değer nasıl sıfırlandı.bir hata olmasın?

Canım benim ağlama
Bu uzun bi yolculuk , kim tamamlar kim yarıda kalır belli değil
Allah ın verdiğinde de vermediğinde de hayr vardır .
Hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat dileyelim hepimiz için
Belki bizim bilmediğimiz iyiliğine bişey vardır bundada
Bi doktora daha git bakalım

Ben de öyle düşünüyorum zaten bunu üzüldüğüm için söylemedim. Hamdolsun.. Allah bu çocuğun olmasını istediyse vardır bir bildiği.. Yardım da eder elbet şüphesiz.. Allah isteyene de nasip etsin
Sağlıklı olsun bakılır büyütülür
Hiç sıkıntı etme
Büyürler bıcır bıcır sizde bi kenardan izlersiniz mutlu mutlu bunlar ne ara büyüdü diye
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin

Canım benim ağlama
Bu uzun bi yolculuk , kim tamamlar kim yarıda kalır belli değil
Allah ın verdiğinde de vermediğinde de hayr vardır .
Hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat dileyelim hepimiz için
Belki bizim bilmediğimiz iyiliğine bişey vardır bundada
Bi doktora daha git bakalım
Tabikide vardır Allahın bir bildiği o verdi o alır ama işte alışmıştım :KK61::KK61:öğleden sonra gidicem doktora

X