Canim senin kv görümce nasıl yok varda mı yoklar :)Kayınvalidene direkt söyle sizin yanınızda rahat edemem kusura bakmayın de canım kimsenin senin güzel anlarını mahvetmesine izin verme. Kırılan kırılsın. Bak insanlar duyarsız, bencil ve nankör. Kv seni düşünerek hareket etmiyorsa sende etmeyeceksin. Şimdiden konuş ve rahatla canım
Kendilerini bilmiyorlar canım kv olunca sanki çok bisey olmuş oluyorlar ya üstlerine düşmeyen herşeye karışıyorlar burda okudukça çok şaşırıyorum ya benimde başıma böyle gelirse diye zaten çok sinirli biriyim sinirlenince azımdan çıkan lafı bilmem inşallah çok karışmazlar da bu kv yeni annislerimizi üzmezlerBuradaki kv leri okuyunca vay anasını diyorum hep istemsizce ne insanlar var! Bebeğe memesini vermeye çalışanı mı dersin, sancında haber ver diyeni mi dersin, tabağını boş yollayan mı dersin, sezaryen oldun tüh tüh yapanlar mı dersin, ayy bu çocuk aç aç diyeni mi dersin, dersin de dersin... sayelerinde şükrediyorum valla.
Kayınvalidene direkt söyle sizin yanınızda rahat edemem kusura bakmayın de canım kimsenin senin güzel anlarını mahvetmesine izin verme. Kırılan kırılsın. Bak insanlar duyarsız, bencil ve nankör. Kv seni düşünerek hareket etmiyorsa sende etmeyeceksin. Şimdiden konuş ve rahatla canım
Senin adına ne kadar sevindim çünkü yarın cennet kokan kafaya sahip bir yavruya kavuşacaksın inşallah.Benimde yarın sabah yatışım yapılacak. 40 haftayı bugün doldurdum aslında doktor 1 hafta daha bekleriz diyodu ama suyum baya azalmış. Doktorda riske atamam dedi. Suniyle başlıcaz bakalım bebeğin durumuna göre ya normal ya da sezeryan. Tarihin belli olmasıda ayrı bir heyecanmış aslında. Hakkımızda hayırlısı olsun...
Aynen bende valla iyiki herkesten uzagım yaniBuradaki kv leri okuyunca vay anasını diyorum hep istemsizce ne insanlar var! Bebeğe memesini vermeye çalışanı mı dersin, sancında haber ver diyeni mi dersin, tabağını boş yollayan mı dersin, sezaryen oldun tüh tüh yapanlar mı dersin, ayy bu çocuk aç aç diyeni mi dersin, dersin de dersin... sayelerinde şükrediyorum valla.
Ay inşallah ya ben ilkinde yaşadım suni sancıyı korkuyorum o yüzdenInş işimiz suni sanciya kalmadan kendiliğinden olur:) Resmen bir kaç kişi kaldı doğum yapmayan.
Eşim tek çocuk :) :) kv var ama yok araları zaten hiç yokmuş yıllardır görüşmemişler. Yani yok şikayetimiz de yok valla mükemmel bir kp var sadece. Evime binde bir gelir ve onda da zaten beni rahatsız etmemek için elinden geleni yapar bir iki saat oturması için zor ikna ederiz.Canim senin kv görümce nasıl yok varda mı yoklar :)
Canım valla duyma boş ver. Yoksa lohusalık geçmez sana. Cahil de geç.Bunlarin hepsi işte benim kw. Bi doğum yapmadığım icin henüz ona yorum yapmadı. Sadece sen 4 kilo doguramazsin kizim gibi çocuğun zayif olur normal dogurursun sen dedi.
Hayırlısı canım esin için zor bir durum ama senin kafan rahat :)Eşim tek çocuk :) :) kv var ama yok araları zaten hiç yokmuş yıllardır görüşmemişler. Yani yok şikayetimiz de yok valla mükemmel bir kp var sadece. Evime binde bir gelir ve onda da zaten beni rahatsız etmemek için elinden geleni yapar bir iki saat oturması için zor ikna ederiz.
Canım devlet hastanesi demişsin orda kimseyi almıyorlar ki doğumda hemşireye söyle yalnız kalmak istediğini en güzeli yalnız olmak ya biraz mahremiyet olsun. AaÇok doğru diyorsun canım. Bi daha bu konu açılınca açık açık derim artık inşallah laftan anlar da az kendini geri çeker
Buradaki herkeste de hemen nişan ardından doğum benim ki niye öyle olmadi ya bugün tam 21 gün oldu nişan geleliSelam kızlar doğum hikayemi paylaşmak için anca fırsat buluyorum :)
Önce sabah saat 5 buçuk gibi uyandım ama ağrı hissiyle değil bi huzursuzlukla uyandım hemen bişeyler atıştırıp yatağa geçeyim derken tuvaletim geldi(çok açık oldu galiba)ishal gibiydim. Daha sonra belli belirsiz aralıklarla kasılma ve sancilarim başladı ve akşam 7 de sıklaşıp nişanim geldi hemen hastaneye gittik ve saat 23.00 de kızım kollarimdaydi çok şükür kendi sancimla normal yolla dünyaya geldi prensesim darısı sizlerin başına. Doğum zor muydu Evet Kolay değildi ama her kadın mutlaka bu hissi bu duyguyu yaşamalı.
Son olarak ,
Muhakkak neler yaşayacağınızı bilerek doğum evrelerini taniyarak doğuma gidin bunun için hala zamanınız var
Csnım ben hiç hissetmedim sadece çıkarırlarken göğüs kafesime bastırdılar 3 kez kuvvetli bir şekilde onu hissettimKızlar spinal yada epidural szryn yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Dr Bebegi çıkarırken hani hissediliyomuşya o andaki hissi biraz açıklarmısınız luften. Korku heyecan oluyomu. Rica ediyorum tek kafama takılan bu
Cvbin icin cok tsk ederim canimya. Allah razi olsunCanim benim cok oldu ama ne de olsa epidural takiliyken ne kadar uyanik olursan ol hafif bir uyusukluk oluyor.....cakirleyiflik durumu gibio yuzden tam anlamiosun cogerlerini acip temizleyip yanagina yapistiriolar heycandan oluosun o an
Cvbin için saol bitanem. Bu hafta olucam bende. Heyecan dorukta. Ilkimde szryandi ama geneldi. Bu spinal olcak. Cok telaşlıyımCsnım ben hiç hissetmedim sadece çıkarırlarken göğüs kafesime bastırdılar 3 kez kuvvetli bir şekilde onu hissettim
Bi kacgün kaldi cnm doguma. Yarin son rndvum var. Ölücem heycandanMerhaba, ben spinal anestezi ile sezeyan yaptim. Aci hissetniyorsun ama karnina yapilan mudahelerde hareketleri hissedebiliyorsun yani bebegi alirken karnini biraz actiklarinin hareketlerini hissediyorsun en azindan ben onlari hissettim ara ara midem bulandi diye cok odaklanamadim tabi:)
Inş işimiz suni sanciya kalmadan kendiliğinden olur:) Resmen bir kaç kişi kaldı doğum yapmayan.
amin canım inşallah çok bekletmez ve zorlamaz :)Senin adına ne kadar sevindim çünkü yarın cennet kokan kafaya sahip bir yavruya kavuşacaksın inşallah.
Canım devlet hastanesi demişsin orda kimseyi almıyorlar ki doğumda hemşireye söyle yalnız kalmak istediğini en güzeli yalnız olmak ya biraz mahremiyet olsun. Aa