2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar asimiz olduk İpek sol bacağa vurulanda aglamadi ne olduğunu anlayana kadar asi bitti imm derken asi bitti ama sağ bacak zatürre yakar siki tutun dedi onda 3 5 saniye gırtlaktan olmak suretiyle ciyakladı infilak sesi İpek’in diyorum onu yapti öptüm hop dedim sustu
Ama kanadı baya
Ateşimiz en fazla 36.7 oldu
Uykusunda gözü kapalı ağlayarak uyandi kucakta sakinleşti
Huzursuzluk yok
Uyku da yapmadi uyumiyor :)
Bizden boyle insallah sizlerinde sorunsuz geçer

Komsuya oyumu veririm canim.hem yakin acil durumda bile yetisecek birisi.ve bence daha guvenilir.ben de bi komsuma goz koydum.bi ara citlatmam lazim.
Arkadasim da komsusuna baktiriyo.acil durumlarda aksamlari ve hafta sonu da dahil fiyat farki vermek uzere birakabiliyo.

Kİzlar adımını

ben gördüm ya kız hatta bana acayip gaz yaptı bebe de catladi dedim :)
Hahah evet hatırladım. Kız gaz geçmedi mi hala. Ben herşeyi yiyorum artık nohut fasulye bile yiyorum. Buğdayı da çok önceden duymultum gaz dönemi geçsin diye bekledim:) çorba için pişirince biraz da aşure yaptım o çok süt yaptı içinde incir falan da olunca sanırım

Aynen acil durumlarda iyi olabilir eşim veya ben hastalanınca acile gitmek falan çocukla zor oluyor. Ama öteki 2 sokak olan da eski velim. Daha uzun süredir tanıyorum ve çok iyi bir kadın ve de çok temiz. Komşu teyzeyi bu konuda pek bilmiyorum yani. Hem yaşlı bir kişiye çocuk konusunda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyemezsin hadi ben derim ama kadin yine bildiğini okur diye tedirginim. Yaşlılar biraz daha ben bilirimci. Ama digeri ne istersem onu yapacak bir kadin, evler de 100 metre falan yine yakın yani. Şimdi de komsu mu diyorsun?

Suan ev taşıyorum 3 gündür çok az görüyorum annem bakıyo ama yinede çok özlüyorum oda özlüyo beni görünce hiç durmuyo. Özlemesinden midir nedir dünden 1 aydır ağzına memeyi sürmeyen bebek dünden beri 3 kere emdi beni. Krizi fırsata çevirdim yani :)

Bence eski veline ver. Komşun belki sen evde yokken alıp evine götürecek. çocuğu bırakıp kendi evinin işini yapcak. Diğeri de yakın gerçi ama ona şöyle yapın böyle yapın demeye alışıksın en azından. Ayy ne güzel 2 adayın var şimdiden. Ben napcam kara kara düşünüyorum

Canım yok mu senin de böyle aklina gelen. Ben iletişiminden çok memnun olduğum velileri düşündüm bir gün oturdum. Daha çocuk doğmamıştı bile hamileydim

İşte evi uzak olanı eledim mesela, ufak çocugu olani eledim istemezler zaten. Aklımda bir tek bu bahsettiğim kadin kaldı mesela. Ama dediğim gibi korktuğum şey şu anda birine kbakmasi zaten. O elenirse tek kişiye düşer.
Bir de kuaföre haber bıraktım ama o biraz uzak pek umutlu degilim ordan. Hoş bana da ekstra olarak çıtlatanlar oldu mesela başka biri aracılığıyla. Ama ben istemedim onu zira çocukları var kucuk. Hem de pek iletişimi iyi biri değil şimdi doğruya doğru. Ben isterim ki çocuğumla güzel güzel konuşsun ilgilensin.

