• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İyi geceler kızlar

Uyuyamıyorum cildiriyorum şu an . Bu gün annem geldi salonumu temizledi cumartesi misafir gelecek diye. Akşam üzeri de kayinvalidem aradı diğer oğlunun kızı bize gelmek çocuklarla oynamak istiyormuş taman dedim gelsin . Kayınvalide oğlu ve kız geldi bize . Oturma odasında oturduk oynadilar sonra salona girdiler eşime söyle de salonda çalışmasın kardeşin dedim çünkü çocuklar doğru durmuyorlar. Benim 3 çocuğum var zaten ikisı hareketli biri de minik henüz . Eşim bir türlü söylemedi . Sadece kendi çalışsa neyse çocuklarda olunca sinirden catladım hala da sinirim geçmedi . Sonra kızı uyudu burda kaldılar. Kaç saattir eşimle tartışıyoruz bilmiyorum. Evin her yeri her yerde zaten bir düzgün Salon var.Duş aldım geçmedi hala sinirkm lütfen yorum yapın dusuncelerinizi merak ediyorum . Başınızı da agrittim kusura bakmayın .

İyi geceler kızlar

Uyuyamıyorum cildiriyorum şu an . Bu gün annem geldi salonumu temizledi cumartesi misafir gelecek diye. Akşam üzeri de kayinvalidem aradı diğer oğlunun kızı bize gelmek çocuklarla oynamak istiyormuş taman dedim gelsin . Kayınvalide oğlu ve kız geldi bize . Oturma odasında oturduk oynadilar sonra salona girdiler eşime söyle de salonda çalışmasın kardeşin dedim çünkü çocuklar doğru durmuyorlar. Benim 3 çocuğum var zaten ikisı hareketli biri de minik henüz . Eşim bir türlü söylemedi . Sadece kendi çalışsa neyse çocuklarda olunca sinirden catladım hala da sinirim geçmedi . Sonra kızı uyudu burda kaldılar. Kaç saattir eşimle tartışıyoruz bilmiyorum. Evin her yeri her yerde zaten bir düzgün Salon var.Duş aldım geçmedi hala sinirkm lütfen yorum yapın dusuncelerinizi merak ediyorum . Başınızı da agrittim kusura bakmayın .
Ee sen soyle. Cikart. Niye esinden bekliyorsun ki. Ben anlamiyorum bi olaylari ben olsan pat diye soylerdim. Ben sinir olacagima onlar sinir olsun.

Ee sen soyle. Cikart. Niye esinden bekliyorsun ki. Ben anlamiyorum bi olaylari ben olsan pat diye soylerdim. Ben sinir olacagima onlar sinir olsun.

En başta olsa söylerdim eşimden bekledim o da söylemedi sen söyle deseydi keşke ne bileyim böyle yapacağını girdi salona çıkmadı . Ben kardeşini pek sevmem Zaten baya mesafeliyiz. Hic konusmayız nerdeyse.Eşim halleder dedim. O da beni hayal kırıklığına uğrattı . Sinirlenince kendimi kontrol edemiyorum ama olan bana oluyor işte .

Sidefer diye demiş damlasi yazmis doktor bize günde 6 Damla sabah ama Saglikocagi verdiyse onu kullanabilirsiniz dedi
Nasıldır ki bu sidefer

Ben kullaniyorum parabensiz olmasi bide dislere leke yapmiyomus. Saglik ocagininki yapiyormuninan bilmiyorum.

Alıştırma bardağında süt mü veriyorsun ? Hangi marka
Wee ve nuk var bende cnm ikisiylede sut veriyorum.

