Canım ben mümkünse ilk 1 ay vermek istemiyorum. Mesela benim gebelik okulunda 28 gün biberon verme dedi memeyi benimsesin diye. Ezikte vermeyeceğimKizlar konusulmustur illaki ama suan kafamda toparlayamiyorum yazilanlari ozellikle gebe okuluna gidenler sorum size :) bu emzik isini nasil yapicaz cantaya koydum ama kimi hemen ver alissin diyo kimi ilk bi kac ay verilmemeli diyo ne yapmaliyim kafama takıldı
Arkadaşlar 37. Haftaya girdim ama hala bebeğe isim bulamadıkbu konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum erkek bebeğimiz olacak inşallah önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
hayır canım değil kiminde olur kiminde olmazmışİyi geceler,
bu haftaya kadar hic gogusumden sut akıntısı ya da sızıntı olmadı genelde oldugu yazıyor bu bir sorun değildir dimi?
Canım ben mümkünse ilk 1 ay vermek istemiyorum. Mesela benim gebelik okulunda 28 gün biberon verme dedi memeyi benimsesin diye. Ezikte vermeyeceğim
evin uzaksa birine ver sende :)İste bende bugun nette bi bakayim derken onu okudum size sorayim dedim meme karmasasi yasiyomus bebek diye bende sonradan almaz belki hemen veriyim kafasindaydim ama doğrusu o diilmis demekki biberonda koymustum ne olur ne olmaz diye bizim hastanede kuzenime sutun yaninda ekstra bebege mama vermesini söylediler sarilik olmasin diye belki lazim olur dedim bilemioki insan
evin uzaksa birine ver sende :)
uyuyamiyorum kızlar sinur yapti bende bu ayaklarimda yanma
aynen donup duruyorum ayaklarim ciplak parkelerin ustunde basarak geziyorum bir oyana bir buyana.... esime su icmeye gidiyorum dedim nerdeee odadan kendimi atmak için dedim ...Yok anacim yook uyku falan yok simdide yok sorada yok dön dur anca
aynen donup duruyorum ayaklarim ciplak parkelerin ustunde basarak geziyorum bir oyana bir buyana.... esime su icmeye gidiyorum dedim nerdeee odadan kendimi atmak için dedim ...
dayanamiyorum hani gunduzde uyumuyorum sabah 7 bucuk da uyaniyorum gece de kac defa uyaniyorum suanda hala yatamadim ...
Csnım doktorum gün vermedi ama 39 haftadan önce sezeryan ben doğru bilmiyorum diyor içerde ne kadar kalırsa o kadar iyiy mis bana kalsa şimdi alsın o kadar yoruldum bende yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik csnım insallah sağ Salim alırız kucağımıza benim kendi Doğum günüm de 6 Ocak bebeğim le ayni gün doğmayı çok isterdim ama mümkün gözükmüyorCanim günlerimiz aynı doktorun sana gün verdimi benimki tüp bebek doktoru ben ilk orda muayene olmuş birbirine bağlı farklı binadalar gebelik takibimin yapıldığı yere pazartesi ameliyat günü olduğu için geliyor cumada muayene takipleri için geliyor diğer günler tüp bebek merkezinde o yüzden bana 8 ocak 'ta alırım olmadi 15 ocak dedi 8 ocakta ben tam 38+0 oluyorum 15 ocakta da 39+0 oluyorum ama benim o kadar bekleyecek halim hiç kalmadı 8 ocak alır diye umud ediyorum bir taraftan da bir hafta daha dursa daha mi iyi olur acaba diyorum inanki 8 ocaga kadar küçük küçük kağıtlara tarih yazıp duvara astım hergun birini arıyorum eşim gülüyor halime koskoca 36 haftayı geride bıraktık 3 hafta zor çok zor geliyor.
aynen canım benim biran once kucagimiza alsak uy enazindan koklardik ..Hepimizde durum aynı galiba canlari saolasicalar biraz yoruyolar :))
aynen canım benim biran once kucagimiza alsak uy enazindan koklardik ..
bugun bende alışverişimi yaptim daha bi heveslendim kucagimiza almak nasip olsun inşallah..
oyuncagini sevsinler buyusunde oynasin inşallahAmiiinn insallah
Benim eksikler bitti alicak bise bulamiyorum oyuncak alıyorum :)) topu geldi oglumun bugun :)))
uyuyamiyorum kızlar sinur yapti bende bu ayaklarimda yanma
Bendeee uyuyamiyorum cildirmak üzereyim ayaklarim benimde yaniyor..ve yattigim zaman oğlan cok tepiniyo ..kalkiyom geziyom evin içinde ..bide 20 dakkada bir wc deyim ..yoruldum vallaaaYok anacim yook uyku falan yok simdide yok sorada yok dön dur anca