2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben mümkünse ilk 1 ay vermek istemiyorum. Mesela benim gebelik okulunda 28 gün biberon verme dedi memeyi benimsesin diye. Ezikte vermeyeceğim

Arkadaşlar 37. Haftaya girdim ama hala bebeğe isim bulamadık bu konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum erkek bebeğimiz olacak inşallah önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Canim isim konusu hakkaten skintili ya isim arastirirken 2500 isim falan okumustum gerisini bırakmıştım hayatimda hic duymadigim isimler vardi Feridüddin gibi mesela :)) her ismi evde deli gibi seslenioduk ahmett ogluuum mehmet ogluum gibi :)) Ben sahabe isimlerinden olmasina oncelik gosterip Enes koymaya karar verdim :) insallah seninde icine sinen guzel bi isim cikar karsina

İyi geceler,

bu haftaya kadar hic gogusumden sut akıntısı ya da sızıntı olmadı genelde oldugu yazıyor bu bir sorun değildir dimi?

Canım ben mümkünse ilk 1 ay vermek istemiyorum. Mesela benim gebelik okulunda 28 gün biberon verme dedi memeyi benimsesin diye. Ezikte vermeyeceğim

İste bende bugun nette bi bakayim derken onu okudum size sorayim dedim meme karmasasi yasiyomus bebek diye bende sonradan almaz belki hemen veriyim kafasindaydim ama doğrusu o diilmis demekki biberonda koymustum ne olur ne olmaz diye bizim hastanede kuzenime sutun yaninda ekstra bebege mama vermesini söylediler sarilik olmasin diye belki lazim olur dedim bilemioki insan

evin uzaksa birine ver sende :)

Yok anacim yook uyku falan yok simdide yok sorada yok dön dur anca
aynen donup duruyorum ayaklarim ciplak parkelerin ustunde basarak geziyorum bir oyana bir buyana.... esime su icmeye gidiyorum dedim nerdeee odadan kendimi atmak için dedim ...
dayanamiyorum hani gunduzde uyumuyorum sabah 7 bucuk da uyaniyorum gece de kac defa uyaniyorum suanda hala yatamadim ...

Hepimizde durum aynı galiba canlari saolasicalar biraz yoruyolar :))

Csnım doktorum gün vermedi ama 39 haftadan önce sezeryan ben doğru bilmiyorum diyor içerde ne kadar kalırsa o kadar iyiy mis bana kalsa şimdi alsın o kadar yoruldum bende yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik csnım insallah sağ Salim alırız kucağımıza benim kendi Doğum günüm de 6 Ocak bebeğim le ayni gün doğmayı çok isterdim ama mümkün gözükmüyor

Amiiinn insallah

Benim eksikler bitti alicak bise bulamiyorum oyuncak alıyorum :)) topu geldi oglumun bugun :)))
oyuncagini sevsinler buyusunde oynasin inşallah
bizim cevremiz cok onun için fazla birsey almiyorum k.v. demin tarafi k.p. derin tarafi benim kendi tarafim ve komsular ..
Mevlütü de erken okutmak lazim topluca ciksin
enbasta sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun inşallah...

kızlar tahminî dogumuma 26 gün var
bakalim tutturabilecekmiyim..
kontrole gittigimde ne diyecek doktorum..
şafak 26 diye sayıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…