2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım malesef hala belli değil sanki belli olsa içimiz rahat etcek amaa benimde ara ara kasılmalarım var sadece ocak ilk haft gelcek gibi içime doğuyor bazen ama doktorun bişi dediği yok daha erken diyor bebise göre hareket edicez

Merhabalar herkeze günaydın
Ben aranıza çok geç katılmıştım hatırlayan varmı bilmiyorum ankaradan.
Ayın 20 sinde bende dogum yaptım.minik bir oğluşum oldu. arkadaşlar.36.5 haftalık sancı ve kasılma ile gittim bebeğimin kalp atışları yavaşladıgı için hemen spinal sezeryan oldum.çok şükür saglık durumumuz iyi evimize gectik.rabbim darısı gün sayanalara olur inşallah.bu arada gögüslerim çok fena çatladı lansinoh kullandım devamlı ama hiç bir faydası olmadı.önerebileceğiniz hemen yaraları iyleştirecek bir krem varmı arkadaşlar

Öncelikle gözün aydın, Allah bağışlasın canım
Ve ayrıca geçmiş olsun lansinoh etkili diye biliyorum, buna ek olarak Hindistan cevizi yağı ve kremi kullanıp rahatlattığını duymuştum.
Tez zamanda şifa olsun

Gözünaydın canım sağlık sıhhatle büyüt oğluşunu

Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün :)
Göğüs yarası çok olan bir arkadaşım ayva çekirdeğinin çok iyi geldiğini söylemişti. Çekirdekleri bir gece suda bekletip oluşan joleyi sürüyorsun.

neguzel görüntülü de olsa gorusuyorsun benim dee icim buruk annecim ve babacim goremeyecekler allahim nur icinde yatirsin inşallah...ikisinide kaybettim ...
esimin amerikada kuzeni var dogumdan biryil sonra gelebildi ama neguzel görüntülü gorusuyorlar canini neolur sıkma rabbim bebeğini kucagina almayı nasıp etsin inşallah... sağlık olsun saglikla nasip olsun bebişinn..

canım benim stresi birak süt yapacak seyler iç hiçbirşey onemli degil bebeğin kadar şükürler olsun bebegin iyi..

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah.. sanada geçmiş olsun..
ersağ krem surdum birgecede iyilesti benim. gogsumun ucundan parca cikar gibi catlamistı
iki kizimdada ben cok cektim catlaktan kanirdu emziremiyordum ... ama inşallah bunda bu krem sayesinde sorun yasamayacagim..

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah..
maşallah sübhanallah bebisin kucaginda rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah...
ben biberon goturmeyi dusunmuyordum cantamizda bulunsun ozaman..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben 5 de yattim derin uyumadan 7 de uyandim sonra arada yine uymusum budefa 9 da uyandim malesef uyuyamiyorum..

neguzel saglikli doğum haberleti aldik inşallah biz bekleyenlerde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin ..
hayırlısı ile sağlığıyla imanli guzel huylu evlatlar tum isteyenlere nasip olsun...
duamda kalbimde tum isteyen ve bebislerini dogumunu bekleyenlerle ...
allah'ım kabul etsin inşallah...

gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah :) ben lahana yaprağını duymuştum. sütyenin içine yaprağı koyun hem acısını alıyo hem de iyileştiriyo diye bence denenebilir

Canım Rabbim ailenin mekanını cennet eylesin inşallah..
Güzel duaların için de teşekkür ederim cnm.

Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah. Göğüs uçları için büyüklerimizin kullandığı Bi yöntem var tecrübeyle sabittir denemek istersen çok kısa sürede olumlu sonuçlar doğuruyor süt kaymağını ılıtıp göğüs ucuna sürüyorsun ve şifa oluyor inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…