esimle mutfakta oturutorduk, hicbir agri sızı yoktu, ama ogun dar bir pantalon vardı üzerimde, sebebi o mudur bilemem ama, mutfak masasından kalktigim anda içimden bir sey akti, oramı tutarak wc ye koştum, öyle bir kanamam oldu ki, hatta koca bir pıhtı geldi beraberinde, 6+2 idim ogün. henüz kalp atışıni dinlememistik. kesin bebegi kaybettik dedim, okadar agladim ki. acile gittik, igne oldum. ve ertesi gün keseyi kontrole gittik sabah erkenden. kese sağlamdi, bebegim büyümüş 7,5mm olmuştu ve kalp atışlarını dinledik, dk da 130 atıyordu. duyunca aglamaya başladım. kesenin yan tarafi da kanama alani vardı 2 gün kirmizi lekelenmem devam etti ve sonra kesildi. 1 hafta sonra kontrole cagirdi doktorum. bebegim 15mm olmuş kalbi de dk da 157 atitordu. cok şükür ki şimdilik iyiyim, kanamam yok, doktorun sötledigine göre kanama alanının kesesin üst tarafında olmasi tehlikeliymiş kan akmaya calisirken keseyi asagi bastiracagı icin düsük ihtimali oldukça yüksek oluyormuş. kanama alani yan tarafta oldugu icin keseye zarar gelmedi. Rabbim korusun hepimizin miniklerini