2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Masallah cesaretinize hayran kaldim benimki daha dogru duzgun anne bile diyemiyo galiba 5 yasini beklicem ben :))))

selâm kızlar ben birumut55
uzun süredir gırmemıstım kk bune
email adresimi unuttum

cok eski olan bu üyeliğimi buldum
bakayım dedim
bebisler nasıl olmuş büyüyüp yaramaz olmuslarmı
benim kızım çok yaramaz oldu mikser gibi yetişemiyorum hızına
buarada k.v. de oldum torun da geliyormuş
inşallah sızlerde bebıslerde iyisinizdir

Merhaba:) torununuz hayirli olsun saglikla gelsin insallah. Benim oglum da cok hizli evde atom karinca yasiyomus gibi. Gunler pesinde kosarak geciyo♡

Merhaba:) torununuz hayirli olsun saglikla gelsin insallah. Benim oglum da cok hizli evde atom karinca yasiyomus gibi. Gunler pesinde kosarak geciyo♡
merhaba sağol canım benim teşekkürlerr :)
aynen benim kızımda hızlı suan evi görsen uçak düşmüş sanırdın
legolar bebekler yerlerde
televızyonda yutupdan açtığımız cocuk sarkıları
encok otobüsün tekerini seviyor
alibabanın bir ciftiliği var
rabbim saglikla büyümelerini nasip etsin inşallah
hayırlı insanlarla karsilastirsin inşallah

benim kizim çekmecenin icinde büyüdü cok bantladık bagladık fayda etmedi suankı resmini çekip attım yaramaz kızım

Masallah hic evlenecek yasta kiziniz varmis gibi gorunmuyosunuz. Kiziniz da cok tatli allah bagislasin♡

Arkadaslar meningokok asisini yaptiranlar kac doz yaptirdiniz,ne kadara yaptirdiniz acaba?

A tip 2 doz b tip 3 doz hepsini yaptirmadim ama a tipi 2yuz kusure b tipi 405 tlye aldik

3 Dozluk bi asi soylemisti bizede doktorumuz 405 lira aynen ama asiyida bulamiyorum iki ay sonrada 2.doz maddi olarakta beni cok sarsar diye kara kara dusunuyodum dun aksam rutin kontrole gidince meningokok karma yaptir simdi 2 yastan sonra b grubunu 2 doz yaptirirsin dedi oyle yapicam bu kadar gerekli madem bu asilar niye devlet karsilamazki ya

Doktorlar bu konuda da birbirlerinden ayriliyolar. Kuzeyin doktoru kesin yaptirmalisin diyo. Ama kimi doktorlar da zaten devletin asilarinin icinde var gerek yok diyo. A tip ilk dozu sorunsuz atlatti oglum ama b tip ilk doz perisan etti. Nerdeyse 3 gun surdu. Sanirim bizdeki tetanos asisi gibi kolunu kipirdattikca agladi. Sagdan sola donemedi uykusunda. Ki hic cani tatli diildir. Ben diger dozlari yaptirmayi dusunmuyorum o yuzden

Zaten kime neye guvenicegimi sasirdim herkes kendi yorumunu ve fikrini soyluyo aslinda bir cok konuda farkli gorusler var.Ates falan yaptimi asi ben bide sehir disina ciktim simdi asiyi bulabilcemmi nerde yaptircam onu bile bilmiyorum allak bullak oldu kafam

Atesi hatirlamiorum acikcasi kolundan dolayi o geri planda kalmis galiba her eczanede var aslinda devlet doktorlari da yapiolar die biliorum

Merhaba 2018 anneleri ben gelecekten geliyorum :) kizim 2019 ocak dogumlu, yani 5 aylik. Sizlere birsey danismak istiyorum benim gibi olan varmiydi simdiki durumlariniz neler ? Benim kizim tek basina uyumuyor kucakta zor uyuyor, ayakta sallayarak uyumuyor. Illa ki yatakta emzircem onunla yatacagim elini tutacagim. Elini cektigim anda uyaniyor zombi gibi kalkiyor. Asla yatagina yatir uyumasini bekle pis pis yap kabul etmiuor. Illaki onunla yatacagim. Oglak burcu diyemidir nedir istemedigi seyi asla yaptiramiyoruz aglamaktan katiliyor. Bu durumdan kendi kendine yatagina gecerirebilen oldu mu ? 5 ayliken boyle olanlar su anda nasillar ?

Ben cok erken uyku egitimine basladim buyudukce daha zordur mutlaka ama hala uyku egitimi verebilirsiniz. Ben de ilk baslarda yanina uzanip ss pat la basladim sonra sadece pispise gecip yavas yavas uzaklastim hala kendi uyur. Ama her cocuk ayni diil arastirip size en uygununu bulabilirsiniz

3. ayindan beri birlikte yatiyoruz.Suan keske en basindan beri birlikte yatsaymisiz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…