2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaa kıyamam inşallah sen de çabucak yerleşirsin darısı başıma canım

Kızlar bu saatlerde sütünüzün azaldığı oluyormu?
Emiyor emiyor yutmuyor anlamıyorum acaba kuvvetlimi cekmıyor emmek ıstemedıgı ıcın onu anlamıyorum.hemen bırakıyor
Benim azaliyor canım akşam saatlerinde gündüz sık sık emiyor çok çok dolmuyor.gece ve sabah daha dolu oluyo

Iyi aksamlar kizlar bizim bebisin boynunda ve kollarinda kizarikliklar var egzama gibi basina boyle birsey gelen varmi

Ne güzel maşallah inşallah böyle devam eder..benim kız gün içinde uyuyo tabi de keşke sabah en azından 8 de falan kalksa biraz daha dinlenmiş uyanırım ben de geçecek elbet sonra büyüyünce de yataktan kaldıramayız anne 2 dk .daha diye :)

Kızlar ben rota aşısı yaptırmadim ama fikrim değişti simdi 3bucuk aylığız geç kaldım mi

Kızlar bu 4. ay aşılarından sonra kaç gün banyo yaptırmıyoruz ya hemşire 2 gün dedi ama? oğluma uyku rutini oluşturayım diye 9-10 gündür her gün yıkama masaj emme uyku düzeni uyguluyordum, her gün banyoya alışmış sanırım daha yeni uyutabildim zorla, gerçi aşının da etkisi vardır illaki, çok şükür ateş yapmadı ama.

2. ay aşısında bizim dr ve hemşire sadece koluna su değdirme altını yıkayabilirsin demişti. Seninki yıkama demişse bence üzerini değiştir ayağına masaj yap banyo yaptırmış gibi yap yani

Termometre ates dusurucu acild durum icin kolanya d vitamini demir damlasi vs rutinler vs yi unutma.
Benn ates.olcere cok taktim kesin unutucam
bende biseye çok taktimi kesin unuturum ama kafamda o gün kesin hatırlatacak bişey olur diye telkin veriyorum kendime öyle de oluyo

Kurtul da insanin gözü parayi görmüyor o an. Kolay çekilebilirse 150 tl civarı ameliyat gerekirse de 500-600 civari özelde. Benimkk ameliyatsiz cikti v
Cok şükür
Bakıcaz uçuk fiyat çıkarsa bekler devlete giderim ben de şimdilik ağrı yok ama artik hafif sıkınca acıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…