YOK ANAM 3 gün üst üste soguk kahve içtin o kadar kafeinsiz laktozsuz bebe yırtındı
Popo Gazi hala acıtıyor kaka yaparken de kıvranıyor bağırıyor baya ikiniyor
Mide gazımız hıçkırık ve kusma çok
Yaz kış soguk su içerdim özledim yeminlen
Sanirim 6. Aydan sonra ancak yiyebilirim diye düşünüyorum doktor yavaştan başlayın mesela 3/5 kaşık mercimek çorbası için deneyin tepkilerine bakın dedi ama hak getire cesaret edemiyorum

Asi sıkıntısız dedim kendi nazarım değdi ağlayan ağlaya ateşini çıkardı 37 e
uykuya zor gecti
Ve simdi uykuda inliyor sayıklıyor
Canı acıyor sanirim

Ben alcam en kısa zamanda.

Canım ben vazgeçtim. Kauçuk olduğu için aşırı derecede toz çekiyor. İnternette de araştırdım. Ben oğluma alışsın diye kauçuk emzik almıştım. Dedikleri gibi 1 defa düşüp elbisesine değdiğinde tozdan emzik görünmüyordu. Oda öyle olacak. Bana hijyenik gelmedi. O sebeple vazgeçtim

ca

canım oğlumun doktoru öyle şeyler alma hiç eline havuç ver gevelesin turp salatalı gibi sebzeleri tutabileceği şekilde kes ver eline demişti.

Bende vazgeçtim canım.

Kizlar ek gıda döneminde Anne sütünden yoğurt mayalama hakkında ne düşünüyorsunuz.

Bak şimdi kafam karıştı. Benim evde öyle süper temiz falan değil. Bi daha düşüneyim en iyisi

Cnm ek gıdaya nelerle başladın yoğurt verdin mi ilk verdiğinde tepkisi oldu mu biraz anlatır mısın bu süreci
Canım bende ek gidaya basladım biliyomusun bilmiyorum ben yoğurtla basladım ama kakası sıkıntısızsa kusması yoksa kilo alaminda sorun yoksa bir bebegin ek gidaya yoğurtla baslamasi en doğali dedi benim doktorum ama tabiki her bebek ve her dr farklı ben suana kadar yoğurt, hipp prinçli ek gıda kayısı verdim bugunde şeftali verdim sebzelere 5. ayda baslayacakmışız dr öle dedi ek gidaya baslarsan fikir alışverişi yapmak isterim
Kizlar ek gıda döneminde Anne sütünden yoğurt mayalama hakkında ne düşünüyorsunuz.
anne sutunden yoğurt mayalamak en zoruymuş tutturan cok az ve daha sulu oluyomuş yeterli sütün varsa denemekde bi sakinca yoktur bence

Yaşı kaç komşunun ? Merak ettim

Kızlar bu saatlerde sütünüzün azaldığı oluyormu?
Emiyor emiyor yutmuyor anlamıyorum acaba kuvvetlimi cekmıyor emmek ıstemedıgı ıcın onu anlamıyorum.hemen bırakıyor

Himm bildigin tanidigin kisiyse tabii.ev de cok uzak degil.acil durumlarda yine birakabiliyosan sorun degil zaten.evet yaslilara bisey soyluyemiyosun.velinle anlas ona gore komsu teyzeye cevap ver.bir baska secenegin olsun en azindan

Kizlar benim oglan 1saat once atesi 37.3tu.banyoya soktum simdi yatiyo.gun icinde huzursuz degildi.ev cok sicak bi de kucaktaydi.2mizin sicakligi da etken olmus mudur acaba.dra mi acaba hemen gotursem.esim takip edelim dedi.

Kizlar benim oglan 1saat once atesi 37.3tu.banyoya soktum simdi yatiyo.gun icinde huzursuz degildi.ev cok sicak bi de kucaktaydi.2mizin sicakligi da etken olmus mudur acaba.dra mi acaba hemen gotursem.esim takip edelim dedi.
Doktorluk bi durum yok canım 37.4 kadar kendi vucut sıcaklıkları ev cok sicaksa oluyo bizdede olmustu serinlet evi kendinde ince giyin bebeyide az giydir kuzum

Yaşı kaç komşunun ? Merak ettim

Canım benim 18 yaşında kardesim var mesela ama komşunun o yaşta torunu var. Tam bilmiyorum ama 55-60 civari var. Benim annem 45 yaşında mesela birlikte bakıyorduk küçükken. Onun bile ilk zamanlar kafası götürmüyordu çok aglayinca. Ben de yaş ilerledikçe daha zor olur diye düşünüyorum bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…