Onu da dusundum. Cunku emerken yutkunuyor. Belkide midesi buyudu sut sabit kaldi o yuzden sIk emmeye basladi.
Saatte 1 emiyor su an daha da az oluyor bazen cok uzun emmiyor ona bagliyorum. Sanirim su ihtiyacini karsiliyor

İyi geceler kızlar

Cnm biz evde esimle aileler konusunda anlastik onunkilere o benimkilere ben mudahale ediyorum. Ama malesef her zmn senin düşündüğünü onlar yanlisxkabul etmiyor. Ozmn ben gene devreye giriyorum. Ona diyorum yspmazsa kendim yapiyirum

İyi cok şükür kuzum gaz sorununuz tam 3 bucuk ayda bitti artik kendisi rahat cikartiyo prenses İpek nasil İnstagramdan videolarini izliyorum cok tatli masallah
Teşekkür ederiz csnim İpek aglak dış mi geliyor anlasmdom
Uyumuyor Da kaç gündür anami agkatti yanj
Saat 6 da hortluyor

Kızlar bizimki 9 da yatıyo akşam sabah bazen 5 te bazen 6 da en en geç 7 de uyanıyo. İlk defa böyle erken uyumaya başladığı için normal mi bilmiyorum ama çok yoruyo beni geri uyumasıda 2 saati buluyo benim uyku gidiyo

Teşekkür ederiz csnim İpek aglak dış mi geliyor anlasmdom
Uyumuyor Da kaç gündür anami agkatti yanj
Saat 6 da hortluyor
Dış cikartiyor olabilir canm bnmkiside bu aralar cok sinirli herseyi isiriyo biberon ucunuda isiriyo mamada icmiyo dış etleri cok kasiniyormus

Kızlar bizimki 9 da yatıyo akşam sabah bazen 5 te bazen 6 da en en geç 7 de uyanıyo. İlk defa böyle erken uyumaya başladığı için normal mi bilmiyorum ama çok yoruyo beni geri uyumasıda 2 saati buluyo benim uyku gidiyo
Benimki o kadar çok ağlıyor ki uyutmaya çalışınca artık tükendim kızım ağladıkça ellerim titriyo psikolojim iyice bozuldu

Kızlar benim oğlum aşırı ıkınmaya başladı. Resmen koca insan gibi kendini sıka sıka yüksek sesle ıkınıyor. Bir de dün sabah alt değiştirme sırasında çişini kesik kesik yaptığını gördüm. İdrar yolları enfeksiyonu mu oldu. Yoksa sünnet olmadan önce olan bir problem vardi çocuklarda. Yani nasıl anlatsam çisini yapamiyormus da orasi tıkandığı için. Adını bilmiyorum hastalığın ondan mı oldu. Çis miktarında azalma yok yapiyo, ağır oluyor bezleri. Kaka da yapıyor.

Kızlar yoğunluktan dolayı cevaplayamadım yazdıklarınızı. Öncelikle teşekkür ederim evet süt olayına bi çare buldum sonunda. Hipp emziren anneler çayı ve Lactamil Emziren Anneler içeceğini içtiğimden beri yoğun olarak sütümde artış oldu. Meğer gerçekten sütüm azalmaya başlamış. Bunun sebebini uykusuzluk ve susuzluk olarak söyleyebilirim. Alp'le uğraşmaktan günde 3 4 bardaktan fazla su içmediğimi farkettim. Uykusuzluk olayına gelicek olursak gece uykularımız düzenli aslında akşam 8 de yatıp 2 saat aralıklarla emmeye kalkıyor. Son uyanış saatimizde sabah 7 oluyor mutlaka. Ama eşimle vakit geçirip oturmak için gece 1 lerde uyuduğumuz için haliyle uykumu alamıyorum. Buda sütü çok etkiliyor. Uykuya çoğumuzun fırsatı yok ama bebişler uyudukça uyuyun inanın göğüsleriniz kendine geliyor. Zor bi süreçten geçtik hepimiz. Yeni annelik bebeğe adaptasyon alışma süreci derken 4 ay nerdeyse bitmek üzere. Bunun ek gıdası emeklemesi yürümesi derken 1 yaşından sonra herşey biraz da olsa daha düzene gircek eminim. Stresten uzak tutun kendinizi ben ufacık şeye takılıp kendimi yiyip bitiren biri olarak bu nedenin dahi sütü etkiledğini düşünüyorum. Yardımlarınız için ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim

