• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm bende geçen pedagogdan duydum normal kosullarda bebeklerin en geç 9.00 da uykuya gecmis olmasi gerekiyormus. eger gecmezse birdaha uyumasi daha zor oluyormus. sizin bebekte normalde erken yattigi icin duzeni sasmis olabilir. birde youtubeda 12 saatlik pis pis sesi var tavsiye ederim uyanana kadar devam ediyor. gercek anne pis pis sesi diye aratinca cikiyor.

bu ara pedagog gözde erdoganin ( süper dadi) videolarini izliyorum youtubedan tavsiye ediyorum. kitabina da basladim.
Kuzum 8 de mızmızlandı emzirme odasına çıktı emerek uyuyor gece uykusuna öyle geçiyor genelde ya da memeyi bırakıyor omuzda pis pisla uyuyor arkasına 8 de emzirme odasına çıktım yok emmiyor dışarda emmiyor bizim ki illa ev ortamı olacak ya da araba emmedi 5:3 da emmişti dedim tok her halde uyutmaya çalıştım YÖK ağlıyor sürekli eve geldik koşarak dokuzda zaten restoran eve yakındı 9 gibi evdeydik 10 a kadar ne emdi ne sustu yine agladi ki yol boyunca da emzirmeye ve uyutmaya çalıştım en son 10 da azıcık emdi sızdı hatta uyku penceresini kacirmayim diye tetikteydim 5:30 da emip dalmıştı 6:30 da uyanmıştı aslında 8:30 a kadar yolu vardı 8 de başladım ben mizirdaninca hatta dedim iftar öncesi uyusun ki yemek yiyelim rahatlıkla nerde bogazimiza dizildi :)
Şimdi yine ağlaya ağlaya uykuya geçti bugün uykuya geçerken çok agladi uyutma şeklimde ayni artık sasırdım niye böyle

Canım siz neden emmeyi bırakmıştınız
Bırakmadık canim benim bebe dogdugundan beri hiç emmek istemedi naptiysam alistiramadim silikon ucla yine biraz alıyor ama doymadan birakiyor hep. Böyle olunca da ben yaklasik bir aydir sagip vermeye gunde bir kere de emzirmeye başladım

Bizim kız emziği pek almıyordu el emme olayı başlayınca emzige iyice düştü emzik ağzında sürekli memeyi bırakıyor emzik istiyor resmen memeyi veriyorum ağlıyor emmesi bitince direk emzik istiyor şimdi bi de uyurken emsik düşünce ağlama başladı hemen verince geri devam ediyor ama bazen verirken uyanıyor uykuya geçerken ağzından cekeyim
Diyorum vakumluyor ve emzik olmadan tam dalmıyor bi de emzik derdi çıktı basıma alıştırsak bi dert alıştırmasam bi dert
Sırf parmak emmesin diye verdim kendi korktumdan :) bazen gece kalkıyorum emzik ağızdan düşmüş yine parmak emiyor :)

Silikon uçla emzirmeye devam et kuzum sen bence alışır yavaş yavaş
Tabi ki buna da şükür ama yoruldum be kuzum yaa bedenen ve ruhen yoruldum. Goguslerim devamlk şişiyor gece sagip yatiyorum sabah agriyla uyaniyorum bebeğim uyaniyor hazirla sagilmis olmadigi icin benim göğüsler dolu dolu iken kalkip ona mama yapiyorum. Makinenin zirrrr zirrrrr sesinden bıktım.. Rabbim başka dert vermesin ama bebegim benden emsin doysun isterdim.. Emse hic mamaya ihtiyacımız olmayacak makine sutümü bosaltamayinca göğüslerim hep ağrılı

Yerler uygun güzel fark etmez yani cumada olur sen efsunu getirecekmisin??eşim bırakmazsa biraz zor bizim anneme bırakırım heralde
Efsunu getiririm ben. Efsun benden baska kimsede durmuyor malesef. Sen sana nasil uygun olursa oyle yap. Kafa dinleyeyim dersen annene birak.
Sizin ev tam nerdeydi kiz ben unuttum :) zafer miydi?

