- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.301
Ama biberondan anne sütunu deli gibi içiyor canım mamayi öyle iştahlı içmiyor. İki gün çok güzel emdi dünden beri yine bıraktı sabrım zorlanıyor gercekten ama inatla 6 ay ugrasicam sonra bu kadar peşine düsmicem artıkCanım emmek istememesi de alerjiden olabilir. Araştırırken bu konuyu okumuştum. Bebek alerjsi olan besinin kokusunu alıp meme reddedermiş
Nazar değil cnm hemen belli olmuyor akşam çıkıyor belirtilerAsi sıkıntısız dedim kendi nazarım değdi ağlayan ağlaya ateşini çıkardı 37 e
uykuya zor gecti
Ve simdi uykuda inliyor sayıklıyor
Canı acıyor sanirim
Canım bizde alerji belirtileri var kakası hep mukuslu. o yüzden sordum arkadaşa yoğurt verebildin mi diye. Haklısın normal bebelere yoğurtla başlanabilir kızıma ben de ilk yoğurt vermiştim.Canım bende ek gidaya basladım biliyomusun bilmiyorum ben yoğurtla basladım ama kakası sıkıntısızsa kusması yoksa kilo alaminda sorun yoksa bir bebegin ek gidaya yoğurtla baslamasi en doğali dedi benim doktorum ama tabiki her bebek ve her dr farklı ben suana kadar yoğurt, hipp prinçli ek gıda kayısı verdim bugunde şeftali verdim sebzelere 5. ayda baslayacakmışız dr öle dedi ek gidaya baslarsan fikir alışverişi yapmak isterim
anne sutunden yoğurt mayalamak en zoruymuş tutturan cok az ve daha sulu oluyomuş yeterli sütün varsa denemekde bi sakinca yoktur bence
O zaman bayramdan sonra başlayalım :)Aynen bende ama bayram da var herkes dayar baklavayı simdi:)
Canım biz yarın tam 3 aylık oluyoruz, doktor rota aşısı yapacak, senin için sorayım istersen olur mu diyeKızlar ben rota aşısı yaptırmadim ama fikrim değişti simdi 3bucuk aylığız geç kaldım mi
malesef geç kaldın. Ben de yaptıramadım. İlk doz 12 haftayı geçmemeliymiş. Yan etkiler artıyormuşKızlar ben rota aşısı yaptırmadim ama fikrim değişti simdi 3bucuk aylığız geç kaldım mi
Canım ilk aylar benim ki de alıyordu, şimdi almıyor. Tabi akıllandılar galiba yumuşacık meme varken bu da nesi? Mi diyorlar, bilmiyorum ama, benim aklıma özendirme geldi, bi tane alıp ben de emiyormuş gibi cop cop yapmıştım, bi de parmağımı dayamıştım çıkarmasın diye. Ama keyfine kaldık hanımın, belli olmuyor :\Bugun efsuna 6 farkli meme aldim. 3 unu emmedi. Diger 3 unu yarin deneyecegim. Wee normal wee damakli ve nuk kaucuk damakliyi emmedi. Shootie ve aventi softuda emmedi. Denemedigim 3 tane chicco silikon ve kaucuk birde degsiik bir marka. Fikri olan varmi gacilar bu cocuk nasil emzik alacak. Eskiden arabada emzikle susuyordu en azindan artik bir sure muzikle idare etsekte 10 15 dk sonra yine kiyamet kopuyor. Alanya yolu bitmez boyle bir sekilde emzige alistirmam lazim. Onerileri alayim :)
Bu dönemde mi bırakıyorlar emziği bilmem benimkine de zorla tıkıyorum ağzına. Öncedn severek emiyordu aventi. Emzikten olduğunu da sanmıyorum. Emziği atıp şapur şupur elini emiyor. Benim de şu an tek düşündüğüm yolda iyi oluyordu. Temmuzun sonunda çıkacaz izne 1 ay yollarda geçiyor ora bura derken. naparız bilmem.Bugun efsuna 6 farkli meme aldim. 3 unu emmedi. Diger 3 unu yarin deneyecegim. Wee normal wee damakli ve nuk kaucuk damakliyi emmedi. Shootie ve aventi softuda emmedi. Denemedigim 3 tane chicco silikon ve kaucuk birde degsiik bir marka. Fikri olan varmi gacilar bu cocuk nasil emzik alacak. Eskiden arabada emzikle susuyordu en azindan artik bir sure muzikle idare etsekte 10 15 dk sonra yine kiyamet kopuyor. Alanya yolu bitmez boyle bir sekilde emzige alistirmam lazim. Onerileri alayim :)
Çok sevinirim canım sorarsan. Biz 3 ay 12 gunluguzCanım biz yarın tam 3 aylık oluyoruz, doktor rota aşısı yapacak, senin için sorayım istersen olur mu diye
Nette baktığımda 4.ay ve 6.ayda yaptıranlar var sanki yan etkilerini göze alıp mi ya da bilmeden mi yaptirdilar acaba onlar...malesef geç kaldın. Ben de yaptıramadım. İlk doz 12 haftayı geçmemeliymiş. Yan etkiler artıyormuş
Onu almadi. Bakalim umudum chiccoda. Bu yol olayi gozumde buyuyor valla. Nasil yapcaz bilmiyorum.Bu dönemde mi bırakıyorlar emziği bilmem benimkine de zorla tıkıyorum ağzına. Öncedn severek emiyordu aventi. Emzikten olduğunu da sanmıyorum. Emziği atıp şapur şupur elini emiyor. Benim de şu an tek düşündüğüm yolda iyi oluyordu. Temmuzun sonunda çıkacaz izne 1 ay yollarda geçiyor ora bura derken. naparız bilmem.