Artkk normal 7/9 arsdi uyuyup 6/8 arsdi uyanırlar
Uyumaları 2 saat sürüyor 6 Aydan sonra 2.45 4 saat gibi uyanık kalıyorlar sanırım
Baldan anne yu takip et İnstagram da canım orada yazıydı

Dış cikartiyor olabilir canm bnmkiside bu aralar cok sinirli herseyi isiriyo biberon ucunuda isiriyo mamada icmiyo dış etleri cok kasiniyormus

Kızlar benim oğlum aşırı ıkınmaya başladı. Resmen koca insan gibi kendini sıka sıka yüksek sesle ıkınıyor. Bir de dün sabah alt değiştirme sırasında çişini kesik kesik yaptığını gördüm. İdrar yolları enfeksiyonu mu oldu. Yoksa sünnet olmadan önce olan bir problem vardi çocuklarda. Yani nasıl anlatsam çisini yapamiyormus da orasi tıkandığı için. Adını bilmiyorum hastalığın ondan mı oldu. Çis miktarında azalma yok yapiyo, ağır oluyor bezleri. Kaka da yapıyor.
Kesik kesik yapıyorsa enfeksiyon olabilir canim bi de pipi içinide çekip derisini temizlemek gerekiyormuş bsyler birikiyormuş orada öyle bsy mi oldu acaba bi doktoruna danış olmadı
Kızlar yoğunluktan dolayı cevaplayamadım yazdıklarınızı. Öncelikle teşekkür ederim evet süt olayına bi çare buldum sonunda. Hipp emziren anneler çayı ve Lactamil Emziren Anneler içeceğini içtiğimden beri yoğun olarak sütümde artış oldu. Meğer gerçekten sütüm azalmaya başlamış. Bunun sebebini uykusuzluk ve susuzluk olarak söyleyebilirim. Alp'le uğraşmaktan günde 3 4 bardaktan fazla su içmediğimi farkettim. Uykusuzluk olayına gelicek olursak gece uykularımız düzenli aslında akşam 8 de yatıp 2 saat aralıklarla emmeye kalkıyor. Son uyanış saatimizde sabah 7 oluyor mutlaka. Ama eşimle vakit geçirip oturmak için gece 1 lerde uyuduğumuz için haliyle uykumu alamıyorum. Buda sütü çok etkiliyor. Uykuya çoğumuzun fırsatı yok ama bebişler uyudukça uyuyun inanın göğüsleriniz kendine geliyor. Zor bi süreçten geçtik hepimiz. Yeni annelik bebeğe adaptasyon alışma süreci derken 4 ay nerdeyse bitmek üzere. Bunun ek gıdası emeklemesi yürümesi derken 1 yaşından sonra herşey biraz da olsa daha düzene gircek eminim. Stresten uzak tutun kendinizi ben ufacık şeye takılıp kendimi yiyip bitiren biri olarak bu nedenin dahi sütü etkiledğini düşünüyorum. Yardımlarınız için ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim
Sevindim csnim düzelmesine
Su gerçekten önemli bi faktör bende az içince azaldığını hissediyorum hemen

Baya memesini çıkarıp emzirdi yavrum da süt gelcek sanıp yapıştı kayınvalidem melek gibi bir insandır ondan hiç beklemezdim böyle bişey
Canım peki neden izin verdin? Böyle bir şeye teşebbüs ettiği anda çekip alaydın ya çocuğu? Sonrasında da ciddi ciddi uyarsaydın. Ayy buz gibi oldum valla. Ahh bu kayınvalideler. ...

Kızlar birdenbire bu sabah kizimin yuzunun sağ tarafı böyle kizardi...pazartesi günü 1 bardak süt içtim ilk defa 2 gün geçti üzerinden ama.Dün akşam da mısıri sutle pisirmistim onu yedim.ondan mi oldu çok canım sikildi ya niye oldu böyle birdenbire

Eklentiler

• 20180627_130231.jpg
    20180627_130231.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 88
Back