- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.261
Kızlar bir de dün başıma bişey geldi. Komsumuz cocugu görmeye gelmişti. Ben de bakıcıya vereceğim ya Eylül de. Kadın biliyor bunu. İstersen ben bakayim dedi. Biraz yaşı var diye ben de size zor olmaz mı biraz hareketli hem o zamana ayaklanir falan dedim. Yok niye olsun siz isterseniz bakarim dedi.
Dediğim gibi yaşa takıldım ben ama eşime anlatinca acaip sevindi kadının böyle demesine. İşte guvenilir de hem yakın da. Bişey olsa hemen kapilarini da çalariz bakarsa falan diyor. Kadın iyi bir kadın ama çok uzun zamandır oturmuyoruz burda. 6 aylık hamileyken taşındık. Herkes biliyordu komşulardan ama kimse kapımı çalmazdı öldün mü kaldin mı diye. Ama bu kadın bana yemek falan getirirdi. Neyse sizce ne yapmalıyım? Bu arada benim aklimda biri vardı ama şu an için baktığı bir çocuk var ama büyük biraz. Seneye anaokuluna gider diye tahmin ediyorum. Onun evei de 2 sokak ötede falan ama tabi sormadim henüz seneye bakacak mı bilmiyorum. Aklımda o oldugu için mi istemedim komşuyu bilmiyorum kararsız kaldım.
Hahah evet hatırladım. Kız gaz geçmedi mi hala. Ben herşeyi yiyorum artık nohut fasulye bile yiyorum. Buğdayı da çok önceden duymultum gaz dönemi geçsin diye bekledim:) çorba için pişirince biraz da aşure yaptım o çok süt yaptı içinde incir falan da olunca sanırımKİzlar adımını
ben gördüm ya kız hatta bana acayip gaz yaptı bebe de catladi dedim :)
Komsuya oyumu veririm canim.hem yakin acil durumda bile yetisecek birisi.ve bence daha guvenilir.ben de bi komsuma goz koydum.bi ara citlatmam lazim.
Arkadasim da komsusuna baktiriyo.acil durumlarda aksamlari ve hafta sonu da dahil fiyat farki vermek uzere birakabiliyo.
Vall bişi olmadı tabi mide bulandısı dışında. Su ara sütüm azalsı kendimi bi kampa mı soksam diyorum yineYok artik zehirlenirsin kiz
Suan ev taşıyorum 3 gündür çok az görüyorum annem bakıyo ama yinede çok özlüyorum oda özlüyo beni görünce hiç durmuyo. Özlemesinden midir nedir dünden 1 aydır ağzına memeyi sürmeyen bebek dünden beri 3 kere emdi beni. Krizi fırsata çevirdim yani :)Günaydın kızlar 7 aylık hamileydim bu evime taşındığımda çok zor oldu ama destekçim çoktu halletmiştik
Gel gelelim komşularım berbat
Semt bilmediğim bi semtti alışamadık aileme uzak kaldık
Ev satıldı taşınacağım ama bebişimle nasıl olacak bilmiyorum hiç rahat değilim
Ev toplama taşınma ve yerleştirme zamanları yavrumla çok ilgilenemicem 5. Ayımız hiç anlamadan geçecek belki de
Evden kurtulduğuma seviniyorum halbuki sıfır daireydi tertemizdi çok seviyordum dairemi ama komşu çevre daha önemliymiş
Annem ilgilenecek ama bebeğim sadece emdiği için çok zor olacak bana iyi bişeyler söyleyin
Bence eski veline ver. Komşun belki sen evde yokken alıp evine götürecek. çocuğu bırakıp kendi evinin işini yapcak. Diğeri de yakın gerçi ama ona şöyle yapın böyle yapın demeye alışıksın en azından. Ayy ne güzel 2 adayın var şimdiden. Ben napcam kara kara düşünüyorumAynen acil durumlarda iyi olabilir eşim veya ben hastalanınca acile gitmek falan çocukla zor oluyor. Ama öteki 2 sokak olan da eski velim. Daha uzun süredir tanıyorum ve çok iyi bir kadın ve de çok temiz. Komşu teyzeyi bu konuda pek bilmiyorum yani. Hem yaşlı bir kişiye çocuk konusunda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyemezsin hadi ben derim ama kadin yine bildiğini okur diye tedirginim. Yaşlılar biraz daha ben bilirimci. Ama digeri ne istersem onu yapacak bir kadin, evler de 100 metre falan yine yakın yani. Şimdi de komsu mu diyorsun?
