2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yok anacim yook uyku falan yok simdide yok sorada yok dön dur anca
aynen donup duruyorum ayaklarim ciplak parkelerin ustunde basarak geziyorum bir oyana bir buyana.... esime su icmeye gidiyorum dedim nerdeee odadan kendimi atmak için dedim ...
dayanamiyorum hani gunduzde uyumuyorum sabah 7 bucuk da uyaniyorum gece de kac defa uyaniyorum suanda hala yatamadim ...

Hepimizde durum aynı galiba canlari saolasicalar biraz yoruyolar :))

Csnım doktorum gün vermedi ama 39 haftadan önce sezeryan ben doğru bilmiyorum diyor içerde ne kadar kalırsa o kadar iyiy mis bana kalsa şimdi alsın o kadar yoruldum bende yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik csnım insallah sağ Salim alırız kucağımıza benim kendi Doğum günüm de 6 Ocak bebeğim le ayni gün doğmayı çok isterdim ama mümkün gözükmüyor

aynen canım benim biran once kucagimiza alsak uy enazindan koklardik ..
bugun bende alışverişimi yaptim daha bi heveslendim kucagimiza almak nasip olsun inşallah..

Amiiinn insallah

Benim eksikler bitti alicak bise bulamiyorum oyuncak alıyorum :)) topu geldi oglumun bugun :)))

Amiiinn insallah

Benim eksikler bitti alicak bise bulamiyorum oyuncak alıyorum :)) topu geldi oglumun bugun :)))
oyuncagini sevsinler buyusunde oynasin inşallah
bizim cevremiz cok onun için fazla birsey almiyorum k.v. demin tarafi k.p. derin tarafi benim kendi tarafim ve komsular ..
Mevlütü de erken okutmak lazim topluca ciksin
enbasta sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun inşallah...

kızlar tahminî dogumuma 26 gün var
bakalim tutturabilecekmiyim..
kontrole gittigimde ne diyecek doktorum..
şafak 26 diye sayıyorum..

Bendeee uyuyamiyorum cildirmak üzereyim ayaklarim benimde yaniyor..ve yattigim zaman oğlan cok tepiniyo ..kalkiyom geziyom evin içinde ..bide 20 dakkada bir wc deyim ..yoruldum vallaaa
doguma kadar hasta olmasak ayaklarim ciplak kolonyagiyla ovuyorum az uzanayim deli oluyorum

Çok teşekkür ederim adıyla büyüsün inşallah bebeğin. Ben de bugün Enes ismini düşündüm ama eşim tarafından kabul edilmedi maalesef :)

İyi gecelerr.. ee hani 2 gündür kimse doğurmadı. =) sıradaki ben olayım artık.. bebeğme hayırlısıyla kavuşmak istiyorum..

Gurbette olmak ne kadar da zor. Ailem yanımda değil malesef doğumda ve doğumdan sonrada yanımda olamayacaklar. İçim o yüzünden çok buruk. Dua ediyorum inşallah doğumdan sonra kendimi fazla üzmem. Biliyorum ki onlarla görüntülü konuştuğumda kendimi tutamayacağım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Bende öyleyim hergün çıkıyorum bişeyler yapıyorum evdede hiç oturmuyorum sonra kendimede kızıyorum uzat bacaklarını biraz naz yap tadını çıkar şimdi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın ama oturamıyorum kurt var sanki öncedende böyleydim bi taraftanda herkesin dilindeyim göze gelicem diyede tırsmıyor değilim benimde ağrılarım oluyor tabi Yok değil yinede oturamıyorum

Benim içnde merak konusu
Yaşayıp görüp gösterecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…