Mesela şuanda gülücükler saçıyo ama bi yandan emmekle emmemek arası naptığını bilmiyo
Hemşireye sordum bazı dönemlerde olur sabırla emzirmeye devam dedi
3 aylık kontrolümüzü yaptırdık 7.200 gr boyu 66 cm olmuş :) hemşire hiç 3 aylık bebek gibi değil çok iri diyo maşallah :)
Keyfî yerindeyken zaten iki çekip gülücük atıp emiyo bırakıyo oyun yapiyo:) keyfi yerineyse boşver ac olsa ağlar zaten:)hakikaten ya maşallah annesi baya ağır zor taşırsin sen onu:)

Tabi ki buna da şükür ama yoruldum be kuzum yaa bedenen ve ruhen yoruldum. Goguslerim devamlk şişiyor gece sagip yatiyorum sabah agriyla uyaniyorum bebeğim uyaniyor hazirla sagilmis olmadigi icin benim göğüsler dolu dolu iken kalkip ona mama yapiyorum. Makinenin zirrrr zirrrrr sesinden bıktım.. Rabbim başka dert vermesin ama bebegim benden emsin doysun isterdim.. Emse hic mamaya ihtiyacımız olmayacak makine sutümü bosaltamayinca göğüslerim hep ağrılı
Kuzum o zaman kirala bence boşalmıyorsa mama saatinden 10 dk önce kalk 10 dk da boşaltır hastane makinasını
Az kaldı kuzum emecektir bence zaten 6. Aydan sonda çok az emiyorlarmış sabah akşam sende olmadı sağıp sabah akşam verirsin
Dolaba atacağın kadar olmuyor mu stok yapsan

Efsunu getiririm ben. Efsun benden baska kimsede durmuyor malesef. Sen sana nasil uygun olursa oyle yap. Kafa dinleyeyim dersen annene birak.
Sizin ev tam nerdeydi kiz ben unuttum :) zafer miydi?
Aynen canım zafer sakarya hastahanesine yakın..zaten duracağımız kaç saat ama ağlayınca iki laf edilmiyo bidaha efsun maşallah sakin duruyo öyle benim kız ağlayacak bişey buluyo muhakkak yani :(

Aynen canım zafer sakarya hastahanesine yakın..zaten duracağımız kaç saat ama ağlayınca iki laf edilmiyo bidaha efsun maşallah sakin duruyo öyle benim kız ağlayacak bişey buluyo muhakkak yani :KK43:
O zaman sen annene birak. Nefes alirsin biraz.Ama bak benide esim birakacak. Soyledim istersen senin kizla senide alabiliriz arabayla gecerken. Karar senin :)

Kuzum o zaman kirala bence boşalmıyorsa mama saatinden 10 dk önce kalk 10 dk da boşaltır hastane makinasını
Az kaldı kuzum emecektir bence zaten 6. Aydan sonda çok az emiyorlarmış sabah akşam sende olmadı sağıp sabah akşam verirsin
Dolaba atacağın kadar olmuyor mu stok yapsan
Kız kim dedi bunu. Günde iki kere emen bebe mi olur iki yaşında bile saat başı emmek istediği zamanlar oluyo bu bebelerin. Hatta usanıp yeter artık bıraksın diyorsun:)))

O zaman sen annene birak. Nefes alirsin biraz.Ama bak benide esim birakacak. Soyledim istersen senin kizla senide alabiliriz arabayla gecerken. Karar senin :)
Sağol canım düşündüğün için ama bu defa kalsın o bakalım :) dediğin gibi azcik nefes alıyım ama cuma olacaksa bakalım belki karat değiştiririm eşimin işi az olursa belki bırakır bizi bırakamazsa da kendim sallana sallana bisiklete biner gelirim:)

Sağol canım düşündüğün için ama bu defa kalsın o bakalım :) dediğin gibi azcik nefes alıyım ama cuma olacaksa bakalım belki karat değiştiririm eşimin işi az olursa belki bırakır bizi bırakamazsa da kendim sallana sallana bisiklete biner gelirim:)
Tamam o zamam cuma gunu 13.00 ozdilek kahve dunyasi diyelim :) ruzgarcicek ruzgarcicek

Back
X