• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    114
Hanımlar tekrar merhaba,
Sorumu yinelemek istiyorum. Grupta bebeğin karın çevresi geriliğinden bahseden arkadaşlar vardı, havuç suyu konusu geçti diye hatırlıyorum. Bu arkadaşlar şifa buldu mu?

Şu an benzer bir durumdan geçiyorum.
Havuc suyu su azaldigi zaman iciliyo diye biliyorum geride veya ileride olmasi bi haftaysa sorun edilmiyo sanirim doktor bi aciklama yapmadi mi

İlk bebegimin dogumu kurban bayramindan sonraydı oncesinde doktora gittigimde 2900 civariydi bayramdn sonra tekrar gidemeden doguma gittim 3500 dogdu ve o bayram cok fazla et yemistim😂 yani bence en cok kilo aldiran sey protein ve kaşar peyniri ben kaşarı da cok severim çünkü surekli tuketirim

Kızlar ben çok şükür 3 yıl önce çocuğumu kucağıma aldım, bugün çocuğum hasta Türkcell ücretsiz doktor hizmeti veriyormuş kadınlar günü diye, çocuğumu muayne ettirdim, ilaçlarını yazdılar SGK ödemeli hemde, Allah razı olsun dedim.

Ayy bende bilemiyorum kilo aldıracak şeyler yemeye devam edeyimmi etmeyeyimmi 😐3 kiloydu en son normal doğacak çok kilolu olsun da istemem ama ultrason yanlışsa daha düşük doğarsada üzülürüm
Öyle işte 🤷🏼‍♀️

Bu son haftalarda sanırım çok tatlı yedim :(
Aşırı aşerdim tatlıyı. Bende ona bağlıyorum. Dikkat ediyorum artık tatlıyı kestim komple 10 gün sonra tekrar kontrol var bakalım fark olacak mı
Yaa bende tatlı sevmem hamileliğimdeb beri de bir kere yedim heralde yada yemedim
Dün revani getirmiş komşumuz farkında bile değilim tüm getirdiğini yedim bana mısın demedi iyiki tatlı sevmezmişim 😂

Yaa bende tatlı sevmem hamileliğimdeb beri de bir kere yedim heralde yada yemedim
Dün revani getirmiş komşumuz farkında bile değilim tüm getirdiğini yedim bana mısın demedi iyiki tatlı sevmezmişim 😂
Bende hiç sevmem yemem 😂 hamileliğin başında ağzıma bile sürmedim bu son 15 günde felan aşerdim ilk kez

Kızlar bebek hareket ettikçe karnımın sertleşmesi durunca yumuşaması normal mı ?? İki gündür bebek hareket edince sertleşiyor karnım benek durunca normale dönüyor büyüdü diye mi

Ayy bende bilemiyorum kilo aldıracak şeyler yemeye devam edeyimmi etmeyeyimmi 😐3 kiloydu en son normal doğacak çok kilolu olsun da istemem ama ultrason yanlışsa daha düşük doğarsada üzülürüm
Öyle işte 🤷🏼‍♀️
Ben olsam ederdim ya benim bebem zayıf diye dombili bebeklere çok özeniyorum 😂

Kızlar 33 . Haftaya yeni girdimm bebek hareketleri eskiye göre azalması normalmii bu haftalar yerleri daralıyormuş olabiliyormuş diye okudum yaşayan varmı? Azalma derkenn hareketlerini sürekli görüyorum sayısal bir azalma değilde ,kuvvetli tekmeler yerine hareketlenmelerr var ,sanki tekme atacak yer yoktaa ayağını itiyor geri çekiyor gibi meselaa🙈umarım anlatabildimm

Kızlar 33 . Haftaya yeni girdimm bebek hareketleri eskiye göre azalması normalmii bu haftalar yerleri daralıyormuş olabiliyormuş diye okudum yaşayan varmı? Azalma derkenn hareketlerini sürekli görüyorum sayısal bir azalma değilde ,kuvvetli tekmeler yerine hareketlenmelerr var ,sanki tekme atacak yer yoktaa ayağını itiyor geri çekiyor gibi meselaa🙈umarım anlatabildimm
Evet artık tekme pek olmuyor. Sağa-sola, aşağı-yukarı kayma şeklinde oluyor daha çok😄

Kızlar bebek hareket ettikçe karnımın sertleşmesi durunca yumuşaması normal mı ?? İki gündür bebek hareket edince sertleşiyor karnım benek durunca normale dönüyor büyüdü diye mi
Bnmde genelde harekettn once yada sonra sertlesiyo ama doktor sertlesiyo mu diye sordu evet dedm onlar kasilma dedi ama tamami sertlesince mi yoksa bolgesel de sayilir mi sormadim bnm bi bölümü sertlesiyo

Ben tatli cok severim hemde oyle sutlu tatli degil şerbetli böyle dibine kadar tatli 😂 yedim de yani kisitlamadim ama aksm yemegindn sonra yemedim de ertesi gune biraktm ara öğün niyetine yedim😂😂

Back