Bence eski veline ver. Komşun belki sen evde yokken alıp evine götürecek. çocuğu bırakıp kendi evinin işini yapcak. Diğeri de yakın gerçi ama ona şöyle yapın böyle yapın demeye alışıksın en azından. Ayy ne güzel 2 adayın var şimdiden. Ben napcam kara kara düşünüyorum
YOK ANAM 3 gün üst üste soguk kahve içtin o kadar kafeinsiz laktozsuz bebe yırtındıHahah evet hatırladım. Kız gaz geçmedi mi hala. Ben herşeyi yiyorum artık nohut fasulye bile yiyorum. Buğdayı da çok önceden duymultum gaz dönemi geçsin diye bekledim:) çorba için pişirince biraz da aşure yaptım o çok süt yaptı içinde incir falan da olunca sanırım
Ben alcam en kısa zamanda.
ca
canım oğlumun doktoru öyle şeyler alma hiç eline havuç ver gevelesin turp salatalı gibi sebzeleri tutabileceği şekilde kes ver eline demişti.
Bak şimdi kafam karıştı. Benim evde öyle süper temiz falan değil. Bi daha düşüneyim en iyisiCanım ben vazgeçtim. Kauçuk olduğu için aşırı derecede toz çekiyor. İnternette de araştırdım. Ben oğluma alışsın diye kauçuk emzik almıştım. Dedikleri gibi 1 defa düşüp elbisesine değdiğinde tozdan emzik görünmüyordu. Oda öyle olacak. Bana hijyenik gelmedi. O sebeple vazgeçtim
Bende vazgeçtim canım.
Canım bende ek gidaya basladım biliyomusun bilmiyorum ben yoğurtla basladım ama kakası sıkıntısızsa kusması yoksa kilo alaminda sorun yoksa bir bebegin ek gidaya yoğurtla baslamasi en doğali dedi benim doktorum ama tabiki her bebek ve her dr farklı ben suana kadar yoğurt, hipp prinçli ek gıda kayısı verdim bugunde şeftali verdim sebzelere 5. ayda baslayacakmışız dr öle dedi ek gidaya baslarsan fikir alışverişi yapmak isterimCnm ek gıdaya nelerle başladın yoğurt verdin mi ilk verdiğinde tepkisi oldu mu biraz anlatır mısın bu süreci
anne sutunden yoğurt mayalamak en zoruymuş tutturan cok az ve daha sulu oluyomuş yeterli sütün varsa denemekde bi sakinca yoktur benceKizlar ek gıda döneminde Anne sütünden yoğurt mayalama hakkında ne düşünüyorsunuz.
Yaşı kaç komşunun ? Merak ettimAynen acil durumlarda iyi olabilir eşim veya ben hastalanınca acile gitmek falan çocukla zor oluyor. Ama öteki 2 sokak olan da eski velim. Daha uzun süredir tanıyorum ve çok iyi bir kadın ve de çok temiz. Komşu teyzeyi bu konuda pek bilmiyorum yani. Hem yaşlı bir kişiye çocuk konusunda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyemezsin hadi ben derim ama kadin yine bildiğini okur diye tedirginim. Yaşlılar biraz daha ben bilirimci. Ama digeri ne istersem onu yapacak bir kadin, evler de 100 metre falan yine yakın yani. Şimdi de komsu mu diyorsun?
Himm bildigin tanidigin kisiyse tabii.ev de cok uzak degil.acil durumlarda yine birakabiliyosan sorun degil zaten.evet yaslilara bisey soyluyemiyosun.velinle anlas ona gore komsu teyzeye cevap ver.bir baska secenegin olsun en azindanAynen acil durumlarda iyi olabilir eşim veya ben hastalanınca acile gitmek falan çocukla zor oluyor. Ama öteki 2 sokak olan da eski velim. Daha uzun süredir tanıyorum ve çok iyi bir kadın ve de çok temiz. Komşu teyzeyi bu konuda pek bilmiyorum yani. Hem yaşlı bir kişiye çocuk konusunda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyemezsin hadi ben derim ama kadin yine bildiğini okur diye tedirginim. Yaşlılar biraz daha ben bilirimci. Ama digeri ne istersem onu yapacak bir kadin, evler de 100 metre falan yine yakın yani. Şimdi de komsu mu diyorsun?
Doktorluk bi durum yok canım 37.4 kadar kendi vucut sıcaklıkları ev cok sicaksa oluyo bizdede olmustu serinlet evi kendinde ince giyin bebeyide az giydir kuzumKizlar benim oglan 1saat once atesi 37.3tu.banyoya soktum simdi yatiyo.gun icinde huzursuz degildi.ev cok sicak bi de kucaktaydi.2mizin sicakligi da etken olmus mudur acaba.dra mi acaba hemen gotursem.esim takip edelim dedi.
Yaşı kaç komşunun ? Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?