2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün :)
Göğüs yarası çok olan bir arkadaşım ayva çekirdeğinin çok iyi geldiğini söylemişti. Çekirdekleri bir gece suda bekletip oluşan joleyi sürüyorsun.

neguzel görüntülü de olsa gorusuyorsun benim dee icim buruk annecim ve babacim goremeyecekler allahim nur icinde yatirsin inşallah...ikisinide kaybettim ...
esimin amerikada kuzeni var dogumdan biryil sonra gelebildi ama neguzel görüntülü gorusuyorlar canini neolur sıkma rabbim bebeğini kucagina almayı nasıp etsin inşallah... sağlık olsun saglikla nasip olsun bebişinn..

canım benim stresi birak süt yapacak seyler iç hiçbirşey onemli degil bebeğin kadar şükürler olsun bebegin iyi..

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah.. sanada geçmiş olsun..
ersağ krem surdum birgecede iyilesti benim. gogsumun ucundan parca cikar gibi catlamistı
iki kizimdada ben cok cektim catlaktan kanirdu emziremiyordum ... ama inşallah bunda bu krem sayesinde sorun yasamayacagim..

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah..
maşallah sübhanallah bebisin kucaginda rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah...
ben biberon goturmeyi dusunmuyordum cantamizda bulunsun ozaman..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben 5 de yattim derin uyumadan 7 de uyandim sonra arada yine uymusum budefa 9 da uyandim malesef uyuyamiyorum..

neguzel saglikli doğum haberleti aldik inşallah biz bekleyenlerde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin ..
hayırlısı ile sağlığıyla imanli guzel huylu evlatlar tum isteyenlere nasip olsun...
duamda kalbimde tum isteyen ve bebislerini dogumunu bekleyenlerle ...
allah'ım kabul etsin inşallah...

gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah :) ben lahana yaprağını duymuştum. sütyenin içine yaprağı koyun hem acısını alıyo hem de iyileştiriyo diye bence denenebilir

Canım Rabbim ailenin mekanını cennet eylesin inşallah..
Güzel duaların için de teşekkür ederim cnm.

Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah. Göğüs uçları için büyüklerimizin kullandığı Bi yöntem var tecrübeyle sabittir denemek istersen çok kısa sürede olumlu sonuçlar doğuruyor süt kaymağını ılıtıp göğüs ucuna sürüyorsun ve şifa oluyor inşallah.

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bol sütlü günleriniz olsun inşallah nasılsın böbrek ağrın için bir şey yapıldı mı

1. 1- H Hayrosgiller -15.11.2017-
    2- TurkuazM -02.12.2017-
    3- deryali08 -06.12.2017-
    4- yanne -07.12.2017-
    5- P pamukprenses60 -08.12.2017
    6- D dortyapraklipapatya -08.12.2017
    7- nev_ra -11.12.2017-
    8- chiLL -13.12.2017-
    9- pamukkksekerrr -15.12.2017
    10- S Serpilzorlu -16.12.2017
    11- E Esseyel -18.12.2017
    12- @Bebegimgelsin -19.12.2017
    13- 2 2306 -20.12.2017
    14- B bshk1993 -20.12.2017
    15- denizxx -20.12.2017
    16-@asya ali -22.12.2017sağlıkla buyusunler inşallah.. rabbim biz bekleyenlerinde kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah ...
  2. MeLoDi ellerine sağlık liste çok guzel oldu

Dogumun en kotu yani her kafadan bir ses cikio asiri baskici cevre annem de kizimin dogumunda usur bebek usur die deli gibi kombi yaniodu mart sonu nisan bixim evde deli gibi kombi yandi sicak lohusayi mahfediyor diyorum anne yaa bunaliyorum bebegi sariyor sarmaliyor o bunaldikca agliyor....annemi 40 gunun sonunda gonderdim kombiyi kistim bebekte sakinlesti bende anlatiyorum simdi hemen kusuyor yoooo ben yakmadim o kadar dior gece yanimda annemin kalmasini istemedim o kadar panikliyor ki ....migreni aziyir tansiyonu cikiyor ben daha kotu oluyorum ......biraz bozuldu ama cok korumaci ben 35 yasindayim anneme gore 7 .......

Silvirette gumus gogus kalkani var ama biraz pahali gogus pedi kullanma mutlaka kalkan kullan

Bi de Badekuti sen yazmıştın bayaa önceden ama.hep aklımda

Bebek aglayinca annen Kaplan gibi atilirmis ya senden önce. Okuduğum an inşallah kimse Yaşamaz anne kendi ilgilenir ya da ilgilenebilir demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…