Bu arada kızım wee damaklıyı kullanmıştı 3 sene bağımlısıydı resmen. Ondan başka da tavsiye edebileceğim yok malesef
Parmagimi dayayinca öğürüyor sipa. Bende emikleyeyim bakalim onu denemedim :)Canım ilk aylar benim ki de alıyordu, şimdi almıyor. Tabi akıllandılar galiba yumuşacık meme varken bu da nesi? Mi diyorlar, bilmiyorum ama, benim aklıma özendirme geldi, bi tane alıp ben de emiyormuş gibi cop cop yapmıştım, bi de parmağımı dayamıştım çıkarmasın diye. Ama keyfine kaldık hanımın, belli olmuyor :\
Bebekler özellikle acıktıklarında emziği çok şiddetli emiyor canim. Aç iken dene. Ya da uykuya geçerken de kolay alabilir. Emzik çok iyi bir susturucu gercektenBugun efsuna 6 farkli meme aldim. 3 unu emmedi. Diger 3 unu yarin deneyecegim. Wee normal wee damakli ve nuk kaucuk damakliyi emmedi. Shootie ve aventi softuda emmedi. Denemedigim 3 tane chicco silikon ve kaucuk birde degsiik bir marka. Fikri olan varmi gacilar bu cocuk nasil emzik alacak. Eskiden arabada emzikle susuyordu en azindan artik bir sure muzikle idare etsekte 10 15 dk sonra yine kiyamet kopuyor. Alanya yolu bitmez boyle bir sekilde emzige alistirmam lazim. Onerileri alayim :)
1 çay kaşığı calpol verdim ben.37.3 tü bizimkide. Çoraplarını çıkar cnm. Üstünü incelt.Kizlar benim oglan 1saat once atesi 37.3tu.banyoya soktum simdi yatiyo.gun icinde huzursuz degildi.ev cok sicak bi de kucaktaydi.2mizin sicakligi da etken olmus mudur acaba.dra mi acaba hemen gotursem.esim takip edelim dedi.
Deneyeyim bakalim. Uykuya gecerken almadi. Acken denemedim hic.Bebekler özellikle acıktıklarında emziği çok şiddetli emiyor canim. Aç iken dene. Ya da uykuya geçerken de kolay alabilir. Emzik çok iyi bir susturucu gercekten
Tamam, aklımdaÇok sevinirim canım sorarsan. Biz 3 ay 12 gunluguz
Deli işi işte :)Onu almadi. Bakalim umudum chiccoda. Bu yol olayi gozumde buyuyor valla. Nasil yapcaz bilmiyorum.
Parmagimi dayayinca öğürüyor sipa. Bende emikleyeyim bakalim onu denemedim :)
3ay 5gunlukken yapildu bizim de ilk doz. Doktor geç falan demedi hatta o günü kendi belirledi.Çok sevinirim canım sorarsan. Biz 3 ay 12 gunluguz
Bana doktorum üç ay geçtikten sonra önermiyorum yan etki riskinden dolayı. Benim kızım da yeni hastalık atlatmıştı antibiyotik ishal yapmıştı on güne yakın. Bir de onun yan etki riskini göze alamadım. Buradaki arkadaşlar da bağırsak düğümlenmesine sebep olabiliyormuş demişti geç yaptırıncaNette baktığımda 4.ay ve 6.ayda yaptıranlar var sanki yan etkilerini göze alıp mi ya da bilmeden mi yaptirdilar acaba onlar...
Benim kız almadı çok da almasını isterdim. Suavinex vardı bi de onu dene istersenBugun efsuna 6 farkli meme aldim. 3 unu emmedi. Diger 3 unu yarin deneyecegim. Wee normal wee damakli ve nuk kaucuk damakliyi emmedi. Shootie ve aventi softuda emmedi. Denemedigim 3 tane chicco silikon ve kaucuk birde degsiik bir marka. Fikri olan varmi gacilar bu cocuk nasil emzik alacak. Eskiden arabada emzikle susuyordu en azindan artik bir sure muzikle idare etsekte 10 15 dk sonra yine kiyamet kopuyor. Alanya yolu bitmez boyle bir sekilde emzige alistirmam lazim. Onerileri alayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?