dogum geliyormu acaba :)Belimde farklı bir ağrı var bugün
Canım benim ilk doğumum sezaryan ve gerçekten çok zor bunu biliyorum bence tabiki doğuma göre değişir ama bence sezeryan çok daha zor kaldı ki isteğe bağlı sezeryan da olabilirsin kimseyi ilgilendirmez. Tabi haklisin ancak bunlar lohusalikta daha da sinir bozar bir yandan uykusuzluk bir yandan insanların anlayissizligi ne zaman gitmeyi dusunuyorlar
Canim o salak kayinvaldene soyke bebegin kusmasinin sebebi sut fazlaligi degil bebek reflusudur.daha once yazdim ama yine yaziyim eltimle ben 8 yil once 5 gun arayla dogum yaptik onunda soyledigi hep suydu sen cok sikinti cektin.....ben kolayca kalktim.kalpleri kotu bunlarin kale alma yok gibi davran ....... gecicek suan cok hassassin ve ona de ki suan lohusayim belki sen dusunmeden konusuyosun ama ben cok etkileniyorum lutfen kirma belki algilar......... lohusa uzen her tur tipten nefret ediyorum.....
Piraye benm anlamadigim nokta annen yaninda kalirken kv neden kalio. Soyle gitsin evine. Seni strese sokacagina otursun evinde daha iyi. Kocanda onjnla ayni akla sahipse seni.cildirtcaksa oda gitsin anasiyla. Begenmiolarsa kendileri dogursalarmis
Bugün daha rahatımrabbim sana bol bol sabir versin inşallah,
mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
sen bebegine odaklan bugunlerin tekrari yok her uykusuz kaldigin dakikanin bile ..
hamdolsun bebişinn kucaginda, kw denin gidecegini düşün mutlu ol ..
Sen şanslısın csnım ben böyleyim işte zaten moralim bozuktu iyice bozulduyaa ne anlayissiz insanlar var allahım sabir versin sana ..
ya engüzel gününü esinle bebeginle gecireceksin
millet gezme derdinde ...
benimki kw dem dediki hafta sonunu sec dogumu bende olursa 18 i sececegim dedim perşembe günü oluyor ogun cumaertesi günü cikarsam hastaneden esim cumartesi pazar yanimda olur dedim hiç birsey demediler ...
benim kw de temizlik derdinde eksikleri tamamlama derdinde daha ne olsun cocuklari rahat etsin derdinde allah'ım basimizdan eksik etmesin hamdolsun ...
ne nankör kw ler var duydukça sinirlerim kabariyor ..
Tabiki geçecek cnm.Kızlar ben çok kötüyüm
Kafayı yiyeceğim az kaldı
Ama asla Bebegimden dolayı değil
Kayınvalidem
Bugünde sırf sezeryan olduğum için bana sen normal doğum yapsan ne olurdu yaa onun sancısını çekemezdin dedi
Bende anne sezeryan olmak sanki çok mu kolay sen bunun ağrısını biliyor musun dedim
Ki ben zaten mecburen sezeryan oldum
Sütüm var yok değil ama bebeğim uzun kalmak istiyor memede diye ortaya süt yok lafini atıyor görümcemin öyle sütü varmış ki anlatamam bebeği fazlaligindan dolayı sürekli kusuyormuş
Buna lohusalık deniliyor galiba ama tahammülüm kalmadı
Hele kayınvalidem de duyduğum. Bir cümleyi eşimde kurunca sinir Küpüne döndüm konuşmuyorum
Sen nerden biliyorsun normal doğum sancısını kaç kez doğurdun haklısın dedim.ben sezeryan olduğum icin anne olamadım dedim konuşmuyorum ve konusmayacagimda
Lütfen geçecek deyin
Bebeği mi etkilemek istemiyorum.
