• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım cok zor bi karar seni iyi anlıyorum allah o kararı vermek zorunda bırakmasın kimseyi bizimxd kemoterapi damardan kayunca kol yandı 16 ocaktan beri uğraşıyoruz kemigi gözüküyordu suan daha yeni pembe et göründü dusun 6 ay oldu yaraları kanser olduğu için iyileşiyor evet veteriner dogru demis yuruyemedikce daha da üzülüyorlar cok zor bi karar allah yardimcinjz olsun evin evladından biri kayıp gitmiş oluyir hele hiçbir sey yapamamak insanı en. Cok uzen kanser çağımızın illeti maalesef
Emin ol huzurla mutlulukla gülerek anacak sizleri orada daha mutlu olacak gökkuşağinjn altın da seni bekliyor 'olacak üzülme

Kuzum doktor takibinde baslaman en iyisi çünkü kafaya gore riskli olabilir cogu doktor yoğurtla başlatıyor hatta bazi doktorlar 6 ay öncesi keçi sutlu mamayi bile onermiyor o sebeple her şey muallakta kalır senin açından takip eden yön veren bi doktor olursa daha uygun olur ayrica biberonu sevmiyor olabilir mi lansinoh denedin mi biberon akışı da artık az gelebilir onu degistirdin mi ayina gore mi ağzı
Tabii dra gorunupte karar verecez ama cocuk boyle ac.her turlu biberonu denedim.biberon akisini da degistirdim.gun icinde uyku halindeyken verebiliyorum dusun.

Kızlar günaydın dun arkadaşımın bebegi yataklarında uyurken sen kendini suruyerek yataktan dustu arkadaşım da yanında uyurken fark etmemis tabi yere düşüp aglamasina uyanmış aman dikkat edin valla cok üzüldük o ağladı ben ağladım bebek iyi ama cok mahmurdu dün hic gulmedi
Aman diyim dikkat edelim çok korktuk valla
Allah hepimizin yavrularını korusun ins
Oyy Allah korusun tehlikeli zamanlar geliyor. Çok geçmiş olsun

Kızlar günaydın dun arkadaşımın bebegi yataklarında uyurken sen kendini suruyerek yataktan dustu arkadaşım da yanında uyurken fark etmemis tabi yere düşüp aglamasina uyanmış aman dikkat edin valla cok üzüldük o ağladı ben ağladım bebek iyi ama cok mahmurdu dün hic gulmedi
Aman diyim dikkat edelim çok korktuk valla
Allah hepimizin yavrularını korusun ins
Burda ilk dusuren ben oldum heralde.cok hareketli bi oglum var.alt degistirme bile benim icin zor olmaya basladi.yatirdigim an hemen donuyo.

Kızlar benim bebe yattığı yerde kendini kaldırmaya çalışıyor önceden elini tutunca hemen kalkardı şimdi elini filan tutmadan hemen kafayı kaldırıyor oturmak istiyor gibi oturtsam olur mu acaba daha erken mi beline zarar vermek istemiyorum
Benim de öyle ana dizine yatiramiyorum artık oturur pozisyona geçmek istiyor hep mekik cekiyor:halay:ama erken daha canim

Kizlar.su sorularima el birligiyle bi cvp verin.simd benim oglan mama iciyo ya.ve bazen mamada da sorun cikariyo..onu bile gun icinde uykulu haldeyken mama verebiliyorum.o yuzden ek gidaya 4aylikken gececem.
1.simdi bu ek gidaya neyle baslanir.neyle devam edilir.ikinci bebem ama herseyi unutmusum.
2.kasik mamasi diyoruz ya.benim oglan golden goat mama kullaniyo.keci sutlu bu.aptamilin mamasini kullansak bi sorun yaratir mi acaba.formul sutunu kullanmistik kabizlik yapmisti bize
3.tatile 6 aylik olunca cikacaz.tatilde bu ek gida isini nasil ayarlamayi dusuniyosuniz.
1. Eger bebegin alerjisi kakasinda problem kilo alıminda problem yoksa yogurtla baslanıyor 3 gun kuralıyla
2. Aptamilin kasik mamalarinin icinde sutu kendinde var golden goat kullanıyosan o devam sutuyle hazirliycağın kasik mama hipp in mamalarıdır bende golden goat kullaniyorum hippin prinçli kasik mamsını onunla yapıyorum
3. Tatil zor olabilir ama oldugu kadar yapasın cnm

