2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar spinal yada epidural szryn yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Dr Bebegi çıkarırken hani hissediliyomuşya o andaki hissi biraz açıklarmısınız luften. Korku heyecan oluyomu. Rica ediyorum tek kafama takılan bu

Benimde yarın sabah yatışım yapılacak. 40 haftayı bugün doldurdum aslında doktor 1 hafta daha bekleriz diyodu ama suyum baya azalmış. Doktorda riske atamam dedi. Suniyle başlıcaz bakalım bebeğin durumuna göre ya normal ya da sezeryan. Tarihin belli olmasıda ayrı bir heyecanmış aslında. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Güzel bir tarihte güzel bir doğumun olacak inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ayy tabi ki gececek.sağlikla buyutun bebeginizi.
Off daha ne laflar soylenecek.her bilen soyleyecek.hatta az sonra ben bile tecrubelerimi yazacagim burda.
Bazen tepki verin,bazen duymazdan gelin.
Tadini cikarin.cunku cok cabuk deciyor bu gunler

Arkadaşlar merhaba evime misafir gelicek yavaş yavaş hemde doğum için genel bir temizlik yapmam lazım önerebileceğiniz kokusuz zararsız detarjanlar varmı

Arkadaşlar merhaba evime misafir gelicek yavaş yavaş hemde doğum için genel bir temizlik yapmam lazım önerebileceğiniz kokusuz zararsız detarjanlar varmı
Green clean ürünleri güzel. Çamaşır suyu bile az kimyasallı kokusu rahatsız edici değil diğer ürünleri zaten hep organik yağlı.
Rossmanda satılan sirkeli temizleyici harika bir üründür her yerde kullanılabilir ve kokusu sirke kokusu.
Yine de bu haftalarda temizlikle çok uğraşıp kendini yorma birileri yardımcı olsa iyi olur.

Canim benim cok oldu ama ne de olsa epidural takiliyken ne kadar uyanik olursan ol hafif bir uyusukluk oluyor.....cakirleyiflik durumu gibio yuzden tam anlamiosun cogerlerini acip temizleyip yanagina yapistiriolar heycandan oluosun o an

Merhaba, ben spinal anestezi ile sezeyan yaptim. Aci hissetniyorsun ama karnina yapilan mudahelerde hareketleri hissedebiliyorsun yani bebegi alirken karnini biraz actiklarinin hareketlerini hissediyorsun en azindan ben onlari hissettim ara ara midem bulandi diye cok odaklanamadim tabi:)

Etimatik bor kokusuz( çamasir icin),sirke ev temizliginde,hatta dogum oncesi bebegin tum mobilyalarini silmistim ve camasirlarini sadece sirkeyle makinede yikamistim.

Annem sanci çekerken yanimda durmak istemiyor acı cekmemi görmemek için bende annem kalsin istiyordum kw gelecek yoksa annem kesin yine ben duramiyom deyip hastanede onu birakcak yanımda simdi ben ne yapim kızlar. Kesinlikle kwyi istemiyorum asla onunla rahat değilim. Bana cok karışıyor cok laf sokuyor ve hiç ozelime saygi duymuyor gayet merakli her yerime bakmaya. Cok afedersiniz idrar tahlili verirken bile zor cikartiyorum wcden
Yengem ben kalirim dedi ama buna kw karsi gelir annemi bile yollama derdinde hep. Yani annem durmazsa kw kesin gelecek. Annemde daha şimdiden duramam kwden de olsun diyor. Ben ne yapcam

Annem.kalmiosa kimseyi istemem deyip siyrilcaksin olaydan. Esine sole dogum olunca gelsinler die. Canimla mi ugrascam ananla mi die de belirt

Canım belki çok sancı çekmeyeceksin? Kendini şimdiden odaklamamalısın bence. Belki bir saatte doğumun olacak. Belki süreç farklı ilerleyecek. Ama bu seni şimdiden strese soktuysa anne ben seni istiyorum diyebilirsin net bir ifadeyle. Ya da eşin olsa yanında daha iyi olmaz mı? Kv ne alaka yani

Annem.kalmiosa kimseyi istemem deyip siyrilcaksin olaydan. Esine sole dogum olunca gelsinler die. Canimla mi ugrascam ananla mi die de belirt

Kw her gördüğünde tembihliyo sanci olur olmaz cagircak misiz istemediğimi bile bile sanki onsuz duramiyorum gibi yapışıyor yakama

Devlette doğum yapacağım icin eşim kalamıyor malesef. Bide kwyi istemediğimi belli edince eşim kırılır diye korkuyorum ne yapcağımı şaşirdim. Annem yari yolda bıraktı resmen beni
O kadar anlatıyorum yanımda bi tek seni istiyorum diye seni öyle görmeye dayanamam diyor. Benim suçum ne şimdi en özel günlerimden birini cok kötü hatirlayacağım. Kw de beni sevdiğinden falan gelmiyor zaten daha düne kadar eşim benden ayrilsin da başkasıyla evlendireyim diye bekleyen birisi.

Buradaki kv leri okuyunca vay anasını diyorum hep istemsizce ne insanlar var! Bebeğe memesini vermeye çalışanı mı dersin, sancında haber ver diyeni mi dersin, tabağını boş yollayan mı dersin, sezaryen oldun tüh tüh yapanlar mı dersin, ayy bu çocuk aç aç diyeni mi dersin, dersin de dersin... sayelerinde şükrediyorum valla.

Kayınvalidene direkt söyle sizin yanınızda rahat edemem kusura bakmayın de canım kimsenin senin güzel anlarını mahvetmesine izin verme. Kırılan kırılsın. Bak insanlar duyarsız, bencil ve nankör. Kv seni düşünerek hareket etmiyorsa sende etmeyeceksin. Şimdiden konuş ve rahatla canım

Bunlarin hepsi işte benim kw. Bi doğum yapmadığım icin henüz ona yorum yapmadı. Sadece sen 4 kilo doguramazsin kizim gibi çocuğun zayif olur normal dogurursun sen dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…