- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Her çocuk farklı ama teyzemin çocukları 9 aylıkken tuğlayı öğrenir kendi yapardı sok oldumKardesim 3 4 yilda zor ogrendi 7 ay yine iyiymis o yuzden insallah zorlanmayiz
Tugla mi:SHer çocuk farklı ama teyzemin çocukları 9 aylıkken tuğlayı öğrenir kendi yapardı sok oldum
Merhaba kızlar nasılsınız çocuklar nasıl neler yapıyorsunuz? Ben tuvalet eğitimine başlamak istiyorum kızım 15 ayını tamamlamak üzere altına yapınca çok rahatsız oluyor bezden de kurtulsak rahatlayacaz
Tuğla ne ya yanlış yazmış gözümden kaçmışTugla mi:S
Merhaba:) torununuz hayirli olsun saglikla gelsin insallah. Benim oglum da cok hizli evde atom karinca yasiyomus gibi. Gunler pesinde kosarak geciyo♡selâm kızlar ben birumut55
uzun süredir gırmemıstım kk bune
email adresimi unuttum
cok eski olan bu üyeliğimi buldum
bakayım dedim
bebisler nasıl olmuş büyüyüp yaramaz olmuslarmı
benim kızım çok yaramaz oldu mikser gibi yetişemiyorum hızına
buarada k.v. de oldum torun da geliyormuş
inşallah sızlerde bebıslerde iyisinizdir
merhaba sağol canım benim teşekkürlerr :)Merhaba:) torununuz hayirli olsun saglikla gelsin insallah. Benim oglum da cok hizli evde atom karinca yasiyomus gibi. Gunler pesinde kosarak geciyo♡
Arkadaslar meningokok asisini yaptiranlar kac doz yaptirdiniz,ne kadara yaptirdiniz acaba?
A tip 2 doz b tip 3 doz hepsini yaptirmadim ama a tipi 2yuz kusure b tipi 405 tlye aldik
Doktorlar bu konuda da birbirlerinden ayriliyolar. Kuzeyin doktoru kesin yaptirmalisin diyo. Ama kimi doktorlar da zaten devletin asilarinin icinde var gerek yok diyo. A tip ilk dozu sorunsuz atlatti oglum ama b tip ilk doz perisan etti. Nerdeyse 3 gun surdu. Sanirim bizdeki tetanos asisi gibi kolunu kipirdattikca agladi. Sagdan sola donemedi uykusunda. Ki hic cani tatli diildir. Ben diger dozlari yaptirmayi dusunmuyorum o yuzden3 Dozluk bi asi soylemisti bizede doktorumuz 405 lira aynen ama asiyida bulamiyorum iki ay sonrada 2.doz maddi olarakta beni cok sarsar diye kara kara dusunuyodum dun aksam rutin kontrole gidince meningokok karma yaptir simdi 2 yastan sonra b grubunu 2 doz yaptirirsin dedi oyle yapicam bu kadar gerekli madem bu asilar niye devlet karsilamazki ya
Doktorlar bu konuda da birbirlerinden ayriliyolar. Kuzeyin doktoru kesin yaptirmalisin diyo. Ama kimi doktorlar da zaten devletin asilarinin icinde var gerek yok diyo. A tip ilk dozu sorunsuz atlatti oglum ama b tip ilk doz perisan etti. Nerdeyse 3 gun surdu. Sanirim bizdeki tetanos asisi gibi kolunu kipirdattikca agladi. Sagdan sola donemedi uykusunda. Ki hic cani tatli diildir. Ben diger dozlari yaptirmayi dusunmuyorum o yuzden
Atesi hatirlamiorum acikcasi kolundan dolayi o geri planda kalmis galibaZaten kime neye guvenicegimi sasirdim herkes kendi yorumunu ve fikrini soyluyo aslinda bir cok konuda farkli gorusler var.Ates falan yaptimi asi ben bide sehir disina ciktim simdi asiyi bulabilcemmi nerde yaptircam onu bile bilmiyorum allak bullak oldu kafam
Ben cok erken uyku egitimine basladim buyudukce daha zordur mutlaka ama hala uyku egitimi verebilirsiniz. Ben de ilk baslarda yanina uzanip ss pat la basladim sonra sadece pispise gecip yavas yavas uzaklastim hala kendi uyur. Ama her cocuk ayni diil arastirip size en uygununu bulabilirsinizMerhaba 2018 anneleri ben gelecekten geliyorum :) kizim 2019 ocak dogumlu, yani 5 aylik. Sizlere birsey danismak istiyorum benim gibi olan varmiydi simdiki durumlariniz neler ? Benim kizim tek basina uyumuyor kucakta zor uyuyor, ayakta sallayarak uyumuyor. Illa ki yatakta emzircem onunla yatacagim elini tutacagim. Elini cektigim anda uyaniyor zombi gibi kalkiyor. Asla yatagina yatir uyumasini bekle pis pis yap kabul etmiuor. Illaki onunla yatacagim. Oglak burcu diyemidir nedir istemedigi seyi asla yaptiramiyoruz aglamaktan katiliyor. Bu durumdan kendi kendine yatagina gecerirebilen oldu mu ? 5 ayliken boyle olanlar su anda nasillar ?
Merhaba 2018 anneleri ben gelecekten geliyorum :) kizim 2019 ocak dogumlu, yani 5 aylik. Sizlere birsey danismak istiyorum benim gibi olan varmiydi simdiki durumlariniz neler ? Benim kizim tek basina uyumuyor kucakta zor uyuyor, ayakta sallayarak uyumuyor. Illa ki yatakta emzircem onunla yatacagim elini tutacagim. Elini cektigim anda uyaniyor zombi gibi kalkiyor. Asla yatagina yatir uyumasini bekle pis pis yap kabul etmiuor. Illaki onunla yatacagim. Oglak burcu diyemidir nedir istemedigi seyi asla yaptiramiyoruz aglamaktan katiliyor. Bu durumdan kendi kendine yatagina gecerirebilen oldu mu ? 5 ayliken boyle olanlar su anda nasillar ?