Merhaba kızlar benim oğlan 1 haftadır çok feci ağlama atakları geçiriyo çok üzülüyorum ağlamazken çok neşeli bi anda sıkılınca basıyo feryadı sanki çokk canını yakmışız gibi
Dişlerinin yeri beyaz gibi olmuş erken değil mi diş için niye böyle oldu yavrum benimm :(
Bir de geceleri uykusunda ayaklarını tutup çoraplarını çıkarmaya başladı bu hareketi yüzünden uyumuyo da

Kızlar benim bebe yattığı yerde kendini kaldırmaya çalışıyor önceden elini tutunca hemen kalkardı şimdi elini filan tutmadan hemen kafayı kaldırıyor oturmak istiyor gibi oturtsam olur mu acaba daha erken mi beline zarar vermek istemiyorum
Aynı bizimki de canım pusetteyken poposunu attırıp kaydırıyo kalkmaya çalışıyo ben hafiften oturmaya başladım o yönlendiriyo aslında aralıklarla oturtuyorum ben de

Aynı bizimki de canım pusetteyken poposunu attırıp kaydırıyo kalkmaya çalışıyo ben hafiften oturmaya başladım o yönlendiriyo aslında aralıklarla oturtuyorum ben de
Evet ya artık istiyorlar gibi kendileri sinyal veriyor bence ama ben cesaret edemiyorum bene zarar vermekten korkuyorum

1. Eger bebegin alerjisi kakasinda problem kilo alıminda problem yoksa yogurtla baslanıyor 3 gun kuralıyla
2. Aptamilin kasik mamalarinin icinde sutu kendinde var golden goat kullanıyosan o devam sutuyle hazirliycağın kasik mama hipp in mamalarıdır bende golden goat kullaniyorum hippin prinçli kasik mamsını onunla yapıyorum
3. Tatil zor olabilir ama oldugu kadar yapasın cnm
Tesekkur ederim canim.hippin devam sutuyle hazirlandigini bilmiyodum.bakayim bi canim.sagol.

sareya sareya @katreinur sagolun kizlar.bazilari yogurtla baslayin demis.yogurtla baslamayin diyen var.kafam allak bullak oldu.biran evvel ek gidaya gecmek istiyorum.sicaktan midir nedir.bugun dogru durust mama yememis.en son kasikla icirmeye calisirken buldum kendimi.zaten kucuk yemeyince gozumde kucucuk kaliyo iyice.
Canim ben veriyorum yoğurt mama kaşığıyla 2 kaşık 2 günde 1 veriyorum.meyve püreside aynı şekilde veriyorum ne kadar erken baslarsan o kadar damak tadinin farkında olur dedi dr.4 aylıkken tadimlik vermeye başla dedi

Uyurken emmeyi seviyor demek mj ediz bey bizim ki oğlan olsaydi ediz olacaktı bu arada:)
Bize 18.haftaya kadar kiz dediler.gunes ile ipek arasinda kalmistim bende isimler arasinda.sonra abimiz ben deniz o da günes olsun diyince gunes koyacaktik.ama 18.haftadan sonra pipiyi gorunce...edizim oldu..

Dün biz de 4 aylık aşimizi olduk gece huzursuzluk vardı ama ateş çıkmadi şükür ama 9 gibi 3 ml calpol verdim ağlamaları sıklasinca 6400 kg 62 boy geldi sağlık ocağında .. bugün süt alarjisi için de araştırmaya gidiyoruz kontrollerine orda da çıplak 6215 geldi bu ay 675 Gr almisiz şükür diyorum geçen ay ki 300 Gr dan sonra ..

Back