Cnm nezaman gidcek bu kv. Biz catladik burda. Ama gecicek üzülme. Senin yaran iyilesek, bebegin yeni dünyasina alısacak, esinde anası olmayına meeee' ler. Yasamış biri olarak sabır...Bugün daha rahatım
Pek yan yana gelmemeye çalışıyorum
Bebeğim biraz memeyi tutarken zorlanıyor sabredemiyor basıyor ağlamayı hemen geliyor kayınvalidem oyy canım ne oldu neden ağladın sen diye bende sanki bebek konuşuyor gibi çünkü babaanneciğim ben daha 4 gunluk bebeğim derdimi ancak ağlayarak ifade ettiğim için ağlıyorum diyorum :)
Eşim normalde çok kibar ve ince biridir aslında artık nasıl olduysa bir gaflete düştü herhalde
Sabah herseye inat bütün Moral bozukluklarına rağmen sütüm var çok şükür dedim
Oda valla seni üzmek için birsey demedim ama özür dilerim felan dedi gönlü mu aldı barıştım bende :)
Normal doğumu bilmiyorum ama evet doğumum rahat geçmesine ragMen sezeryan doğum kolay olmuyor yani
Amannn insanlar konuşuyor
Annelik sezeryana normal doğuma bakmaz ki vicdan merhamet işi
Rabbim hepimize hakkıyla yapmayı nasip eylesin
Bizden önce anne planlara da biraz anlayis ve merhamet nasip eylesin
Eylesin ki bize güzel ornek olsunlar
Sen dur hele ben varım dahaSözde erken doğum risklileri bizim bebişler tam gününü mü bekliyor anlamadım ben deSon günler geçmek bilmiyor sanki, sen doğur da sıra bana gelsin
En şanslı benim galiba ne kv ne kp ne görümcelerim var. Benim adam çöpsüz üzüm. Ama yinede -leri var tabiki. Ne yapalim cok şükürSen şanslısın csnım ben böyleyim işte zaten moralim bozuktu iyice bozuldu
Bebeğim 2890 doğdu , tetikleyen şey stres derim bana sorarsanGecmis olsun cnm ikinize de , gunlerimiz hemen hemen ayniymis kac kg dogdu bebisin bende normal cok istiyorum insAllah kendisi gelir senin dogumu tetikleyen bisey oldugunu dusunuyormusun ? Varsa bizimle paylasirmisin
Kuzum böyle düşünme çok şükür bebeğin sağlıklı ve evde senın gözünün önünde. Ve hepimiz bu muhabbetleri bir süre unutacağız bir süre sonra , hem sende çok hareketliydin ben inanıyorum hemencık ayaklanacaksın :)Canım seni alnından öpmek istiyorum normal Doğum yaptığın icin bu arada hayırlı Uğurlu olsun ben sezeryan ile Doğum yaptım 6. Günüm bugun daha hala tam düzelemrdim birinin yardımı olmadan yatıp kalkamıyorum en kötüsü ise de daha çocuğumun Altını bile açamadım ağrıdan annem sağolsun basımdan eksik etmesin allah keşke benim de normal yapabilme şansım olaydı denerdim en azından tabi önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık şükür ama insan üzülüyor. Böyle olunca da
Csnım çok şükür iyiyim hatta Suan dışardayım eşimle kahve içmeye çıktım :)))) bebegi anneme bıraktıkKuzum böyle düşünme çok şükür bebeğin sağlıklı ve evde senın gözünün önünde. Ve hepimiz bu muhabbetleri bir süre unutacağız bir süre sonra , hem sende çok hareketliydin ben inanıyorum hemencık ayaklanacaksın :)
Cnm gözün aydın. Meleginle bir ömür mutluluklarBebeğim 2890 doğdu , tetikleyen şey stres derim bana sorarsan
Ya şaka bir yana hanı net olarak birşey söylemem kesinlikle yanlış olur ... :)
vay maşallah sübhanallah rabbim korusun senide aileni inşallah...Csnım çok şükür iyiyim hatta Suan dışardayım eşimle kahve içmeye çıktım :)))) bebegi anneme bıraktık
Çok sağol csnım benim amin insallahvay maşallah sübhanallah rabbim korusun senide aileni inşallah...
sana çok iyi gelecek bu ..
Sen dur hele ben varım daha
Canım sancim hep 70lerde ama rahim ağzı etkilenmiyor diye yalancı diyorlar sürekli bu hafta hep ağrıyla geçti ya bir türlü kanama su falan gelmedi gelsede gitsek artıkB Belkibiumut hastaneye falan gidince nst de sancin cikiyor mu ? Bende merakla bekliyorum seni hadi insAllah bugun ki agrinin devami gelir haber et hastaneye falan gidersen dualarim seninle
Ay canım inşallah sadece belimde farklı bir ağrı bakalım inşallah devamı gelirde alırım kucağıma artık :) halen inanamıyorum kızım olacak küçücük bir şey oyysdogum geliyormu acaba :)
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun aksam sabah seni merak ediyorum ..
guzel haberlerini alırız inşallah...
Valla artık adımız çıktı canım erken gelecek dedik şimdide günümüz geçiyor diyecezSözde erken doğum risklileri bizim bebişler tam gününü mü bekliyor anlamadım ben deSon günler geçmek bilmiyor sanki, sen doğur da sıra bana gelsin
Sen dur hele ben varım daha