2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Csnım ben Doğduğu ilk gün emzik verdim awentin mememi de alıyor bir sıkıntı yaşamadım çok şükür zorla biraz alır belki canım
Emzik bende vermeyi dusunuyodum ama ilk ay onermiolarmis diye hastane cantasindan cikardim ne guzel masallah aman hic kimse yasamasin insallah bu durumu zormus cok uzuluyorum

Elbette geçecek bir süre sonra sen çözümü biliyorsun duymayacaksın he he deyip geçeceksin zor olacak biliyorum ama normal şu insanların sezaryan yapana anne değil muamelesi yapmasını anlamıyorum..
Eski beyin işte üstelik zorunlu olmuş hiç yorum yapmaması lazım..

Canım gözün sydın hayırlı uğurlu olsun ilk kalkıştan Sonra bol bol yürü ki çabuk toparlanasın

Bende kafayı yemek üzereyim bu saat oldu hiç biri yatmadı birde üstüne omlar yüzünden eşimle tartıştık görümcemin kocası tutturdu eşime taksime gidelim diye tabi müsade etmedim buraya çocuk görmeye gelmemiş ler gezmeye gelmişler kaynanam da tutturmuş oğlum yarın beni gezdirsin diye bende dayanamadım sert çıktım siz buraya çocuk mu görmeye geldiniz gezmeye mi diye sonuç eşimle tartıştık neymiş iki gün idare edememişim daha gelmezler mis çokda umrumda

Hanımlar merhaba . Bebeğimle ilgilendiğimden dolayı Doğum yapanları ve buradaki olanları takip edemiyorum . Doğum yapanların gözü aydın yapmayanların da Allah yardımcısı olsun :)
Bebeğimiz bizi çoğu gece uyutmuyor . Gördüğünüz üzere gene uymuyoruz :) 24 günlük olduk bugün . Günler ne çabuk geçti , gebeliğimizin en başından beri heyecanlı heyecanlı gelişimlerini takip edip burada birbirimizle paylaşırken şimdi bebişlerimizi konuşuyoruz Allaha bin şükür :)
Hepinizi öpüyorum Allah’a emanet olun

İnşaallah tez zamanda geçsin
Ve bana bunu diyen insanın kızı yani görümcem hamilelik boyunca ve hamileligin den sonra fosur fosur sigara içen birisi
Ve gelmiş Bana annelikten dem vuruyorlar
Hem bel fıtığı ameliyatı hem çatı darlığı yüzünden oldum sezeryan yani önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım değil mi neden riske atayım
Bide bebeğim en ufak ağladığında koşuyor geliyor sanki bebeği dövüyoruz gibi
Oysa ki annem yanımda yani
Sırf gelecek diye bebeğim aglayinca daha bir sinirleniyorum

Allah yardımcımız olsun canım
Ben deli ayağına söylüyorum herseyi napayım söylediğim halde sinir oluyorum

Canımmm hayırlı olsun bebeğin inşallah birlikte mutlu mesut yaşarsınız. Bende takip edemiyorum forumu doğum yapan arkadaşları farkedemiyorum bebekten malum. Iyisindir umarım :)
Canim bazi sikintilar var da gececek teker teker diye cok uzerinde durmuyorum. Biraz polyannacilik iste iyiyim cok sagol bebekle birbirimize alismaya calisiyoruz malum. Umarim siz de iyisinizdir.
Butun bebiklere bizden koca bir opucuk ***

Cnm uykusuzluktan esim dün gece sütünü sağ biberonla vereyim ben dedi ilk defa 5 saat boyunca uyudum esim biberonla besledi. Az önce bakalım memeyi alacak mı diye memeyi zorla emzirdim sonuç kustu. Biberonu dik tutup verme hafif eğimli acı da tut cnm o çeksin sütü. Bu arada gece kalkmadım diye vicdan azabından kurtulamıyorum. Sende inatçı ol memeyi daya alır elbet

Kızlar dün ilk defa gece uyuyum diye biberon verelim bebegimize dedik. Esim durdu basında 1.5tan 7ye kadar. Bende 2 saatte bir kontrol etmeye gittim tabi. Oda biraz sıcaktı ufo yanıyordu her gittiğimde kapattım. Sabah 7de bir gittim çocuk ufonun karşısındaki koltukta yatıyor ateşini ölçtüm 38 bir telaş bir telaş soydum falan5 dk ya normale döndü. Ama kaç saat o derece de kaldı bilmiyorum o telaşla da bayagi emzirdim birde kustu. Icim içimi yiyor ateş zarar vermiş midir diye. Kayinvalidem bir sıkıntısı olsa şimdi belli olur birşey olmamıştır diyor canım sıkıldı çok cok

Canım benim ilk doğumum sezaryan ve gerçekten çok zor bunu biliyorum bence tabiki doğuma göre değişir ama bence sezeryan çok daha zor kaldı ki isteğe bağlı sezeryan da olabilirsin kimseyi ilgilendirmez. Tabi haklisin ancak bunlar lohusalikta daha da sinir bozar bir yandan uykusuzluk bir yandan insanların anlayissizligi ne zaman gitmeyi dusunuyorlar

Hoşgeldin annelik pişmanlıklarina Daha çok yeni normal böyle ufak tefek şeyler sıkma canını sıcağa bağlı vücut ısısı yükselmiş ateş değil ama fazla sıcak bebek için iyi değil odayı fazla ısıda tutmayın sen ayarlarsın onu . Sıcaktan bunalmış olabilir biberonda ki cc fazla gelmiş olabilir fazlasını kusmuş olabilir biraz takip et ama bence böyle olmuş olabilir. Sıkma canını daha düşecek edecek annelik pişmanlık ahh keske ben dusseydim benim hatam diye ara ara kendini suclu hissetmek ama halbuki bebekler böyle buyur :)

Teşekkürler canım:) hepimiz iyi ve mutlu olalım:)
Sezeryana epidural diye başladık. Anestezi doktoru epidural iğnesini yaparken dedi ki “omurganda hafif eğrilik var inşallah sıkıntı olmaz “ benim romatizmal bir rahatsızlığım vardı ondan dolayı olduğunu söyledi. Sonra epidural anestezi verdiler ama ben uyuşamadım. Bir kere daha verdiler ama istedikleri kadar yine uyuşmadı o yüzden genele döndük. Pıhtılaşma ile ilgili epidural sıkıntı yaratmıyormuş onu sordum, için rahat olsun:)

Günaydın kızlar. Herkes iyidir inşallah. Ben 04.01.18 de bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür. Pek kolay olmadı ama olsun herşeye değiyor . Şuanda hâlâ hastahanedeyim.
Suan ikinizde iyimisiniz peki canım?gözünaydın buarada evladına kavustun rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Canim o salak kayinvaldene soyke bebegin kusmasinin sebebi sut fazlaligi degil bebek reflusudur.daha once yazdim ama yine yaziyim eltimle ben 8 yil once 5 gun arayla dogum yaptik onunda soyledigi hep suydu sen cok sikinti cektin.....ben kolayca kalktim.kalpleri kotu bunlarin kale alma yok gibi davran ....... gecicek suan cok hassassin ve ona de ki suan lohusayim belki sen dusunmeden konusuyosun ama ben cok etkileniyorum lutfen kirma belki algilar......... lohusa uzen her tur tipten nefret ediyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…